ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ - ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

:lol: :lol:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

ppapp2 έγραψε:
Viewmaster έγραψε:Tidus Θεός!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: \
Επίσης ppap προσέχουμε όταν βάζουμε κάτι μόνο και μόνο για να την πούμε σε φανς άλλης τραγουδίστριας :wink:
ti na proseksw diladi? stin proti selida pou exei ti fotografisi tis kokkinou apo katw valane kai tis garbi ki evala ki egw tis shakira...egrapsa kanena sxolio gia tous fans tis garbi i tis kokkinou??
gia ton media milaei hello.. :lol:
GUNNER_10

Krouela έγραψε:Poo Lee Airlines kai kalo sas taxidi Εικόνα
:lol:
ppapp2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ppapp2 »

GUNNER_10 έγραψε:
ppapp2 έγραψε:
Viewmaster έγραψε:Tidus Θεός!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: \
Επίσης ppap προσέχουμε όταν βάζουμε κάτι μόνο και μόνο για να την πούμε σε φανς άλλης τραγουδίστριας :wink:
ti na proseksw diladi? stin proti selida pou exei ti fotografisi tis kokkinou apo katw valane kai tis garbi ki evala ki egw tis shakira...egrapsa kanena sxolio gia tous fans tis garbi i tis kokkinou??
gia ton media milaei hello.. :lol:
??!@#$%^&*(
den kserw ti egrapse o media alla egw diavasa episis ppapp prosexoume ti vazoume...klp klp
ok egine mia koini fotografisi slow the eggs..
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

ΜΑΓΔΑ έγραψε:
just feel έγραψε:
antidoto έγραψε:mono se emena thimizei Kontopoulo?
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ..
Είναι του Κοντόπουλου.

Και της Ζάκκα [που έγραψε τους στίχους του "Οut Of Control"].

Πάντως, εμένα μου αρέσει το τραγούδι αυτό.

Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, τότε που άκουγα μόνο χαρούμενα pop τραγουδάκια.

Αυτά από μένα,
Φιλικά,
Μάγδα.
Επίσης θέλω να πω ότι ξανακούγοντάς το, θεωρώ ότι με κάποιους αγγλικούς στίχους θα ήταν απείρως καλύτερο του "This Is Our Night".

Αυτά από μένα,
Φιλικά,
Μάγδα.
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

ΜΑΓΔΑ έγραψε:
ΜΑΓΔΑ έγραψε:
just feel έγραψε:
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ..
Είναι του Κοντόπουλου.

Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, τότε που άκουγα μόνο χαρούμενα pop τραγουδάκια.

Αυτά από μένα,
Φιλικά,
Μάγδα.
Επίσης θέλω να πω ότι ξανακούγοντάς το, θεωρώ ότι με κάποιους αγγλικούς στίχους θα ήταν απείρως καλύτερο του "This Is Our Night".

Αυτά από μένα,
Φιλικά,
Μάγδα.
EGO PISTEUO OTI AN TO "THIS IS OUR NIGHT" EIXE ELLHNIKOUS STIXOUS 8A ARESE POLY PARAPANO. O SAKIS ENO EIMAI FAN TOU STA AGGLIKA FENETE OTI TO "PROSPA8EI". KAI EPISHS GIA EMAS EINAI LIGO "PERIERGO" NA AKOUME ENAN ELLHNA NA TRAGOUDAEI AGGLIKA. AKOMA KAI TO "+ SE 8ELO" AN TO EIXAME AKOUSEI MONO STA AGGLIKA AMFIBALO PARA POLY AN 8A EKANE THN EPITYXIA POU EKANE.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

eisagwgi mou 8imizei FutureLovers tis madonna (Den kserw an to anefere kaneis den diavasa kai tis 9 selides!!!) - alla eutixws mono i eisagwgi, kamia sxesi ta dio kommatia!

ok, kalo! 8a akoustei 8a xoreftei kalitero apo to OST tou Hlia, alla den einai to lipamai eilikrina!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

paidaki έγραψε:
ΜΑΓΔΑ έγραψε:
ΜΑΓΔΑ έγραψε:
just feel έγραψε:
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ..
Είναι του Κοντόπουλου.

