ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΙΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ.GUNNER_10 έγραψε:einai vre den diafwnw...creativeuser έγραψε:Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ CLUB ΠΑΙΖΕΤΑΙ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ EVER KAI ΔΙΚΑΙΩΣ.GUNNER_10 έγραψε:mpa den nomizw...exei kapia all time classic pou ta goustarei o kathenas...arga h grigora tha to varethoume auto..creativeuser έγραψε:Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΡOYBA.![]()
apla ok kapia stimgh pisteuw tha to varethoume...
+ ΣΕ ΘΕΛΩ:ΤΟ ΣΑΡΩΤΙΚΟ HIT ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!!!!
-
Δως μου ένα παγάκι
O Dimitris Kontopoulos egrapse to "+ Se Thelo" kai to "Ola Giro Sou Girizoun". Exei grapsi kai to neo cd tou Rouva, kai tha grapsi ta 3 tragoudia gia Eurovision.manos έγραψε:pisteuo einai apo ta kalutera tou rouva....auto k to ola sou gurizoun(alitheia o idios taxei grapsei?)...ego pantos exo faei kollima me auto to tragoudi!
-
thanks :)Greekboy έγραψε:O Dimitris Kontopoulos egrapse to "+ Se Thelo" kai to "Ola Giro Sou Girizoun". Exei grapsi kai to neo cd tou Rouva, kai tha grapsi ta 3 tragoudia gia Eurovision.manos έγραψε:pisteuo einai apo ta kalutera tou rouva....auto k to ola sou gurizoun(alitheia o idios taxei grapsei?)...ego pantos exo faei kollima me auto to tragoudi!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
FREDDARA MOY TI ΛΕΣ?freddaras έγραψε:για το υποφερω κραταω μια πισινη αλλα το αγαπη υπερβολικη οχι απλα σπουδαιο δεν ηταν...δεν νομιζω να το θυμαται κανενας σημερα.............Entek έγραψε:den nomizw... pistevw 8a meinei opws to Agapi Ipervoliki, Ipoferw kai alla spoudaia dance!
Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ CLASSIC ANNA HIT!

-
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗUGE ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ EVER.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ CLUBS.freddaras έγραψε:για το υποφερω κραταω μια πισινη αλλα το αγαπη υπερβολικη οχι απλα σπουδαιο δεν ηταν...δεν νομιζω να το θυμαται κανενας σημερα.............Entek έγραψε:den nomizw... pistevw 8a meinei opws to Agapi Ipervoliki, Ipoferw kai alla spoudaia dance!
Δως μου ένα παγάκι
Βρε παιδια γινοταν ο χαμος οταν βγηκε...........!!!!creativeuser έγραψε:ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗUGE ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ EVER.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ CLUBS.freddaras έγραψε:για το υποφερω κραταω μια πισινη αλλα το αγαπη υπερβολικη οχι απλα σπουδαιο δεν ηταν...δεν νομιζω να το θυμαται κανενας σημερα.............Entek έγραψε:den nomizw... pistevw 8a meinei opws to Agapi Ipervoliki, Ipoferw kai alla spoudaia dance!
συμφωνω.....
αλλα σημερα....χμμμμμμμμμ.....
τελος παντων..........
This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
-
To Αγάπη Υπερβολική είναι το κλασικότερο (κατ'εμέ και το τελειότερο) ελληνικό dance κομμάτι. Από οποιονδήποτε καλλιτέχνη. Και αν αναλογιστούμε ότι βγήκε το 2000, που στην Ελλάδα σχεδόν κανείς δεν έβγαζε τέτοια τραγούδια και στην ουσία έβαλε το dance στο ελληνικό mainstream, καταλαβαίνουμε και πόσο σημαντικό είναι.freddaras έγραψε:Βρε παιδια γινοταν ο χαμος οταν βγηκε...........!!!!creativeuser έγραψε:ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗUGE ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ EVER.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ CLUBS.freddaras έγραψε:για το υποφερω κραταω μια πισινη αλλα το αγαπη υπερβολικη οχι απλα σπουδαιο δεν ηταν...δεν νομιζω να το θυμαται κανενας σημερα.............Entek έγραψε:den nomizw... pistevw 8a meinei opws to Agapi Ipervoliki, Ipoferw kai alla spoudaia dance!
συμφωνω.....
τελος παντων..........
ολα αυτα τα εκανε το αγαπη υπερβολικη..........????CelineManiac έγραψε:To Αγάπη Υπερβολική είναι το κλασικότερο (κατ'εμέ και το τελειότερο) ελληνικό dance κομμάτι. Από οποιονδήποτε καλλιτέχνη. Και αν αναλογιστούμε ότι βγήκε το 2000, που στην Ελλάδα σχεδόν κανείς δεν έβγαζε τέτοια τραγούδια και στην ουσία έβαλε το dance στο ελληνικό mainstream, καταλαβαίνουμε και πόσο σημαντικό είναι.freddaras έγραψε:Βρε παιδια γινοταν ο χαμος οταν βγηκε...........!!!!creativeuser έγραψε:ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗUGE ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ EVER.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ CLUBS.freddaras έγραψε:για το υποφερω κραταω μια πισινη αλλα το αγαπη υπερβολικη οχι απλα σπουδαιο δεν ηταν...δεν νομιζω να το θυμαται κανενας σημερα.............Entek έγραψε:den nomizw... pistevw 8a meinei opws to Agapi Ipervoliki, Ipoferw kai alla spoudaia dance!
συμφωνω.....
τελος παντων..........

