Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
yakinthos έγραψε:Το υπόλοιπο πρώτη φορά καθυστερεί τόσο... μήπως δεν είναι κι εκεί και σκέφτηκαν στην ifpi ''ας μη το βάλουμε, θα στεναχωρήσουμε τον Υάκινθο...''
Θέλω τα υπόλοιπα 20... κι αν είναι άσχημα τα μαντάτα, ας είναι, θα το αντέξω... όλα ''τα καταπίνω εγώ'', όπως λέει και η Κ. Γαρμπή στο τελευταίο της σουξέ !
yakinthos έγραψε:Θέλω τα υπόλοιπα 20... κι αν είναι άσχημα τα μαντάτα, ας είναι, θα το αντέξω... όλα ''τα καταπίνω εγώ'', όπως λέει και η Κ. Γαρμπή στο τελευταίο της σουξέ !
billakos24 έγραψε:KAΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ''MAZOO AND THE ZOO'' ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. :P
ΚΑΙ ΝΟ 1 ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΥΣΟ ALBUM KAI NO 6 TO ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ,ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ,ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. :)
yparxei vevaia kai exigisi gia auto..kathoti se polles paidikes ekdiloseis dinontai xiliades cd dorean..ara katgrafontai..
pantws pera apo to mazoo..ok den einai kana teliws koulo chart..
Και βέβαια αν πας Χριστούγεννα ή Πάσχα σε Metropolis θα δείς 10άδες γιαγιάδες με εγγόνια και μανάδες με παιδιά να αγοράζουν τα cd των Mazoo&the Zoo.Πουλάνε κανονικότατα όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται gunner
billakos24 έγραψε:KAΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ''MAZOO AND THE ZOO'' ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. :P
ΚΑΙ ΝΟ 1 ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΥΣΟ ALBUM KAI NO 6 TO ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ,ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ,ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. :)
yparxei vevaia kai exigisi gia auto..kathoti se polles paidikes ekdiloseis dinontai xiliades cd dorean..ara katgrafontai..
pantws pera apo to mazoo..ok den einai kana teliws koulo chart..
Και βέβαια αν πας Χριστούγεννα ή Πάσχα σε Metropolis θα δείς 10άδες γιαγιάδες με εγγόνια και μανάδες με παιδιά να αγοράζουν τα cd των Mazoo&the Zoo.Πουλάνε κανονικότατα όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται gunner