ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;;;; :?ppapp2 έγραψε:i kely stin pania????? paratragouda i je t'aime??PENELOPE έγραψε:ΟΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΚΕΛΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΘΕΣ ΚΙ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΑ;
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ X-FACTOR?
-
Θεωρώ ότι θα είναι κρίμα να κερδίσει ο Λούκας. Όχι ότι το παιδί δεν είναι καλός τραγουδιστής, απλά επειδή τη βλέπω που την πάνε τη δουλειά, θα καταλήξει απλώς να είναι ένας Νίκος Οικονομόπουλος νούμερο 2. Τους προωθούν ήδη με τον ίδιο τρόπο (νέοι εμφανίσιμοι λαϊκοί τραγουδιστές) και οι φωνές τους μοιάζουν και πολύ. Ο Λούκας ό, τι και να κάνει στον τελικό, όποια θέση και να πάρει, την καριέρα την έχει έτοιμη, και αν είναι μάγκας θα είναι και καλή. Θα είναι επίσης κρίμα, κατά τη γνώμη μου, να χάσει ο Νικόλας την πρώτη θέση. Το παιδί είναι ταλεντάρα, μεταμορφώνεται πάνω στη σκηνή, σε ταξιδεύει, και επειδή το ρεπερτόριό του και το ύφος του δεν είναι τόσο συνηθισμένο για την Ελλάδα, θα τον βοηθούσε πολύ μια νίκη στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι σε μια εποχή που το ελληνικό κοινό έχει κάνει στροφή προς την pop μουσική, ο Νικόλας έχει τις προϋποθέσεις να κάνει σπουδαία πράγματα. Προσωπικά, όταν ακούω ένα παιδί στα 20 του να έχει αυτή τη φωνή και να έχει γράψει τέτοια τραγούδια, απορώ τι θα κάνει σε 10 χρόνια από τώρα.
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ 'ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ' ΚΑΤΙ ΣΤΙΛ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ...ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ;ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
Από εκεί και μετά, τι σκέφτεσαι;
Να κάνω έναν δίσκο με καλά τραγούδια. Είναι ρίσκο να μπει κάποιος σε ένα μαγαζί και να δουλέψει χωρίς να έχει δισκογραφική δουλειά.
Ποια θα ήταν η ιδανικότερη συνεργασία σε πίστα, αφότου βέβαια κυκλοφορήσει το cd σου;
Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Δημήτρη Μητροπάνο. Μακρινό όνειρο και μάλλον τρελό...
Ποιοι θα ήθελες να υπογράφουν τα τραγούδια σου;
Σίγουρα ο Γιώργος Θεοφάνους, αλλά και ο Αντώνης Βαρδής... Θα ήταν τιμή μου.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ-ΛΟΥΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ-ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ,ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΟΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!ΑΥΤΟ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΧ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ...
Ο ΝΙΚΟΛΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ;ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΣΚΟ...ΒΓΕΙ ΔΕ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ...ΔΗΛ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ;Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ....
ΚΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ...ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΒΕΝ...
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ-ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΡΙΦΩΝΟ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΝΙΚΗ...
ΤΕΣΠΑ...ΜΑΚΑΡΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΧ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΚΕΛ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ...
ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ...
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ 'ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ' ΚΑΤΙ ΣΤΙΛ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ...ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ;ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
Να κάνω έναν δίσκο με καλά τραγούδια. Είναι ρίσκο να μπει κάποιος σε ένα μαγαζί και να δουλέψει χωρίς να έχει δισκογραφική δουλειά.
Ποια θα ήταν η ιδανικότερη συνεργασία σε πίστα, αφότου βέβαια κυκλοφορήσει το cd σου;
Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Δημήτρη Μητροπάνο. Μακρινό όνειρο και μάλλον τρελό...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ-ΛΟΥΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ-ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ,ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΟΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!ΑΥΤΟ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΧ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ...
Ο ΝΙΚΟΛΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ;ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΣΚΟ...ΒΓΕΙ ΔΕ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ...ΔΗΛ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ;Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ....
ΚΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ...ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΒΕΝ...
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ-ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΡΙΦΩΝΟ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΝΙΚΗ...
