ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ X-FACTOR?
just feel έγραψε:PENELOPE έγραψε:ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΧΤΕΣ;
ΤΟ ΔΕ ΜΑΣ Γ..ΑΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ;
http://www.youtube.com/watch?v=AEGfajWMAj4
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ;![]()
![]()

in this mad mad world
immortal έγραψε:just feel έγραψε:PENELOPE έγραψε:ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΧΤΕΣ;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ;![]()
![]()
![]()
perfect

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
- miss_understood
Στον Θεοφάνους μήπως?PENELOPE έγραψε:ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΧΤΕΣ;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ;

Θέλω Νικόλα για νικητή. Πιστεύω ο καλύτερος μακράν από όσους έμειναν.
Το χάρηκα που έφυγε η Κέλλυ. Η έτοιμη τραγουδίστρια και η καταπληκτική ερμηνεύτρια!!!!
Το χάρηκα ακόμη περισσότερο που ο Μουρατίδης δεν είχε άτομα. Δυστυχώς όμως δεν είδα αντίδραση Μουρατίδη γιατί βγήκα στις 11:30. Τώαρ έμαθα ποιος έφυγε.
Το χάρηκα που έφυγε η Κέλλυ. Η έτοιμη τραγουδίστρια και η καταπληκτική ερμηνεύτρια!!!!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
NIKOLAS KOKKINA XALIA KAI IWANNA poly kaloi opoios apo aytoys vgei tha eimai ok.
To triimitonio einai poly vareto kai saxlo groupaki opote na ksekoympistoyn (an k de tha ginei afoy ta koritsakia psifizoyn oti na'nai)
Oso gia to Loyka thewrw oti einai metrios ermineytis kai antipathestatos (alla kai pali thewrw oti ta saxlokoritsoydia mporei k na ton kanoyn akoma k nikiti toy show).
To triimitonio einai poly vareto kai saxlo groupaki opote na ksekoympistoyn (an k de tha ginei afoy ta koritsakia psifizoyn oti na'nai)
Oso gia to Loyka thewrw oti einai metrios ermineytis kai antipathestatos (alla kai pali thewrw oti ta saxlokoritsoydia mporei k na ton kanoyn akoma k nikiti toy show).
-
Poly lathos ayto poy les. O Nikolas exei ti dynatotita na ermineyei polla k diaforetika eidi.MusicLover έγραψε:o Loukas me perissoterh gkama kommatiwn,ta yposthrizei to idio kala...
Antithetws o Loykas otan feygei apo to ballado-laiko (to dynato toy) einai gia ta panhgyria. Allwste arketes fores toy exoyn pei oi krites otan ekane ksena kommatia oti itan sa na vlepoun ftino mpoyzoykoprogramma k symfwnw 100%.
Πάντως πέρα από το γεγονός ότι πιστεύω ότι μάλλον εγώ το έχω το xfactor(μην κοιτάτε που είμαι σεμνή και δε βγαίνω στην τηλεόραση) θεωρώ ότι αξιότερος όλων και από όλες τις πλευρές είναι ο Νικόλας.
Από την άλλη είναι ηλίου φαεινότερον ότι πέφτει τρελλό πρόμο στον Λούκα, μάλλον λόγω εμφάνισης, όχι ότι δεν έχει φωνή, αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί και στο μέσο του τραγουδιού να βαρεθεί και να φύγει...Εν ολίγοις μου φαίνεται περισσότερο διεκπεραιωτικός και λιγότερο συναισθηματικός - καλλιτεχνικός....Και νομίζω δεν έχει τις γνώσεις και την μουσική παιδεία του Νικόλα...
Τα κόκκινα χαλιά είναι συμπαθή αλλά έχουν βαλθεί στα τελευταία επεισόδια να τα ξεκάνουν...Η αλήθεια είναι ότι γελάνε λίγο περισσότερο απ'όσο θα πρεπε και προσωπικά δεν έχω καταλάβει σε τι ρεπερτόριο οι ίδιοι θέλουν να κινηθούν....
Η Ιωάννα είναι καλή η καημένη αλλά θέλουν να τη φάνε κιαυτή...
Το τριημητόνιο είναι για τους πάγκους της λαχανογαράς και τις νταλίκες της εθνικής οδού...
Από την άλλη είναι ηλίου φαεινότερον ότι πέφτει τρελλό πρόμο στον Λούκα, μάλλον λόγω εμφάνισης, όχι ότι δεν έχει φωνή, αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί και στο μέσο του τραγουδιού να βαρεθεί και να φύγει...Εν ολίγοις μου φαίνεται περισσότερο διεκπεραιωτικός και λιγότερο συναισθηματικός - καλλιτεχνικός....Και νομίζω δεν έχει τις γνώσεις και την μουσική παιδεία του Νικόλα...
Τα κόκκινα χαλιά είναι συμπαθή αλλά έχουν βαλθεί στα τελευταία επεισόδια να τα ξεκάνουν...Η αλήθεια είναι ότι γελάνε λίγο περισσότερο απ'όσο θα πρεπε και προσωπικά δεν έχω καταλάβει σε τι ρεπερτόριο οι ίδιοι θέλουν να κινηθούν....
Το τριημητόνιο είναι για τους πάγκους της λαχανογαράς και τις νταλίκες της εθνικής οδού...
anta έγραψε:Πάντως πέρα από το γεγονός ότι πιστεύω ότι μάλλον εγώ το έχω το xfactor(μην κοιτάτε που είμαι σεμνή και δε βγαίνω στην τηλεόραση) θεωρώ ότι αξιότερος όλων και από όλες τις πλευρές είναι ο Νικόλας.
Apo poy mas irthes esy poulaki mou? Eisai thea! :D
-