εγω απλα το θυμαμαι σαν ενα ακομη σουπερ club σουξε που μετα απο μερικα σφινακια σε εκανε να χοροπηδας......!!!!!!
σημερα δεν νομιζω οτι θυμαται κανεις το συγκεκριμένο...........
τουλάχιστον απο το δικο μου περιβαλλον.....
anyway.........
This Is Not Happening
AAAAAAAAA, EΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...ΧΕΧΕΧΕΧΕfreddaras έγραψε:ολα αυτα τα εκανε το αγαπη υπερβολικη..........????CelineManiac έγραψε:To Αγάπη Υπερβολική είναι το κλασικότερο (κατ'εμέ και το τελειότερο) ελληνικό dance κομμάτι. Από οποιονδήποτε καλλιτέχνη. Και αν αναλογιστούμε ότι βγήκε το 2000, που στην Ελλάδα σχεδόν κανείς δεν έβγαζε τέτοια τραγούδια και στην ουσία έβαλε το dance στο ελληνικό mainstream, καταλαβαίνουμε και πόσο σημαντικό είναι.freddaras έγραψε:Βρε παιδια γινοταν ο χαμος οταν βγηκε...........!!!!creativeuser έγραψε:ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗUGE ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ EVER.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ CLUBS.freddaras έγραψε:για το υποφερω κραταω μια πισινη αλλα το αγαπη υπερβολικη οχι απλα σπουδαιο δεν ηταν...δεν νομιζω να το θυμαται κανενας σημερα.............Entek έγραψε:den nomizw... pistevw 8a meinei opws to Agapi Ipervoliki, Ipoferw kai alla spoudaia dance!
συμφωνω.....
τελος παντων..........
![]()
![]()
εγω απλα το θυμαμαι σαν ενα ακομη σουπερ club σουξε που μετα απο μερικα σφινακια σε εκανε να χοροπηδας......!!!!!!
anyway.........

monsoon έγραψε:AAAAAAAAA, EΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...ΧΕΧΕΧΕΧΕfreddaras έγραψε:ολα αυτα τα εκανε το αγαπη υπερβολικη..........????CelineManiac έγραψε:To Αγάπη Υπερβολική είναι το κλασικότερο (κατ'εμέ και το τελειότερο) ελληνικό dance κομμάτι. Από οποιονδήποτε καλλιτέχνη. Και αν αναλογιστούμε ότι βγήκε το 2000, που στην Ελλάδα σχεδόν κανείς δεν έβγαζε τέτοια τραγούδια και στην ουσία έβαλε το dance στο ελληνικό mainstream, καταλαβαίνουμε και πόσο σημαντικό είναι.freddaras έγραψε:Βρε παιδια γινοταν ο χαμος οταν βγηκε...........!!!!creativeuser έγραψε:ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗUGE ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ EVER.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ CLUBS.freddaras έγραψε:για το υποφερω κραταω μια πισινη αλλα το αγαπη υπερβολικη οχι απλα σπουδαιο δεν ηταν...δεν νομιζω να το θυμαται κανενας σημερα.............Entek έγραψε:den nomizw... pistevw 8a meinei opws to Agapi Ipervoliki, Ipoferw kai alla spoudaia dance!
συμφωνω.....
τελος παντων..........
![]()
![]()
anyway.........

πιστεψε με και στο δικο μου....το ειχαν ΞΕΣΚΙΣΕΙ το αγαπη.......υπερβολικη........!!!!!!!!!!!!!!!!!
σημερα ομως πιο πολυ θυμούνται το ερωτευμενακι η το να εισαι καλα παρα αυτο....
τι να πεις.............

This Is Not Happening