ΤΕΣΠΑ...ΜΑΚΑΡΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΧ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΚΕΛ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ...
+10000Vandomaniac έγραψε:. Θα είναι επίσης κρίμα, κατά τη γνώμη μου, να χάσει ο Νικόλας την πρώτη θέση. Το παιδί είναι ταλεντάρα, μεταμορφώνεται πάνω στη σκηνή, σε ταξιδεύει, και επειδή το ρεπερτόριό του και το ύφος του δεν είναι τόσο συνηθισμένο για την Ελλάδα, θα τον βοηθούσε πολύ μια νίκη στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι σε μια εποχή που το ελληνικό κοινό έχει κάνει στροφή προς την pop μουσική, ο Νικόλας έχει τις προϋποθέσεις να κάνει σπουδαία πράγματα. Προσωπικά, όταν ακούω ένα παιδί στα 20 του να έχει αυτή τη φωνή και να έχει γράψει τέτοια τραγούδια, απορώ τι θα κάνει σε 10 χρόνια από τώρα.
Παρε ανασα και παμε...
-
Κοίταξε να δεις Πηνελόπη μου, καλώς ή κακώς γνωρίζουμε πως κανένας νέος τραγουδιστής, πόσο μάλλον ένα παιδί από talent show, δεν μπορεί να επιβάλλει τη γνώμη του για το ρεπερτόριο που θέλει να ακολουθήσει. Δεν αμφιβάλω για τις προθέσεις του Λούκα, μπορεί να έχει στο μυαλό του ένα πιο προσεγμένο λαϊκό ρεπερτόριο και εύχομαι ειλικρινά να το καταφέρει. Νομίζω όμως ότι ήδη και λόγω της εμφάνισής του και του γεκλ που έχει στον κόσμο, οι δισκογραφικές και ο ΑΝΤ1 ξέρουν πώς να τον πλασάρουν. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Με αυτά που λεω μπορεί να φαίνεται ότι δεν βρίσκω τον Λούκα ταλαντούχο. Ίσα ίσα πιστεύω ότι έχει πολύ καλή φωνή και οι ερμηνείες του έχουν μια ξεχωριστή δυναμική, νιώθεις ότι τα αισθάνεται αυτά που τραγουδάει και γουστάρει πολύ αυτό που κάνει. Απλά εμένα το πρόβλημά μου με το Λούκα ακούγοντάς τον, είναι ότι νιώθω ότι αυτό που παρακολουθώ, το έχω ξαναδεί, το έχω ξανακούσει. Μιλάς επίσης για το κοινό μεγαλύτερων ηλικιών που μπορεί να νιώσει πιο οικεία τη φωνή και τον τρόπο ερμηνείας του Λούκα. Δεν ξέρω κατά πόσο το μεγαλύτερο κοινό παρακολούθησε το X-Factor, πόσο μάλλον απέναντι στον ανταγωνισμό που είχε ο ΑΝΤ1 από το Mega. Θεωρώ ότι το κοινό του Λούκα είναι κυρίως νέοι άνθρωποι που γουστάρουν το λαϊκό τραγούδι και τους αρέσει να το ακούν από ένα νέο παιδί που θα μπορούσε π.χ. να είναι και μέλος της παρέας τους και νέα κορίτσια που τους αρέσει η εμφάνισή του.PENELOPE έγραψε:ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
Για να περάσω στο Νικόλα. Αναφέρεις μόνο το ξένο ρεπερτόριο, ενώ δεν είναι μόνο έτσι. Να σε παραπέμψω σε τραγούδια που έχει πει στο παιχνίδι: Θεός αν είναι, Αύγουστος, Σκόνη, Προσκυνητής. Και τα τέσσερα αυτά, αλλά και άλλα, ειλικρινά τα έσκισε. Και σου ξαναθυμίζω είναι ένα παιδί 20 χρονών. Σχετικά με τη σύγκριση με τον Χατζηγιάννη, κάτι που είχα ξεκινήσει εγώ σε συζήτησή μας, θα σου πω ότι θεωρώ ότι ο Νικόλας έχει τα φόντα να γίνει καλύτερος από το Χατζηγιάννη. Λόγω της ηλικίας του είναι ακόμα εντελώς άφθαρτος και έχει όρεξη να κάνει καλή μουσική, κάτι που ο Χατζηγιάννης έχασε στην πορεία όταν είδε τις πλατίνες να έρχονται η μία μετά την άλλη. Όσον αφορά, τέλος, τη σημασία της θέσης που θα πάρει, λεω απλά πως μια νίκη θα τον βοηθούσε πολύ περισσότερο. Γιατί η πρώτη θέση θα του φέρει απ' ευθείας δημοσιότητα που σημαίνει λιγότερη προσπάθεια από μέρους του να προωθήσει τη δουλειά του, ενώ οτιδήποτε άλλο σημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο ο ίδιος. Όχι ότι δε θα κάνει καριέρα έτσι κι αλλιώς. Νομίζω ότι ήδη πρέπει να έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από καλλιτέχνες ακόμα για συνεργασία. Αν προσέξεις, ο Ρουβάς τον επαινεί πολύ περισσότερο από άλλους διαγωνιζόμενους, κάτι που έκανε και με την Ιωάννα. Σα να τους έχει ξεχωρίσει αυτούς τους δύο.
