ΛΟΥΙΖΑ ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΛΙ "ΚΥΤΤΑΡΑ"

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Mousikofilos
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: Δευ Μάιος 22, 2006 3:22 am
Τοποθεσία: Hrakleio

ΛΟΥΙΖΑ ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΛΙ "ΚΥΤΤΑΡΑ"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mousikofilos »

Η Λουίζα Τζορντανέλλι κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή Λάκη Τζορντανέλλι ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με την μουσική. Σπούδασε πιάνο, κιθάρα και παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής.

Tα πρώτα της βήματα στο χώρο ξεκινούν το 2003 συμμετέχοντας στο γκρουπ “Ιχνηλάτες”, ενώ ένα χρόνο μετά αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και ακολουθεί σόλο καριέρα.
Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογούς καλλιτέχνες όπως οι: Τ. Βοσκόπουλος, Γ. Πλούταρχος, Ν. Θεοδωρίδου, Ν. Κουρκούλης, Ε. Κοκκίνου, Γ. Τσαλίκης, Κ. Χριστοφόρου κ.α.

Ήρθε η στιγμή που η Λουϊζα μάς συστήνεται δισκογραφικά μέσα από το cd single με τίτλο “Κύτταρα” το οποίο θα κυκλοφορήσει από την APS Entertainment s.a.
Πρόκειται για ένα δίσκο με τρία ρυθμικά τραγούδια σε μουσική και στίχους του Τάσου Λυμπέρη. Το πρώτο single με τίτλο «Εδώ» είναι ένα ερωτικό κομμάτι που κινείται σε rnb ρυθμούς και δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Στο «Εδώ» συμμετέχει ο Bo από τον οποίο έχουν γραφτεί και οι rap στίχοι του κομματιού. Στη συνέχεια το ομότιτλο τραγούδι «Κύτταρα» σε ροκ ύφος και δυνατό στίχο, με χαρακτηριστικό ήχο τις ηλεκτρικές κιθάρες και το «Δως μου φωτιά» ένα εκπληκτικό dance κομμάτι που μας ταξιδεύει σε μια αισθησιακή ατμόσφαιρα.

Μέσα από αυτή την πρόταση της Λουϊζας αποδεικνύεται πως τελικά το ταλέντο είναι κληρονομική υπόθεση …

apo: http://www.facebook.com/home.php?#/note ... 637&ref=mf
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mousikofilos την Τρί Ιούλ 14, 2009 7:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mousikofilos
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: Δευ Μάιος 22, 2006 3:22 am
Τοποθεσία: Hrakleio

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mousikofilos »

Akouste to tragoudi "edw" sto
http://www.youtube.com/watch?v=gD733gVrfyE
Απάντηση