«Έρωτα μου κρυφέ» - Χριστίνα Σάλτη

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

«Έρωτα μου κρυφέ» - Χριστίνα Σάλτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Η Χριστίνα Σάλτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από το Αγρίνιο. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική και το τραγούδι.

Φοιτήτρια της Ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι: Νότης Σφακιανάκης, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Γιάννης Πλούταρχος, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Τσαλίκης, Θέμης Αδαμαντίδης, Χρύσπα, Τάμτα, Αποστολία Ζώη, Γιάννης Βαρδής, Χρήστος Πάζης κ.α.

Την περίοδο αυτή κυκλοφορεί από την Aps Music Entertainment s.a. το πρώτο της cd Single με τίτλο «Έρωτα μου κρυφέ» σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα.

Το cd ξεκινάει με το «Έρωτα μου κρυφέ» μια ρυθμική μπαλάντα με r&b στοιχεία. Ακολουθεί το dance τραγούδι «Μπόρα είναι θα περάσει» και αμέσως μετά το «Φύγε» μια λαϊκή ρούμπα με μοντέρνα ενορχήστρωση.

http://www.youtube.com/watch?v=X1rgNFH_fHI
φυγε
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

H XRISTINA SYMMETEIXE STO DREAM SHOW 2 ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΨΙΛΟΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ...ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΞΑΝΘΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ...
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

το τραγούδι απλά δεν ακούγεται!!!
Nothing lasts forever but the earth and sky
Απάντηση