ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ:''ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ''-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΚΛΙΠ!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NAI... SORRY :oops: kektimeni
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΡΗΓΟΣ ΜΕ ΤA INDUSTRIAL ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ FIT ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ.
Δως μου ένα παγάκι
CelineManiac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CelineManiac »

creativeuser έγραψε:ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΡΗΓΟΣ ΜΕ ΤA INDUSTRIAL ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ FIT ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ.
Απαραίτητο αξεσουάρ της κάθε γυναίκας ο fit! :lol:

Με κούρασαν πολύ τα στιχάκια που μας πλασάρει ο Μωραίτης. Μα "πάνω στην αγάπη";!! Δεν είναι ακριβώς κακοί οι στίχοι του, είναι κάτι χειρότερο: αδιάφοροι, περίεργοι και περιττοί. Εν τέλει ανέμπνευστοι.

Υ.Γ. Ο Κότσιρας γύρω, η Ολυμπίου πάνω...να δούμε που θα στείλει τον επόμενο! Πίσω απ'την αγάπη;! Aπό κάτω; :lol:
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Η Ολυμπίου είναι η μεγαλύτερη τεκνατζού που υπάρχει!Κρίμα ο Μιχάλης να χαραμίζεται με αυτή,αφού είναι και άφωνη και ατάλαντη,τα μηχανήματα κάνουν τη φωνή της να ακούγεται έτσι
creativeuser

supernatural22 έγραψε:Η Ολυμπίου είναι η μεγαλύτερη τεκνατζού που υπάρχει!Κρίμα ο Μιχάλης να χαραμίζεται με αυτή,αφού είναι και άφωνη και ατάλαντη,τα μηχανήματα κάνουν τη φωνή της να ακούγεται έτσι
1)ME MOΛΙΣ 5 - 6 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Ε ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.
2)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ. :lol:
3)ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ SUPER ΦΩΝΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ LIVE.ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ CD.ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΑΣ.
Δως μου ένα παγάκι
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

supernatural22 έγραψε:Η Ολυμπίου είναι η μεγαλύτερη τεκνατζού που υπάρχει!Κρίμα ο Μιχάλης να χαραμίζεται με αυτή,αφού είναι και άφωνη και ατάλαντη,τα μηχανήματα κάνουν τη φωνή της να ακούγεται έτσι
se auto to clip exei vgei koukla!

mono RHGOS apo dw kai sto eksis!!!!!!!!!!!!
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

MEDIA έγραψε:

to malli tis einai wraio mono!!!!!einai san moumia,kai fainetai pio kologria apo pote!
hakkinen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hakkinen »

supernatural22 έγραψε:
MEDIA έγραψε:

to malli tis einai wraio mono!!!!!einai san moumia,kai fainetai pio kologria apo pote!
Συνεχίζεις να εκφράζεσαι με απαράδεκτες εκφράσεις για καλλιτέχνιδα παρότι οι προηγούμενoι χαρακτηρισμοί σου αφαιρέθηκαν από τη ΜΑΓΔΑ. Σου συνιστώ να διαβάσεις ξανά τους κανονισμούς του music corner που αποδέχτηκες με την εγγραφή σου και να εναρμονίσεις τη συμπεριφορά σου.

Διαφορετικά ο λογαριασμός σου θα μπλοκαριστεί για κάποιο διάστημα ή θα διαγραφεί τελείως.

@νδρέας
Light a fire, drop a bomb
anta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anta »

Καλά συγγνώμη τώρα που επεμβαίνω αλλά νομίζω ότι η παρατήρηση στην προκειμένη περίπτωση είναι λίγο άκαιρη και άκυρη.
Δηλαδή πού είναι η προσβολή....? Στο τεκνατζού....?
Αφού εξορισμού είναι....Όποια πάει με τεκνά είναι τεκνατζού....Και μακάρι όλες οι γυναίκες να ήταν τεκνατζούδες.....
Κι εγώ όταν μεγαλώσω τεκνατζού θέλω να γίνω... 8)
Και πέρα από την πλάκα τώρα, δεν μπορεί να εκφράσει γνώμη για μια καλλιτέχνιδα....? Αφού της φαίνεται άφωνη και ατάλαντη, άφωνη και ατάλαντη θα την πει.... Κι άμα της φαίνεται η μούρη της σα μούμια τί να κάνουμε τώρα....Τόσο πολύ σοκαριστήκατε με το μούμια....???
Σιγά το προσβλητικό λεξιλόγιο....!
Και στην τελική φαίνεται ότι είναι και λίγο στην πλάκα η υπόθεση...
Αφού είναι φαν του Χατζηγιάννη η κοπέλα....
Και σιγά τώρα τη μέγιστη προσωπικότητα την Ολυμπίου μην τυχόν και την προσβάλλουμε.....
Που αν με ρωτάς είναι μια μετριότητα επιεικώς...

Νομίζω αυτά που γράφονται στο θρεντ του Χατζηγιάννη είναι τρις χειρότερα και σε επίπεδο και σε βαθμό προσβολής προς τον καλλιτέχνη....

Που προσωπικά δε θεωρώ ότι πρέπει να γίνει καμία παρέμβαση ούτε στη μία περίπτωση ούτε στην άλλη, έτσι γιατί είμαι κατά της λογοκρισίας...

Και επειδή αυτοί που εκτίθενται δημόσια είναι άξιοι της μοίρας τους....Από κει και πέρα ο καθένας αναλόγως με το επίπεδό του κάνει την κριτική του....Είναι δικαίωμά του.....

