Πέγκυ Ζήνα
Οι δηλώσεις-φωτιά για τον Θεοφάνους
«Το ωραιότερο τραγούδι του κόσμου να μου έγραφε ο Θεοφάνους, δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του. Επειδή όμως οι άνθρωποι ζουν για να εξελίσσονται, αυτό θα εξαρτιόνταν από την αναθεώρηση της λάθους συμπεριφοράς του κυρίου Θεοφάνους» δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα αναζωπυρώνοντας την κόντρα μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.
Η 34χρονη τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ακόμη ότι η πρόταση στους «Τριημιτόνιο» για να συνεργαστούν μαζί της στην «Πολιτεία» live clubbing έγινε από τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, αφότου έληξε η συνεργασία του συγκροτήματος με τον μουσικοσυνθέτη. Επεσήμανε επίσης ότι η Ευριδίκη με τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν συνεργάστηκαν τελικά μαζί της, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί λόγω προγραμματισμένων τους συναυλιών τον μήνα Ιούνιο. Άρα η σχέση τους με τον Θεοφάνους δεν είχε να κάνει με το όλο θέμα.
Η Πέγκυ μίλησε ακόμη για το θέμα της μητρότητας: «Είναι θέλημα θεού. Αγαπάω πολύ τα μικρά παιδιά! Βλέπω στα μάτια τους τον κόσμο πιο "καθαρό" θα γίνω πολύ ελαστική μητέρα». Φυσικά ρωτήθηκε και για το θέμα της Eurovision, αφού πριν από χρόνια είχε συμμετέχει στον ελληνικό τελικό του ευρωπαϊκού θεσμού μουσικής. «Δεν θα το επιχειρούσα ποτέ ξανά. Είναι ένας πολύ λαμπερός διαγωνισμός που μου αρέσει να παρακολουθώ πιστά κάθε χρόνο, αλλά δεν αποτελεί όνειρό μου να συμμετέχω σε αυτήν».
http://www.yupi.gr/gossip/c9968/Pegky_Zhna.html