1. MIA ZOI - para poly wraio kommati! bravo rallia!!!!! efxaristi ekplixi!!!!
2. ETOIMI - omorfo mid tempo kommati.
3. OTI PLIGONEI - a de pame kala!!!! akoma ena poly kalo kommati!
4. EXO VGES - gnwsto radiofwniko hit - and yes i love it!!! enoxos:)
5. NA PROLAVO - afto de m aresei alla ok emena de m aresoun aftou tou eidous ta kommatia sinithos.
6. POTE DEN EISOUNA EDO - yeap i love it! beataki!!! tis portes pou eklises apopse min anoigeis, egw ekei de prokeitai na mpw!!!!
7. POIA SYGNOMI - a de pame kalaaaaaaaa!!!! nai m aresei kai afto? (ti sto kalo o media katantisa?)
8. EINAI DYNATA -mid tempo kitharistiko kommati pou xalara tha to akouga sto aftokinito! i ermineia tis to anevazei gia na ime eilikrinis. kaloutsiko.
9. TIPOTA DEN SOU ZITO - akoma ena omorfo kommati. atmosferiko - apla ok!
10. I AGAPI DEN HANEI - mpalanta. kali xwris na ine tpt idietero.
11. MERES POU DEN SOU'PA S'AGAPO - gnwsto hit pou akousame oloi!aksioprepestato.
12. MI MOU ZITAS SYGNOMI - moy myrize mpalanta gia kleisimo kai ekplixi ekplixi einai mpalanta!!! PARA poly wraio!!!!!!
ok ti na pw...agorasa to proto cd tis rallias tote giati m arese i fwni tis. to cd itan arketa kalo gia debut. apo tote de me trellanan ta kommatia pou epelexe. afto to cd omws itan afto pou perimena apo aftin. ena kalo pop cd me prosegmeno stixo (sta perissotera) kai gemato melwdia. OK eixe kairo na agorasw neo cd. Rallia Xristidou - Etoimi einai to epomeno.
Παρε ανασα και παμε...