Καταλαβαίνω ότι εσείς θέλετε να προστατέψετε το site από βωμολοχίες αλλά δεν μπορείτε να απαγορεύετε στον καθένα να λέει την άποψή του είτε αφορά στη φωνή της Ολυμπίου είτε στη μούρη της είτε στο βρακί της πόσο μάλλον όταν η κάθε Ολυμπίου το προκαλεί κιόλα...
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

xriste mou mazepste tous!! :roll: :roll: :roll:

a ksexasa

metriotato kommati - me XALIA stixous kai xaritomeni mousiki.

i Olympiou den akougete kaki se afto to kommati (eipa kalo logo gia tin Olympiou!) :lol: :lol: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
MEDIA
Επικοινωνία:

xalia oi stixoi?

lol
antidoto

MEDIA έγραψε:xalia oi stixoi?

lol
nai
Παρε ανασα και παμε...
MEDIA
Επικοινωνία:

lol
antidoto

:lol: ?
Παρε ανασα και παμε...
creativeuser

anta έγραψε:
Καταλαβαίνω ότι εσείς θέλετε να προστατέψετε το site από βωμολοχίες αλλά δεν μπορείτε να απαγορεύετε στον καθένα να λέει την άποψή του είτε αφορά στη φωνή της Ολυμπίου είτε στη μούρη της είτε στο βρακί της πόσο μάλλον όταν η κάθε Ολυμπίου το προκαλεί κιόλα...
ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΟΥ.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΙ FANS ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ FORUMS ΚΑΙ ΣΤΟ ΥOUTUBE?
Δως μου ένα παγάκι
Άβαταρ μέλους
maximusgr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από maximusgr »

anta έγραψε:Καλά συγγνώμη τώρα που επεμβαίνω αλλά νομίζω ότι η παρατήρηση στην προκειμένη περίπτωση είναι λίγο άκαιρη και άκυρη.

To kologria poy to pas??
anta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anta »

maximusgr έγραψε:
anta έγραψε:Καλά συγγνώμη τώρα που επεμβαίνω αλλά νομίζω ότι η παρατήρηση στην προκειμένη περίπτωση είναι λίγο άκαιρη και άκυρη.

To kologria poy to pas??
Ντάξει εδώ οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η αγαπητή supernatural έχει περιπέσει σε αντιφάσεις...Διότι δε γίνεται και τεκνατζού και καλόγρια.....
ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΟΥ.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΙ FANS ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ FORUMS ΚΑΙ ΣΤΟ ΥOUTUBE?
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δε θεωρώ σκόπιμο να κρίνουμε τους καλλιτέχνες για κάτι άλλο πέρα από τη δουλειά τους...Και προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ....

Από κει και πέρα μέσα σε όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι που επικρατεί δεν είναι και τίποτα φοβερό να πούμε και καμιά βλακεία παραπάνω...

Η Ολυμπίου θεωρώ ότι είναι ατάλαντη, δεν καταλαβαίνω γιατί από τη μια τραγουδάει με τον Νταλάρα και από την άλλη χοροπηδάει στους ρυθμούς της pop και γενικά μου τη δίνει που την τρώμε στη μάπα και πολύ θα ήθελα να βρω το Χατζηγιάννη να του πω δυο κουβέντες μήπως και λυθεί το θέμα....

Επίσης δεν είπα ότι οι φανς του Χατζηγιάννη είναι αντικειμενικές.....Απλά ως φανς θα θέλουν να ξεμαλλιάσουν την Ολυμπίου....

Και συγγνώμη τώρα η Ολυμπίου έχει το απυρόβλητο.....? Δηλαδή εσείς γιατί να βρίζετε το Χατζηγιάννη και να λέτε ότι ψάχνει για φαντάρους....?

PS1 Εχει πέσει τρελλό μποτοξάκι (μιλάω για το vc)
PS2Οι στίχοι είναι άθλιοι....Πάνω, κάτω και πλαγίως...
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

anta έγραψε:
Ντάξει εδώ οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η αγαπητή supernatural έχει περιπέσει σε αντιφάσεις...Διότι δε γίνεται και τεκνατζού και καλόγρια.....
kalogria? :lol:
creativeuser

anta έγραψε: Και συγγνώμη τώρα η Ολυμπίου έχει το απυρόβλητο.....? Δηλαδή εσείς γιατί να βρίζετε το Χατζηγιάννη και να λέτε ότι ψάχνει για φαντάρους....?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Η ΟΛΥΜΠΙΟΥ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ "ΕΙΜΑΣΤΕ FANS ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ" ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΑ.Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΗΣ.30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ 36.ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΒΑΝΔΗ ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΚΑΙ Η ΓΑΡΜΠΗ ΜΕ 8 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΓΝΟΣ? :lol:
Δως μου ένα παγάκι
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

creativeuser έγραψε:
anta έγραψε: Και συγγνώμη τώρα η Ολυμπίου έχει το απυρόβλητο.....? Δηλαδή εσείς γιατί να βρίζετε το Χατζηγιάννη και να λέτε ότι ψάχνει για φαντάρους....?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Η ΟΛΥΜΠΙΟΥ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ "ΕΙΜΑΣΤΕ FANS ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ" ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΑ.Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΗΣ.30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ 36.ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΒΑΝΔΗ ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΚΑΙ Η ΓΑΡΜΠΗ ΜΕ 8 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΓΝΟΣ? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Απάντηση