ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ - ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ
nai kai egw tora pou to akouw telika...antidoto έγραψε:tha mas trellanete edwmesa
einai pio adiaforo apo oso nomiza...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GUNNER_10 την Κυρ Μαρ 29, 2009 5:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δίκιο έχεις γενικά. Πχ το Είσαι ότι θέλω δε μου αρέσει. Αλλά αυτό μου έκατσε καλύτεραGUNNER_10 έγραψε:TO LEW DIOTI PISTEUW OTI GENIKA TETOIOY TYPOY KOMMATIA DEN TOY POLYARESOYN..antidoto έγραψε:epeidi tou aresei to kommati tis Kokkinou?GUNNER_10 έγραψε:esy den eisai kala teleutaia..happy_end έγραψε:Μου αρέσει το τραγούδι πολύ, όπως και η αφίσα του ROMEO. Έχω κάποιες επιφυλάξεις για το αν μου αρέσει επειδή είναι πράγματι κάτι πολύ καλό ή επειδή η Κοκκίνου μου είναι πολύ συμπαθής από τότε που έφυγε από το Φοίβο.

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
oxi pes ta pou me krazane...happy_end έγραψε:Δίκιο έχεις γενικά. Πχ το Είσαι ότι θέλω δε μου αρέσει. Αλλά αυτό μου έκατσε καλύτεραGUNNER_10 έγραψε:TO LEW DIOTI PISTEUW OTI GENIKA TETOIOY TYPOY KOMMATIA DEN TOY POLYARESOYN..antidoto έγραψε:epeidi tou aresei to kommati tis Kokkinou?GUNNER_10 έγραψε:esy den eisai kala teleutaia..happy_end έγραψε:Μου αρέσει το τραγούδι πολύ, όπως και η αφίσα του ROMEO. Έχω κάποιες επιφυλάξεις για το αν μου αρέσει επειδή είναι πράγματι κάτι πολύ καλό ή επειδή η Κοκκίνου μου είναι πολύ συμπαθής από τότε που έφυγε από το Φοίβο.

Apo: http://www.sonymusic.gr/page/news/news_ ... asp?id=242

Ανανεωμένη, κεφάτη & πιο sexy από ποτέ επιστρέφει η Έλλη Κοκκίνου!!!!Το νέο της τραγούδι «Πάμε Ξανά», προάγγελος του επερχόμενου άλμπουμ της, υπογράφουν μουσικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος & στιχουργικά η Αλεξάνδρα Ζάκκα.
Πάμε μαζί! με την Έλλη να πρωταγωνιστεί με pop ήχους!Πιο Δυνατά! Μας ξεσηκώνει με το πιο αισιόδοξο dance τραγούδι της χρονιάς! Πάμε Ξανά!!! το απόλυτο χορευτικό hit!
«Πάμε ξανά, πιο δυνατά
τώρα τίποτα δεν μας κρατά
Πάμε ξανά, πάμε μαζί
Το όνειρο γίνεται ζωή»
Κυκλοφορεί από την Sony Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Με την υποστήριξη του 89,8 Δρόμος fm.

Ανανεωμένη, κεφάτη & πιο sexy από ποτέ επιστρέφει η Έλλη Κοκκίνου!!!!Το νέο της τραγούδι «Πάμε Ξανά», προάγγελος του επερχόμενου άλμπουμ της, υπογράφουν μουσικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος & στιχουργικά η Αλεξάνδρα Ζάκκα.
Πάμε μαζί! με την Έλλη να πρωταγωνιστεί με pop ήχους!Πιο Δυνατά! Μας ξεσηκώνει με το πιο αισιόδοξο dance τραγούδι της χρονιάς! Πάμε Ξανά!!! το απόλυτο χορευτικό hit!
«Πάμε ξανά, πιο δυνατά
τώρα τίποτα δεν μας κρατά
Πάμε ξανά, πάμε μαζί
Το όνειρο γίνεται ζωή»
Κυκλοφορεί από την Sony Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Με την υποστήριξη του 89,8 Δρόμος fm.