Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
poli apla i vissi epivevaiwse tin prwtia tis istera apo mia periodo pou polloi milousan gia katifora-krisi-telos epoxis. aksizei polla bravo! poli sidoma vlepw kai tin platina na erxetai.
bravo stin kaiti gia tin megali anodo. bravo episis gia ton poli kalo disko kai to clip tis pou erxetai kai tha einai monadiko. kai genikotera bravo tis pou pire tin katastasi sta xeria tis kai ta paei poli kala. asxeta me tin sinexeia tou kainourgia egw sta charts i kaiti sxedon moni tis kai me liga pragmata vrisketai stin prwti grami istera apo tosa xronia poreias.
immortal έγραψε:γιατι δεν το περιμένατε για την Καιτη... τις 3 πρωτες εβδομαδες ολα ανεβαινουν
dioti me to live h kaith eixe kanei eisodo sto 18 pige sto 23 sto 20 meta exw kai meta alli mia fora sto 28... einai fanero pos genikws ta pragmata siga siga ths pane poly kala fetos kai pairnei provoli kai xanampainei sto paixnidi pou xe xasei toulaxiston dio xronia...apo to paok kiriws kai epeita..
immortal έγραψε:γιατι δεν το περιμένατε για την Καιτη... τις 3 πρωτες εβδομαδες ολα ανεβαινουν
dioti me to live h kaith eixe kanei eisodo sto 18 pige sto 23 sto 20 meta exw kai meta alli mia fora sto 28... einai fanero pos genikws ta pragmata siga siga ths pane poly kala fetos kai pairnei provoli kai xanampainei sto paixnidi pou xe xasei toulaxiston dio xronia...apo to paok kiriws kai epeita..
signomi alla diafono!
otan eixe vgei to proigoumeno o anemos akougotan poli me to pou vgike eno afto to cd pros to paron exei perasei entelos aparatirito.
akouga simera radio apo to proi kai petixa to kati to mia kardia tin exo to doro theou (sto sfera) to xamena alla oute ena kainourio tis!!
kai 2 vdomades na min exei mpei sto top 10 de mou deixnei simadia anakampsis.. distixos giati to cd aksizei na akoustei
signomi alla diafono!
otan eixe vgei to proigoumeno o anemos akougotan poli me to pou vgike eno afto to cd pros to paron exei perasei entelos aparatirito.
akouga simera radio apo to proi kai petixa to kati to mia kardia tin exo to doro theou (sto sfera) to xamena alla oute ena kainourio tis!!
kai 2 vdomades na min exei mpei sto top 10 de mou deixnei simadia anakampsis.. distixos giati to cd aksizei na akoustei
egw akouw auth th stigmh kainourgia egw sto sfera gia deuterh fora simera..akousa episis sagapw se misw ston elliniko sti thess..
kai episis to tragudi de to exei steilei akoma i sony stous stathmous.
poli asximi poreia gia to makropoulo kai ton kiamo. toulaxiston o kiamos exei airplay enw o makropoulos einai eksafanismenos. mou kanei megali endipwsi giati kai oi 2 ekanan tous xrisous anetotata...
signomi alla diafono!
ston sfera eidika pou aneferes paizei synexeia to kainourgia egw... 8)