Billboard singles chart 11/4
Billboard singles chart 11/4
Greece
Issue Date: 2009-04-11
1 4 3 9 Just Dance, Lady GaGa Featuring Colby O'Donis
Streamline/KonLive/Cherrytree Interscope | 1
2 NEW 1 Perduto, Inspiro & Ornella Vanoni
Warner 2
3 2 5 7 Non Ti Scordar Mai Di Me, Giusy Ferreri
Sony Music 2
4 NEW 1 Let It Go, CapeTown
Pope Playground | 4
5 3 7 3 Kanis Lathos, Maro Lytra Featuring TNS
Heaven 3
6 NEW 1 Tora, Lava Featuring Katerina Stikoudi
Heaven 6
7 5 1 4 An Ise Lathos (Ego Milao Me Tin Kardia Mou), Aggeliki Iliadi
Heaven 1
8 6 10 9 In And Out Of Love, Armin Van Buuren Featuring Sharon Ben Adel
Armada 2
9 7 4 8 Sti Pira, Anna Vissi
Columbia 3
10 10 6 9 Livin' In A World Without You, The Rasmus
Playground/Vertigo Universal | 4
http://www.billboard.biz/bbbiz/charts/c ... s&f=Greece
Issue Date: 2009-04-11
1 4 3 9 Just Dance, Lady GaGa Featuring Colby O'Donis
Streamline/KonLive/Cherrytree Interscope | 1
2 NEW 1 Perduto, Inspiro & Ornella Vanoni
Warner 2
3 2 5 7 Non Ti Scordar Mai Di Me, Giusy Ferreri
Sony Music 2
4 NEW 1 Let It Go, CapeTown
Pope Playground | 4
5 3 7 3 Kanis Lathos, Maro Lytra Featuring TNS
Heaven 3
6 NEW 1 Tora, Lava Featuring Katerina Stikoudi
Heaven 6
7 5 1 4 An Ise Lathos (Ego Milao Me Tin Kardia Mou), Aggeliki Iliadi
Heaven 1
8 6 10 9 In And Out Of Love, Armin Van Buuren Featuring Sharon Ben Adel
Armada 2
9 7 4 8 Sti Pira, Anna Vissi
Columbia 3
10 10 6 9 Livin' In A World Without You, The Rasmus
Playground/Vertigo Universal | 4
http://www.billboard.biz/bbbiz/charts/c ... s&f=Greece
in this mad mad world
-
-
-
-
Ε ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ?ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ 3 ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΣΟΥΞΕ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ).Viewmaster έγραψε:Είναι μια μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής και ένα σουξέ!Το αν θα γίνει major σε όλα του δε το γνωρίζω και να πω την αλήθεια δε με πολυενδιαφέρει κιόλας! 8)
Δως μου ένα παγάκι
-
Κάποια στιγμή το θέλω!Αυτή τη στιγμή όμως όχι!Ελπίζω να σε καλύπτει η απάντησή μου!Διότι δε θεωρώ 3 σουξέ μεγάλο αριθμό για να αρχίσω να μιλάω για διαχρονικότητα στη Μάρω και ιδίως όταν την τελευταία πενταετία ζήτημα να έχει βγει κάποιο διαχρονικό τραγούδι! 8)creativeuser έγραψε:Ε ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ?ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ 3 ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΣΟΥΞΕ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ).Viewmaster έγραψε:Είναι μια μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής και ένα σουξέ!Το αν θα γίνει major σε όλα του δε το γνωρίζω και να πω την αλήθεια δε με πολυενδιαφέρει κιόλας! 8)
-
-
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΘΙΞΩ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 40 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΠΑΣ Π.Χ.Viewmaster έγραψε:Κάποια στιγμή το θέλω!Αυτή τη στιγμή όμως όχι!creativeuser έγραψε:Ε ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ?ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ 3 ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΣΟΥΞΕ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ).Viewmaster έγραψε:Είναι μια μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής και ένα σουξέ!Το αν θα γίνει major σε όλα του δε το γνωρίζω και να πω την αλήθεια δε με πολυενδιαφέρει κιόλας! 8)
ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΤΑ 26 - 27 ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ 20ΠΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ 10 - 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΑΡΩ.ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45+ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος creativeuser την Παρ Απρ 03, 2009 4:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δως μου ένα παγάκι
-
Και που ξέρεις εσύ αν στα 40 ή στα 42 δε βγάλει κάτι που θα μείνει?Κανένας δε το γνωρίζει αυτό!Και δε θα μπω στη λογική της Κασσάνδρας ότι χωρίς Φοίβο η Μάρω δε θα ξαναέκανε επιτυχία διότι αυτό ήδη καταρρίφθηκε!Δε μου αρέσει να προδικάζω ποτέ τίποτα!Και όπως π.χ. η Βίσση στα 50+ και η Γαρμπή στα 45+ βγάζουν και έβγαζαν Τσούλες και Ακουσε Αγόρι Μου μπορεί και στα 50 της η Μάρω να βγάζει κάτι ανάλογο...μπορεί και όχι!Μπορεί στα 50 της να βγάζει μίνι αριστουργήματα όπως το Καινούρια Εγώ!Μπορεί να μην τραγουδάει καν!Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψηcreativeuser έγραψε:ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΘΙΞΩ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 40 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΠΑΣ Π.Χ.Viewmaster έγραψε:Κάποια στιγμή το θέλω!Αυτή τη στιγμή όμως όχι!creativeuser έγραψε:Ε ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ?ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ 3 ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΣΟΥΞΕ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ,ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ).Viewmaster έγραψε:Είναι μια μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής και ένα σουξέ!Το αν θα γίνει major σε όλα του δε το γνωρίζω και να πω την αλήθεια δε με πολυενδιαφέρει κιόλας! 8)
ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΤΑ 26 - 27 ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ 20ΠΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ 10 - 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΑΡΩ.ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45+ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ?
