GUNNER_10 έγραψε:nai akoma kai apo to sinergasia korifis se magazi kai disko me niko antipa..vlepw na katrakilane alles pou vgazoun asteiakia protapriliatika me carameles meso tou proedrou ths etairias tous kai to episimo site tou sintheti tous kai vgainoun 7898797987979 tixaies fotografies me thn mikrh melina giati fainetai oti exoun mia anasfaleia...Sugar έγραψε:Iasonas έγραψε:Sugar έγραψε:Perasmena megaleia kai digwntas ta na klaies agapite.Iasonas έγραψε:Ax mhn toys ta les ayta ponaneGUNNER_10 έγραψε: episis na sou thimisw oti ta idia eixan simvei me to ante geia..
otan ths garbi htan 3 mhnes kai valei noumero 1(kai egw den xerw posous sthn 5ada)enw ths vandi mas mpike 2p kai geia sas...e kati den paei kala.![]()
![]()
![]()
den diwfwnw agaphte parola ayta emeis pia anebainoyme kai akomh kai an eisai pio katw den ksereis poso ekplhktiko einai na blepeis alloys na gremotsakizontai 8)
Akoma kai apo ton pato vlepeis na peftoun alloi? Mpravo. 8)
an kai xexasa oti erixe x se olous tous tragoudistes...
Fysika eipe oxi. Ta periodika vazoun photos aytous pou poulane. Osoi de poulane ..den emfanizonte oute gia deigma se ekswfullo (Garmbi as poume