Μέγιστο θέμα της ημέρας, ο καυγάς του Γιώργου Θεοφάνους με την Πέγκυ Ζήνα. Μα καλά αυτός δεν είχε γίνει εδώ και χρόνια θα αναρωτηθείτε. Βεβαίως, αλλά αφού οι άνθρωποι δεν έχουν κάτι καινούργιο να παρουσιάσουν , θυμούνται το παλιό τους καυγά . Έτσι εδώ και ένα 24ωρο έχει ξεκινήσει ένας κύκλος με τους δυο, εξαιτίας μιας συνέντευξης που έδωσε στο «θέμα» εκείνη με ύφος 100 καρδιναλίων (σιγά μαντάμ) .
Εκείνος ήταν καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού και απάντησε. Και αφού δεν είχε κάτι άλλο να πει, πέρασε ένα βερνίκι όλο το τραγουδιστικό κατεστημένο, δηλώνοντας ότι αν ήταν αυτός η Βίσση δεν θα έκανε τις «τσούλες» , ο Σάκης θα είχε καλύτερο τραγούδι και τύχη στην Eurovision. Ήμαρτον ρε παιδιά . Τραγουδάκια γράφατε και λέγατε, δεν ανακαλύψατε τον κινηματογράφο. Τραγουδάκια που όπως αποδείχτηκε έβαλαν την ταφόπλακα σε αυτό που λέγεται ελληνικό τραγούδι και που αυτοί που τα έκαναν και τα είπαν ως Μαρίες Αντουανέτες γυρνάνε γύρω –γύρω μπας και…
free gossip

Και το ωραιότερο τραγούδι του κόσμου να μου έγραφε, δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του". Σε εμφάνισή του στο Μες Την Καλή Χαρά, ο Γιώργος Θεοφάνους δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την παραπάνω φράση της Πέγκυς Ζήνα.
"Εγώ ευθύνομαι που σταμάτησε η συνεργασία; Σαφέστατα" είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στη Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου. "Εγώ σταμάτησα τη συνεργασία, για λόγους προσωπικούς, δικούς μου. Το Νόημα το είπε μια χαρά, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να το πει άλλος τραγουδιστής όπως το είπε η Πέγκυ. Δεν μπορούμε όμως να ταιριάζουμε με όλους, μπορούμε;"
Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν άφησε να πέσουν κάτω ούτε οι δηλώσεις του, κουμπάρου της Πέγκυς, Ηλία Ψινάκη αναφορικά με τους λόγους που έφεραν 7ο τον Σάκη Ρουβά στη Eurovision: "Τι ήθελε να μας πει ο Ηλίας, ότι το 2004 βγήκε τρίτος επειδή δεν μας έλεγε ότι θα βγει πρώτος;"
yupi