Κλείνοντας, να πω για το τριημιτόνιο ότι δε βρίσκω ότι είναι και τόσο ξεχωριστοί τραγουδιστές. Είναι ωραία παρεούλα, σε κάνουν και περνάς καλά, αλλά δεν είναι και "τρίφωνο" πια, όπως λες. Έχουν έναν καλό τραγουδιστή, ο οποίος και πάλι είναι κακέκτυπο του Αλκίνοου Ιωαννίδη στη φωνή, και άλλα δύο παληκάρια που κάνουν βόλτα ανάμεσα στις νότες... :) Εντάξει, δεν είναι και ατάλαντα τα παιδιά, αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Κακώς έφτασαν και εκείνοι και τα "χαλιά" στον τελικό.
PS: Ένα-ένα τα θυμάμαι: ο Λεωνίδας που ανέφερες φαινόταν εξ αρχής ότι δεν το γουστάρει αυτό το σύστημα. Ήταν ένας πολύ καλός τραγουδιστής με την "τρέλα" της αντισυμβατικότητας, ο οποίος αναγκάστηκε να μπει στην πλεον εμπορική δισκογραφική εταιρία. Είναι δυνατόν να ευδοκιμούσε τέτοια συνεργασία;!! Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν άξιζε ως ερμηνευτής; Δε νομίζω
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΤΟΥΣ ΤΡΙΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ...ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ....
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ...
ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ...ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ...
ΤΕΣΠΑ...
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ...ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ...
ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ 'ΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΚΕΛ,ΤΟ 'ΧΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ...
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ Χ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ 'ΣΑΡΩΝΑΝ' ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΖΟΣ...
ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ Χ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ...
ΤΕΣΠΑ...
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ...ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ...
ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ 'ΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΚΕΛ,ΤΟ 'ΧΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ...
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ Χ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ 'ΣΑΡΩΝΑΝ' ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΖΟΣ...
ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ Χ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...
-
Εδώ που τα λέμε δεν είμαστε και ειδικοί για το τι μπορεί και τι θέλει να πει ο καθένας. Τη γνώμη μας λέμε. Το Νικόλα πάντως, σε ρεπερτόριο, τον βλέπω σαν τον Έλληνα James Blunt. Ξέρεις, μόνο φωνή, κιθάρα και πολύ συναίσθημα. Ελπίζω να μην τον ρίξουν κι αυτόν στα "ροκ πειράματα"!! :)PENELOPE έγραψε:ΤΟΥΣ ΤΡΙΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ...ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ....
ΤΕΣΠΑ...
Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, θεωρώ ότι ο Λούκας έχει κερδίσει ήδη και στο υπογράφω κι όλας. Νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Ξεκίνησα απλά αυτή την κουβέντα για να εξηγήσω γιατί θα ήταν καλό να κέρδιζε ο Νικόλας.
