Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Για μένα ασυζητητί πρώτος Νικόλας, δεύτερος Λούκας. Τα παιδιά είναι μακράν μπροστά.
Σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο, πείτε μου ότι ακούσατε το "δε μας γα***" του Σάκη, μετά το βιντεάκι για τα καλλυντικά! Πέθανα στο γέλιο!!
Gia mena to xei h Iwanna (oxi oti ta alla paidia den axizoun)
einai 16 kai exei foveri xroia fwnis.. mporei na kanei thaumata otan megalwsei kai fysika otan anevainei stin skini xairesi na tin vlepeis.
To xei h kopela...
ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ....ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ....ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΑΙΒ,ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ!
ΟΜΩΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΕ 'ΚΕΡΔΙΣΕ' ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ...
ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ Χ;
ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η 6ΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 6ΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤ ΣΟΟΥ...ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ...
Πέτυχα εχθες το part οπου η αλλη η μικρή γρατζουνουσε την κιθάρα (στα ψεύτικα) και τον Ρουβά να ενημερώνει στην συνέχεια οτι δεν παιζει ρόλο αυτο διοτι διαγωνιζονται μονο ως τραγουδιστές και οχι ως μουσικοί
immortal έγραψε:Πέτυχα εχθες το part οπου η αλλη η μικρή γρατζουνουσε την κιθάρα (στα ψεύτικα) και τον Ρουβά να ενημερώνει στην συνέχεια οτι δεν παιζει ρόλο αυτο διοτι διαγωνιζονται μονο ως τραγουδιστές και οχι ως μουσικοί