-
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ Η ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ Η ΓΑΡΜΠΗ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ "ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ" ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Η ΜΙΑ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΩ",ΤΟ "ΧΑΜΕΝΑ",ΤΟ "ΔΩΔΕΚΑ",ΤΟ "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΟΙ ΤΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΤΙΕΣ 60,70,80 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΣ.Viewmaster έγραψε: Και που ξέρεις εσύ αν στα 40 ή στα 42 δε βγάλει κάτι που θα μείνει?Κανένας δε το γνωρίζει αυτό!Και δε θα μπω στη λογική της Κασσάνδρας ότι χωρίς Φοίβο η Μάρω δε θα ξαναέκανε επιτυχία διότι αυτό ήδη καταρρίφθηκε!Δε μου αρέσει να προδικάζω ποτέ τίποτα!Και όπως π.χ. η Βίσση στα 50+ και η Γαρμπή στα 45+ βγάζουν και έβγαζαν Τσούλες και Ακουσε Αγόρι Μου μπορεί και στα 50 της η Μάρω να βγάζει κάτι ανάλογο...μπορεί και όχι!Μπορεί στα 50 της να βγάζει μίνι αριστουργήματα όπως το Καινούρια Εγώ!Μπορεί να μην τραγουδάει καν!Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΛΟΓΩ ΦΟΙΒΟΥ ΚΛΠ.ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ.Η ΜΑΡΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ.ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 33 ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ.
Δως μου ένα παγάκι
-
Είναι τεράστια αυτή η συζήτηση!Και συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά έχω και κάποιες ενστάσεις τις οποίες προτιμώ να κουβεντιάσουμε στο μσν διότι εδώ είμαστε εντελώς off topic και θα γίνουμε ακόμα περισσότερο!
Πολύ φοβάμαι δε...ότι αν μπλεχτούν και τρίτοι στην κουβέντα μας το θέμα μπορεί άνετα να εκτροχιαστεί και να καταλήξει ένα ακόμα από τα αμέτρητα κλειδωμένα νήματα αυτού του φόρουμ!

-
OXI TO TEΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.Viewmaster έγραψε:Είναι τεράστια αυτή η συζήτηση!Και συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά έχω και κάποιες ενστάσεις τις οποίες προτιμώ να κουβεντιάσουμε στο μσν διότι εδώ είμαστε εντελώς off topic και θα γίνουμε ακόμα περισσότερο!Πολύ φοβάμαι δε...ότι αν μπλεχτούν και τρίτοι στην κουβέντα μας το θέμα μπορεί άνετα να εκτροχιαστεί και να καταλήξει ένα ακόμα από τα αμέτρητα κλειδωμένα νήματα αυτού του φόρουμ!
Δως μου ένα παγάκι
+ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!creativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ Η ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ Η ΓΑΡΜΠΗ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ "ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ" ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Η ΜΙΑ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΩ",ΤΟ "ΧΑΜΕΝΑ",ΤΟ "ΔΩΔΕΚΑ",ΤΟ "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΟΙ ΤΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΤΙΕΣ 60,70,80 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΣ.Viewmaster έγραψε: Και που ξέρεις εσύ αν στα 40 ή στα 42 δε βγάλει κάτι που θα μείνει?Κανένας δε το γνωρίζει αυτό!Και δε θα μπω στη λογική της Κασσάνδρας ότι χωρίς Φοίβο η Μάρω δε θα ξαναέκανε επιτυχία διότι αυτό ήδη καταρρίφθηκε!Δε μου αρέσει να προδικάζω ποτέ τίποτα!Και όπως π.χ. η Βίσση στα 50+ και η Γαρμπή στα 45+ βγάζουν και έβγαζαν Τσούλες και Ακουσε Αγόρι Μου μπορεί και στα 50 της η Μάρω να βγάζει κάτι ανάλογο...μπορεί και όχι!Μπορεί στα 50 της να βγάζει μίνι αριστουργήματα όπως το Καινούρια Εγώ!Μπορεί να μην τραγουδάει καν!Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΛΟΓΩ ΦΟΙΒΟΥ ΚΛΠ.ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ.Η ΜΑΡΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ.ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 33 ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ.
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..