Αυτά από μένα, καλό σου βράδυ.
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΧΜ...ΔΙΑΦΩΝΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΟΥΣ 'ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ...'ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΧ...
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΛΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ...ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΟΣΙΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Η ΓΚΑΓΚΑΚΗ!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ...ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ 'ΧΩΣΟΥΝ' ΣΤΟ ΦΙΞ Ή ΤΟ ΡΟΜΕΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΓΑΡΙΦΑΛΑ,ΕΝΩ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΘΑ ΛΙΚΝΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΝΕΑΡΕΣ...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΠΑΤΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΟΙΒΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ...
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΨΗ...
Υ.Γ. ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ!
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΛΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ...ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΟΣΙΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Η ΓΚΑΓΚΑΚΗ!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ...ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ 'ΧΩΣΟΥΝ' ΣΤΟ ΦΙΞ Ή ΤΟ ΡΟΜΕΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΓΑΡΙΦΑΛΑ,ΕΝΩ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΘΑ ΛΙΚΝΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΝΕΑΡΕΣ...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΠΑΤΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΟΙΒΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ...
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΨΗ...
Υ.Γ. ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ!
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΛΙΑΤΣΑ,ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΩΡΙΣ;
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ...
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ...
O Xristos Kaliatsas symmetexei me mia guest emfanisi ekpliksi sto epityximeno sirial tou Ant1 "Fila to Vatraxo sou"! To epeisodio, tou opoiou ta gyrismata oloklirwthikan, tha provlithei se 1 evdomada. O Xristos ypodietai ena laiko tragoudisti, o opoios emfanizetai sto nyxterino magazi, opou i Olga (Smaragda Karydi) pianei douleia ws louloudou.
Sta gyrismata tis seiras, oloi dilwsan katenthousiasmenoi me to Xristo, kai pio sygkekrimena me ton yperoxo xaraktira tou kai ton apsogo epaggelmatismo tou. O idios o dimiourgos tis seiras mas apokalypse oti protimise to Xristo, anamesa se diaforous allous gnwstous kai idi kataksiwmenous kallitexnes, kathws ton sympathei idiaitera, pistevei s'afton kai sto talento tou kai thewrei oti tha kanei megali kariera sto mellon!
Anamfisvitita, i prwti tileoptiki emfanisi tou Xristou, ektos tou plato tou X-Factor, stin pio epityximeni tileoptiki seira tou Ant1 einai ena poly spoudaio epaggelmatiko vima gia ton idio! Min to xasete...
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ...
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ...
O Xristos Kaliatsas symmetexei me mia guest emfanisi ekpliksi sto epityximeno sirial tou Ant1 "Fila to Vatraxo sou"! To epeisodio, tou opoiou ta gyrismata oloklirwthikan, tha provlithei se 1 evdomada. O Xristos ypodietai ena laiko tragoudisti, o opoios emfanizetai sto nyxterino magazi, opou i Olga (Smaragda Karydi) pianei douleia ws louloudou.
Sta gyrismata tis seiras, oloi dilwsan katenthousiasmenoi me to Xristo, kai pio sygkekrimena me ton yperoxo xaraktira tou kai ton apsogo epaggelmatismo tou. O idios o dimiourgos tis seiras mas apokalypse oti protimise to Xristo, anamesa se diaforous allous gnwstous kai idi kataksiwmenous kallitexnes, kathws ton sympathei idiaitera, pistevei s'afton kai sto talento tou kai thewrei oti tha kanei megali kariera sto mellon!
Anamfisvitita, i prwti tileoptiki emfanisi tou Xristou, ektos tou plato tou X-Factor, stin pio epityximeni tileoptiki seira tou Ant1 einai ena poly spoudaio epaggelmatiko vima gia ton idio! Min to xasete...
Καλό το άγχος και η αγωνία που έχουν οι παίκτες του X Factor για το μέλλον τους στο παιγνίδι και το ελληνικό τραγούδι γενικότερα, αλλά νέα παιδιά είναι και κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Όπως για παράδειγμα τον έρωτα, που όσο πιο μικρός είσαι, τόσο πιο εύκολα σου έρχεται ο... ντουβρουτζάς!
