Ontws exei kommatares mesa... Kai ta 2 tragoudia pou kanei deuterh fwnh h Peggy Zina, super!supernatural22 έγραψε:Είναι τέλειο όλο το album!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Giannis Parios - Symperasma Ena
-
Tα περισσότερα cd της Minos από εδώ και πέρα θα βγαίνουν σε αυτή την τιμή!Ήδη το παλιό του Πάριου,όπως επίσης και της Ελεονώρας Ζουγανέλη,του Κότσιρα και της Μπάμπαλη έχουν πάει 8,90ethrilos έγραψε:Poly fthino to cd
Κυκλοφορεί 19/10/2009
ΜΟΝΟ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Η καλλιτεχνική συνέπεια του Γιάννη Πάριου επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά. Καθώς και η εμπιστοσύνη του στους νέους δημιουργούς. Ο Γιάννης Πάριος εμπιστεύεται αυτήν την φορά τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλου ο οποίος έχει γράψει την μουσική στο νέο album, ενώ οι στίχοι είναι του ίδιου του Γιάννη Πάριου. Μόνες εξαιρέσεις ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του Γιάννη Πάριου και ένα ακόμα σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.
14 καινούρια τραγούδι και «Συμπέρασμα ένα»: ο Γιάννης Πάριος γράφει μία ακόμα επιτυχημένη σελίδα στο κεφάλαιο που δικαιωματικά του ανήκει στο ελληνικό τραγούδι. Τα δύο πρώτα τραγούδια από το νέο album «Ολοκαύτωμα» και «Μη με ρωτάς» ακούγονται ήδη στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας και έπεται συνέχεια, αφού το «Συμπέρασμα ένα» είναι ένα album γεμάτο με την ευαισθησία του Γιάννη Πάριου
1 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑ
2 ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
3 ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ
4 ΣΩΘΗΚΑ
5 ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΕΣΥ
6 ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
7 ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΑΙΜΕ ΧΩΡΙΣΤΑ
8 ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ
9 ΝΥΧΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
10 ΑΠΟΨΕ ΒΓΕΣ
11 ΒΑΡΕΘΗΚΑ
12 ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΡΓΗΣΑ
13 ΑΦΕΡΙΜ (ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ)
14 ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ
http://www.musical.gr/cddetails.php?gui ... 6220&cat=2
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΑΑΑ!ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΟ4 ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ,ΤΟ 'ΣΩΘΗΚΑ'...ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΓΚΟΡΑΝ ΜΠΡΕΓΚΟΒΙΤΣ,ΛΙΓΟ ΑΠΟ 'ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ'...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΙ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ...
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΚΗ 'Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ' ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ 'ΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΙΟ...
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΚΗ 'Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ' ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ 'ΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΙΟ...
- billakos24
Sold Out με 200.000 φύλλα έκανε η Real με τον Γ.Πάριο
Ξεπούλησε ο Νίκος Χ. με την real news που πούλησε 200.000 λόγω Γιάννη Πάριου και για πρώτη φορά από την έκδοση της πήρε την πρώτη θέση στην πανελλαδική κυκλοφορία.
Τα νέα τραγούδια του Πάριου πούλησαν και ο γνωστός τραγουδιστής βγήκε και αυτός κερδισμένος καθώς δεν θα πουλούσε ποτέ 200.000 cd αν έβγαινε σε δισκοπωλεία. Πλατινένιος έγινε κατευθείαν. Πλέον οι τραγουδιστές θα επιλέγουν τις εφημερίδες για το cd τους αλλά και τα δισκοπωλεία δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιδράσουν.
Μιλάμε για χιλιάδες υπαλλήλους που θα βλέπουν να χάνουν τις δουλειές τους αν συνεχιστεί αυτό το βιολί. Δεν φταίει ο Νίκος Χ. ούτε ο Πάριος(για να το ξεκαθαρίζουμε) αλλά αν όλες οι εφημερίδες πάνε με αυτή την τακτική τότε έχετε γεια βρυσούλες. Για 1-2 φορές καλά είναι. Αλλά αν το κάνει και το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" και το "Βήμα" και όλες οι εφημερίδες τότε θα έχουμε κλάματα.
Προσέξετε δεν λέμε για τα παλιά cd αλλά για τα νέα τραγούδια του κάθε καλλιτέχνη.
troktiko
Ξεπούλησε ο Νίκος Χ. με την real news που πούλησε 200.000 λόγω Γιάννη Πάριου και για πρώτη φορά από την έκδοση της πήρε την πρώτη θέση στην πανελλαδική κυκλοφορία.
Τα νέα τραγούδια του Πάριου πούλησαν και ο γνωστός τραγουδιστής βγήκε και αυτός κερδισμένος καθώς δεν θα πουλούσε ποτέ 200.000 cd αν έβγαινε σε δισκοπωλεία. Πλατινένιος έγινε κατευθείαν. Πλέον οι τραγουδιστές θα επιλέγουν τις εφημερίδες για το cd τους αλλά και τα δισκοπωλεία δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιδράσουν.
Μιλάμε για χιλιάδες υπαλλήλους που θα βλέπουν να χάνουν τις δουλειές τους αν συνεχιστεί αυτό το βιολί. Δεν φταίει ο Νίκος Χ. ούτε ο Πάριος(για να το ξεκαθαρίζουμε) αλλά αν όλες οι εφημερίδες πάνε με αυτή την τακτική τότε έχετε γεια βρυσούλες. Για 1-2 φορές καλά είναι. Αλλά αν το κάνει και το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" και το "Βήμα" και όλες οι εφημερίδες τότε θα έχουμε κλάματα.
Προσέξετε δεν λέμε για τα παλιά cd αλλά για τα νέα τραγούδια του κάθε καλλιτέχνη.
troktiko
All of our endings can be found in our beginnings...
ούτε εγώ το πήρα τελικά, ξέχασα! μπορεί να μην υπήρχαν βέβαια άλλα αντίτυπα..yakinthos έγραψε:Σε όποιο περίπτερο ρώτησα μου είπαν ότι και τα τριπλά αντίτυπα να είχαν θα τα είχαν πουλήσει... :D
μπράβο για το νούμερο! αν και αναμενόμενο
δεν εκτυπώθηκαν άλλα φύλλα, μόνο 200.000;
Nothing lasts forever but the earth and sky
Αν το θες,παρ'το από δισκοπωλείο 8,90e σε όλα τα δισκοπωλεία!ADAM2 έγραψε:ούτε εγώ το πήρα τελικά, ξέχασα! μπορεί να μην υπήρχαν βέβαια άλλα αντίτυπα..yakinthos έγραψε:Σε όποιο περίπτερο ρώτησα μου είπαν ότι και τα τριπλά αντίτυπα να είχαν θα τα είχαν πουλήσει... :D
μπράβο για το νούμερο! αν και αναμενόμενο
δεν εκτυπώθηκαν άλλα φύλλα, μόνο 200.000;