Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αυτή τη βδομάδα κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου. Ο λαϊκός τραγουδιστής που γνωρίζει μεγάλη απήχηση στη νεολαία ετοίμασε ένα δίσκο με 15 νέα λαϊκά τραγούδια που αναμένεται να κάνουν αίσθηση. Ήδη το πρώτο single του album "Γι' Αγάπη Ετοιμάσου" με τίτλο η "Χαρτορίχτρα" παίζεται δυνατά από όλα τα ραδιόφωνα της χώρας και βρίσκεται ψηλά στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού.
music corner
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Σάβ Νοέμ 29, 2008 4:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το νέο του album "Για Αγάπη Ετοιμάσου" περιλαμβάνει 15 νέα λαϊκά τραγούδια. Ερωτικές μπαλάντες με ήρεμους ρυθμούς, αλλά και πιο ρυθμικά κομμάτια που θα μας παρασύρουν στο ρυθμό τους. Ήδη ένα από αυτά, η "Χαρτορίχτρα" με το που εμφανίστηκε, μονοπώλησε τις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, ενώ ήδη οπτικοποιήθηκε από τον Γιώργο Γκάβαλο. Ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino.
Το album περιλαμβάνει κομμάτια όπως τα: "Για αγάπη ετοιμάσου", "Πόσο να περιμένω", "Φτάνει πια", "Προσεχώς", "Πες μου τι θέλεις", "Αστέρι μου", "Ως τον Ουρανό".
Το νέο του album "Για Αγάπη Ετοιμάσου" περιλαμβάνει 15 νέα λαϊκά τραγούδια. Ερωτικές μπαλάντες με ήρεμους ρυθμούς, αλλά και πιο ρυθμικά κομμάτια που θα μας παρασύρουν στο ρυθμό τους. Ήδη ένα από αυτά, η "Χαρτορίχτρα" με το που εμφανίστηκε, μονοπώλησε τις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, ενώ ήδη οπτικοποιήθηκε από τον Γιώργο Γκάβαλο. Ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino.
Το album περιλαμβάνει κομμάτια όπως τα: "Για αγάπη ετοιμάσου", "Πόσο να περιμένω", "Φτάνει πια", "Προσεχώς", "Πες μου τι θέλεις", "Αστέρι μου", "Ως τον Ουρανό".
mad
gia klotsies einai kai autos kai to exofilo...parola auta to tragoudaki paradoxws kalo..
to "TO XEIS" den perilambanetai?? eixe bgei single?
ti toy peiraze na balei akoma ena track...
opws kai to metakomizw poy den eixe mpei sto album pou akolouthise