Έτσι, μαθαίνουμε ότι μέσα στο παιγνίδι ο φτερωτός θεούλης του Έρωτα έριξε τα βέλη του σε τέσσερις παίκτες και γεννήθηκαν δύο ζευγάρια. Δυστυχώς, σε αυτό το talent show δεν υπήρχαν κάμερες και τα παιδιά δεν ήταν έγκλειστα σε ένα σπίτι, οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε έρωτες τύπου... Μάρω Λύτρα - Κώστας Καραφώτης. Κι ευτυχώς για τον Γιώργο Θεοφάνους, διότι δεν ξέρω πόσο θα βάσταγε η καρδιά του να ζει τέτοιο reality κάθε εβδομάδα.
Τέλος πάντων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λούκας ερωτεύθηκε την Ειρήνη (ναι, εκείνη τη δύσμοιρη ομορφούλα που κάθε Παρασκευή ο Θεοφάνους την γονάτιζε με τα σχόλια του) και ο Χρήστος την Κέλυ. Εδώ, επίτρεψε μου να ρίξω ένα μαύρο δάκρυ, διότι είμαι φαν του ωραίου Χρήστου κι ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω πώς ερωτεύθηκε την Κέλυ. Απλά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιγνίδι, ενώ όταν αποχώρησε η παίκτρια του Νίκου Μουρατίδη, προέκυψε και η σχέση.
Όσο για τον Λούκα με την Ειρήνη; Εδώ, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, αφού το ένα από τα φαβορί του X Factor (το άλλο είναι ο Νικόλας, να μην ξεχνιόμαστε) ακόμη βρίσκεται στο παιγνίδι και οι υποχρεώσεις του σε αυτό δεν του αφήνουν πολύ χρόνο για έρωτες και σχέσεις. Ωστόσο, με την Ειρήνη (που έφυγε νωρίς) ήρθαν πολύ κοντά και υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Πάντως, ο Λούκας σε συνεντεύξεις του έλεγε ότι έχει σχέση με Κύπρια φοιτήτρια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μήπως να σου θυμίσω την περίπτωση του Καραφώτη. Και τώρα που το ξαναθυμήθηκα... Ο Χρήστος με την Κέλυ;;;;;
Έτσι, μαθαίνουμε ότι μέσα στο παιγνίδι ο φτερωτός θεούλης του Έρωτα έριξε τα βέλη του σε τέσσερις παίκτες και γεννήθηκαν δύο ζευγάρια. Δυστυχώς, σε αυτό το talent show δεν υπήρχαν κάμερες και τα παιδιά δεν ήταν έγκλειστα σε ένα σπίτι, οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε έρωτες τύπου... Μάρω Λύτρα - Κώστας Καραφώτης. Κι ευτυχώς για τον Γιώργο Θεοφάνους, διότι δεν ξέρω πόσο θα βάσταγε η καρδιά του να ζει τέτοιο reality κάθε εβδομάδα.
Τέλος πάντων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λούκας ερωτεύθηκε την Ειρήνη (ναι, εκείνη τη δύσμοιρη ομορφούλα που κάθε Παρασκευή ο Θεοφάνους την γονάτιζε με τα σχόλια του) και ο Χρήστος την Κέλυ. Εδώ, επίτρεψε μου να ρίξω ένα μαύρο δάκρυ, διότι είμαι φαν του ωραίου Χρήστου κι ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω πώς ερωτεύθηκε την Κέλυ. Απλά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιγνίδι, ενώ όταν αποχώρησε η παίκτρια του Νίκου Μουρατίδη, προέκυψε και η σχέση.
