Den pernane diladi ta tsiftetelia auth thn periodo... ok... typou matia mou glyka isws oxi, tsifteteli me tetoia enorxhstrwsh omws pistevw pws nai.MEDIA έγραψε:ti kamia sxesh mwre?eidika h eisagwgh thimizei poly matia mou glyka!MusicLover έγραψε:Kamia sxesh? Auta exoun full mpouzouki mesa kai laika organa, auto katholou!MEDIA έγραψε:adiaforo to neo song!su leei exei perash o verths as ftiaksoume kati pu thimizei matia mu glyka kai pes to mu ksana!
alla tetoiou eidou souske den pairnane pia pistevw!
NEA SYNERGASIA TOU FOIVOU
-
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
egw pantws apo auto pu akousa katalava oti kai pali mono o rithmos tha to paizei!MusicLover έγραψε:Den pernane diladi ta tsiftetelia auth thn periodo... ok... typou matia mou glyka isws oxi, tsifteteli me tetoia enorxhstrwsh omws pistevw pws nai.MEDIA έγραψε:ti kamia sxesh mwre?eidika h eisagwgh thimizei poly matia mou glyka!MusicLover έγραψε:Kamia sxesh? Auta exoun full mpouzouki mesa kai laika organa, auto katholou!MEDIA έγραψε:adiaforo to neo song!su leei exei perash o verths as ftiaksoume kati pu thimizei matia mu glyka kai pes to mu ksana!
alla tetoiou eidou souske den pairnane pia pistevw!

Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
i maro me vandi einai alli istoria pou den prokeitai na sizitithei edo pera...MusicLover έγραψε:ma de thelisa na tous sygkrinw giati kati tetoies sygkriseis mono esy tis kaneis,opws p.x. na sygkrineis Marw me Vandi. Tha itan asteio na tous sygrinw.Oute ta tragoudia sygrina giati apla einai diaforetika entelws opote de sygrinontai. Apla de dexomai kai to xarakthrismo frikto,kathws autos nomizw oti se alla kommatia tairiazei.Stinky έγραψε:oute emena m'arese to 5 xronia dikasmenos alla akou t'alla 14 kommatia...oute to 1/1000 aggizei to eisai oti pio omorfo...MusicLover έγραψε:Ama einai auto frikto, to "5 xronia dikasmenos" ti einai?antidoto έγραψε:frikto
ki ela tora pou tha mou sigkrineis ton roditi me ti apoliti..
oso gia to xaraktirismo frikto den tha ton evaza oute sto 5 xronia oute sto stathi..otan to akouso olokliro to 5 xronia dikasmenos, tha boro na po pou tha borouse na ipothei...

Pano kato pano kato...
-
Kala.Katse na vgei to cd single kai edw tha eimaste na ta syzhtame.MEDIA έγραψε:egw pantws apo auto pu akousa katalava oti kai pali mono o rithmos tha to paizei!MusicLover έγραψε:Den pernane diladi ta tsiftetelia auth thn periodo... ok... typou matia mou glyka isws oxi, tsifteteli me tetoia enorxhstrwsh omws pistevw pws nai.MEDIA έγραψε:ti kamia sxesh mwre?eidika h eisagwgh thimizei poly matia mou glyka!MusicLover έγραψε:Kamia sxesh? Auta exoun full mpouzouki mesa kai laika organa, auto katholou!MEDIA έγραψε:adiaforo to neo song!su leei exei perash o verths as ftiaksoume kati pu thimizei matia mu glyka kai pes to mu ksana!
alla tetoiou eidou souske den pairnane pia pistevw!![]()
auto einai pou tha prepei na fovasai..to meta..MusicLover έγραψε:Kala.Katse na vgei to cd single kai edw tha eimaste na ta syzhtame.MEDIA έγραψε:egw pantws apo auto pu akousa katalava oti kai pali mono o rithmos tha to paizei!MusicLover έγραψε:Den pernane diladi ta tsiftetelia auth thn periodo... ok... typou matia mou glyka isws oxi, tsifteteli me tetoia enorxhstrwsh omws pistevw pws nai.MEDIA έγραψε:ti kamia sxesh mwre?eidika h eisagwgh thimizei poly matia mou glyka!MusicLover έγραψε:Kamia sxesh? Auta exoun full mpouzouki mesa kai laika organa, auto katholou!MEDIA έγραψε:adiaforo to neo song!su leei exei perash o verths as ftiaksoume kati pu thimizei matia mu glyka kai pes to mu ksana!

Pano kato pano kato...
-
egw na fovamai? giati?Stinky έγραψε:auto einai pou tha prepei na fovasai..to meta..MusicLover έγραψε:Kala.Katse na vgei to cd single kai edw tha eimaste na ta syzhtame.MEDIA έγραψε:egw pantws apo auto pu akousa katalava oti kai pali mono o rithmos tha to paizei!MusicLover έγραψε:Den pernane diladi ta tsiftetelia auth thn periodo... ok... typou matia mou glyka isws oxi, tsifteteli me tetoia enorxhstrwsh omws pistevw pws nai.MEDIA έγραψε:ti kamia sxesh mwre?eidika h eisagwgh thimizei poly matia mou glyka!MusicLover έγραψε:Kamia sxesh? Auta exoun full mpouzouki mesa kai laika organa, auto katholou!MEDIA έγραψε:adiaforo to neo song!su leei exei perash o verths as ftiaksoume kati pu thimizei matia mu glyka kai pes to mu ksana!
![]()
-
giati pleon den einai ta pragmata opos palia..akougan oti einai foivos kai kateytheian to ekane epitixia to koino...pleon an den tous traviksei kati kai foivos na einai tha meinei ap'ekso..MusicLover έγραψε:egw na fovamai? giati?Stinky έγραψε:auto einai pou tha prepei na fovasai..to meta..MusicLover έγραψε:Kala.Katse na vgei to cd single kai edw tha eimaste na ta syzhtame.MEDIA έγραψε:egw pantws apo auto pu akousa katalava oti kai pali mono o rithmos tha to paizei!MusicLover έγραψε:Den pernane diladi ta tsiftetelia auth thn periodo... ok... typou matia mou glyka isws oxi, tsifteteli me tetoia enorxhstrwsh omws pistevw pws nai.MEDIA έγραψε:ti kamia sxesh mwre?eidika h eisagwgh thimizei poly matia mou glyka!MusicLover έγραψε:Kamia sxesh? Auta exoun full mpouzouki mesa kai laika organa, auto katholou!
![]()
Pano kato pano kato...