Αυτά από μένα,
Φιλικά,
Μάγδα.

Αυτά από μένα,
Φιλικά,
Μάγδα.
EGO PISTEUO OTI AN TO "THIS IS OUR NIGHT" EIXE ELLHNIKOUS STIXOUS 8A ARESE POLY PARAPANO. O SAKIS ENO EIMAI FAN TOU STA AGGLIKA FENETE OTI TO "PROSPA8EI". KAI EPISHS GIA EMAS EINAI LIGO "PERIERGO" NA AKOUME ENAN ELLHNA NA TRAGOUDAEI AGGLIKA. AKOMA KAI TO "+ SE 8ELO" AN TO EIXAME AKOUSEI MONO STA AGGLIKA AMFIBALO PARA POLY AN 8A EKANE THN EPITYXIA POU EKANE.
Kai Se Thelo - Keep on Moving Sta Agglika :P

http://www.youtube.com/watch?v=bDzxIdfOuM8
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

exoun pei ston Omorfo Kosmo oti to cover tou neou album tis ellis exei tromeres omoiotites me tin Empnefsi tis Vissi! iparxei na to doume? kai an ontws ali8evei giati i Kokkinou na antigrapsei AUTO to eksofillo apo ola ta eksofilla tis Annas? Den lew cult eksofillo, gia tin epoxi tou proxo alla peran twn 80s koulo kai asximo!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

tha valei kai to mple kragion? :lol:
Παρε ανασα και παμε...
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Μου αρέσει το τραγούδι πολύ, όπως και η αφίσα του ROMEO. Έχω κάποιες επιφυλάξεις για το αν μου αρέσει επειδή είναι πράγματι κάτι πολύ καλό ή επειδή η Κοκκίνου μου είναι πολύ συμπαθής από τότε που έφυγε από το Φοίβο.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
GUNNER_10

happy_end έγραψε:Μου αρέσει το τραγούδι πολύ, όπως και η αφίσα του ROMEO. Έχω κάποιες επιφυλάξεις για το αν μου αρέσει επειδή είναι πράγματι κάτι πολύ καλό ή επειδή η Κοκκίνου μου είναι πολύ συμπαθής από τότε που έφυγε από το Φοίβο.
esy den eisai kala teleutaia.. :lol:
antidoto

GUNNER_10 έγραψε:
happy_end έγραψε:Μου αρέσει το τραγούδι πολύ, όπως και η αφίσα του ROMEO. Έχω κάποιες επιφυλάξεις για το αν μου αρέσει επειδή είναι πράγματι κάτι πολύ καλό ή επειδή η Κοκκίνου μου είναι πολύ συμπαθής από τότε που έφυγε από το Φοίβο.
epeidi tou aresei to kommati tis Kokkinou?
Παρε ανασα και παμε...
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ..!! :lol:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
antidoto

eleos pedia! :lol:
Παρε ανασα και παμε...
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

happy_end έγραψε:Μου αρέσει το τραγούδι πολύ, όπως και η αφίσα του ROMEO.
+100
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
MEDIA
Επικοινωνία:

GUNNER_10 έγραψε:
swsta gia na einai kala tha prepei na thewrei texnh to video clip tou kainouria egw :D :D
GUNNER_10

antidoto έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
epeidi tou aresei to kommati tis Kokkinou?
TO LEW DIOTI PISTEUW OTI GENIKA TETOIOY TYPOY KOMMATIA DEN TOY POLYARESOYN.. :lol:
GUNNER_10

MEDIA έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
swsta gia na einai kala tha prepei na thewrei texnh to video clip tou kainouria egw :D :D
trava paidi mou na plexeis kana zimpounaki gia to neo melos ths oikogenias liatsou opws sou eipe se allo post o tidus...kai ase mas sthn hsixia mas...sou thixame thn elli.. :lol:
MEDIA
Επικοινωνία:

esena su thiksame th garbi?? :lol: :lol:
Απάντηση