Όσο για τον Λούκα με την Ειρήνη; Εδώ, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, αφού το ένα από τα φαβορί του X Factor (το άλλο είναι ο Νικόλας, να μην ξεχνιόμαστε) ακόμη βρίσκεται στο παιγνίδι και οι υποχρεώσεις του σε αυτό δεν του αφήνουν πολύ χρόνο για έρωτες και σχέσεις. Ωστόσο, με την Ειρήνη (που έφυγε νωρίς) ήρθαν πολύ κοντά και υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Πάντως, ο Λούκας σε συνεντεύξεις του έλεγε ότι έχει σχέση με Κύπρια φοιτήτρια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μήπως να σου θυμίσω την περίπτωση του Καραφώτη. Και τώρα που το ξαναθυμήθηκα... Ο Χρήστος με την Κέλυ;;;;;
Παρε ανασα και παμε...
-
Για να δούμε λοιπόν ποιός θα κερδίσει απόψε; Προσωπικά, όπως είχα πει και σε μήνυμά μου παραπάνω, περίμενα ότι ο Λούκας θα κάνει περίπατο. Μου κάνει εντύπωση (όχι ότι δε χαίρομαι) που αντίστοιχο φαβορί θεωρείται και ο Νικόλας. Πρώτη φορά υπάρχουν σε ελληνικό talent show δύο διεκδικητές για την πρώτη θέση. Μέχρι τώρα σε όλα τα fame story οι νικητές φαινόταν ότι είχαν τεράστιο ρεύμα, ανεξαρτήτως του αν τελικά άξιζαν όλοι από αυτούς (θυμηθείτε Νότη, Καλομοίρα, Περικλή - τον Λεωνίδα τον βγάζω απ' έξω και λόγω του ταλέντου του, και λόγω του ότι δεν είχε επιτυχία το συγκεκριμένο fame. Και φυσικά θεωρώ ότι είναι αδικία για την Καλομοίρα να μπαίνει στην ίδια μοίρα με Νότη και Περικλή). Το ίδιο και στα dream show, αλλά και στο super idol.
Για να δούμε τι θα δούμε απόψε. Πάντως για το guest ωραία η Νατάσα, αλλά θα μου άρεσε περισσότερο αν κατάφερναν να έκλειναν κάποιο μεγαλύτερο pop όνομα από το εξωτερικό, έτσι για να γίνει λίγο ντόρος!
Για να δούμε τι θα δούμε απόψε. Πάντως για το guest ωραία η Νατάσα, αλλά θα μου άρεσε περισσότερο αν κατάφερναν να έκλειναν κάποιο μεγαλύτερο pop όνομα από το εξωτερικό, έτσι για να γίνει λίγο ντόρος!
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΦΕΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ...
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ...
ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΚΟΡ....
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ;
4.ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ
3.ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ
2.ΝΙΚΟΛΑΣ
1.ΛΟΥΚΑΣ
ΟΜΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ...ΚΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 15-24,ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΙ ΨΗΛΟ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΛΛΙΦΩΝΟ...
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΠ ΟΝΟΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΠΧ ΤΗ ΛΙΟΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΤΙ;
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ...
ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΚΟΡ....
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ;
4.ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ
3.ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ
2.ΝΙΚΟΛΑΣ
1.ΛΟΥΚΑΣ
ΟΜΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ...ΚΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 15-24,ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΙ ΨΗΛΟ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΛΛΙΦΩΝΟ...
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΠ ΟΝΟΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΠΧ ΤΗ ΛΙΟΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΤΙ;
STIN Kipro stin perioxh Aradippou (ap opou katagete o Loukas) exoun anartisei kati geleies afises tou Louka pou grafoun: THAVMAZW, STIRIZW, PSIFIZW LOUKA GIORKA STON TELIKO TOU X-FACTOR!
Eleos! akoma enas logos gia mena na mhn ton psifisw!
mallon 8a dwsw tin psifo mou ston Metaxa!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
Στον Μεταξά; Αυτόν που είπε το "όχι"; Χι χι, ηλίθιο αστειάκι!Entek έγραψε:STIN Kipro stin perioxh Aradippou (ap opou katagete o Loukas) exoun anartisei kati geleies afises tou Louka pou grafoun: THAVMAZW, STIRIZW, PSIFIZW LOUKA GIORKA STON TELIKO TOU X-FACTOR!