ΔΑΝΤΗΣ:''Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΟΥ'',ΝΕΟ ΤRACΚ-AKOYΣE TO!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Επικοινωνία:

ΔΑΝΤΗΣ:''Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΟΥ'',ΝΕΟ ΤRACΚ-AKOYΣE TO!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Εικόνα

Στην repackaged έκδοση του νέου του album "Εκτός Τροχιάς" ο Χρήστος Δάντης μάς χαρίζει το καινούργιο κομμάτι "Ο Άγγελός μου ο Διάβολός μου" που ακούγεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Τη μουσική σε αυτό υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής.

http://www.youtube.com/watch?v=1euzHBZBi1Y

mad
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

pote tha katalavoun epitelous oti kanis pleon den agorazi special editions :roll:
Krouela agapes mou, Krouela
KaitoVios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KaitoVios »

Krouela έγραψε:pote tha katalavoun epitelous oti kanis pleon den agorazi special editions :roll:
That is the question!

Ελλάδα, χώρα του φωτός... 8)
[b][url]http://www.garbofans.gr[/url][/b]
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Για να μη γενικολογούμε, όμως, το σύνολο των τραγουδιών κινείται μεταξύ λουστραρισμένων παλιοροκάδικων κόλπων και ηλεκτρικών τσιφτετελιών για να σπάνε τη μονοτονία. Η εισαγωγή στο “Χιόνι” για παράδειγμα, ηχεί στα αυτιά μου σαν μια, άνευ των προσχημάτων, Rory Gallagher κόπια – δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον μακαρίτη – ενώ εκείνο το “Κάνε Τη Διαφορά” παίζει κάπου μεταξύ Joan Jett & the Blackhearts και “Personal Jesus” ή κάτι παρόμοιο που δεν μου έρχεται τώρα. Το δε “Κάθε Βράδυ Στις 8”, μεταμφιέζει την πίστα σε ταστιέρα, ενώ προσφέρει και το προφανές κοινωνικό του σχόλιο σε ένα χορευτικά σκεπτόμενο πακέτο. Τώρα που είπα κοινωνικό σχόλιο, να μην ξεχάσω και τις ψυχαναλυτικές τάσεις (νηπιακού επιπέδου κατά την ταπεινή μου άποψη) στο “Μόνος Μου Γυρίζω”: «ουρλιάζω στη δουλειά μου και στα γήπεδα, κορνάρω, τρέχω μες στο δρόμο, τα βάζω με τον αστυνόμο, για να μην είναι όλα τόσο επίπεδα».

Τελικά, αναρωτιέμαι μήπως δίπλα στον όρο «λαϊκοπόπ» θα πρέπει να προσθέσουμε κι εκείνον του «λαϊκορόκ», με βάση ακριβώς την ίδια λογική.

Rating: Κακό

Απο το πολύ αυστηρό avopolis.gr
in this mad mad world
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

ναι, το έχω ακούσει το τραγούδι ... βαρετό θα έλεγα!
Nothing lasts forever but the earth and sky
MPATSMAN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MPATSMAN »

YPEROXO TO NEO TRAGOYDI, MPRABO STO XRHSTO DANTH POY SYNEXIZEI, EDW KAI 18 XRONIA NA MAS XARISEI AYTHENTIKES MELWDIKES MOYSIKES STIGMES!!!
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

MPATSMAN έγραψε:YPEROXO TO NEO TRAGOYDI, MPRABO STO XRHSTO DANTH POY SYNEXIZEI, EDW KAI 18 XRONIA NA MAS XARISEI AYTHENTIKES MELWDIKES MOYSIKES STIGMES!!!
Nai,sygxarhthria! Ta kouple einai idia to "Moiazoume" tou Xatzhgiannh! Pio idia de ginetai! :lol: :lol:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
MPATSMAN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MPATSMAN »

poy o xatzhgiannhs to skefthke monos toy.........yperoxos syntheths, original , pote den antigrafei...mprabo sto xatzhgiannh..............
mono mhn to parei k poly sta sobara oti einai synthetaras giati...h katrakyla arxise.............
Απάντηση