ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ).WoWoW έγραψε:@yak: ισχύει αυτό που λες, και ειδικότερα αν δεν κάνω λάθος, δεν ήθελε με τίποτα να τραγουδήσει τον στίχο "ως προς το μέγεθος"!![]()
@cre: ο βέρτης είχε κάποιες επιτυχίες όταν έσκασε μύτη όπως αυτές που αναφέρεις, αλλά νομίζω πως το "πες το μου ξανά" αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στην καρίερα του και ένα από τα signature songs του! Με κάθε επιφύλαξη βέβαια...![]()
:D
istories tragoudion
-
Δως μου ένα παγάκι
Ο Φοίβος είχε γράψει το κομμάτι "Κι είχα που λες" για τον πρώτο δίσκο του Αντώνη Ρέμου,το οποίο ηχογραφήθηκε αρχικά ντουέτο με τη Ρούλα Κορομηλά ενώ τα φωνητικά έκαναν η Κοκκίνου και ο Σχοινάς (τότε που τα είχαν)...Είχε ακουστεί ότι για το δίσκο θα το ηχογραφούσε με άλλη τραγουδίστρια,αλλά δεν ηχογραφήθηκε ξανά ποτέ,κι επίσης στο δίσκο υπήρχε άλλο ντουέτο το "Εμείς" με τη Μαντώ!Το "Κι είχα που λες" διέρρευσε πρόσφατα σε tv-rip από το youtube και παραμένει ακυκλοφόρητο!
Ο Γιάννης Πλούταρχος πριν ηχογραφήσει το δίσκο "Πάει Λίγος Καιρός" ετοίμαζε ένα δίσκο με το Μάριο Τόκα,αλλά τελικά δεν έγινε (διέρρευσαν 6 demos από αυτό το δίσκο)...Επίσης εκείνη την περίοδο είχε ηχογραφήσει σε demos τα κομμάτια "Φταίω","Που ναι τα μάτια" & Άπλωσε τα χέρια σου",αλλά τελικά τελικά δεν μπήκαν σε κανένα δίσκο,το πρώτο το είπε ο Πάζης στο δίσκο "Δε χρωστάω σε κανέναν" και πρόσφατα ο Οικονομόπουλος,το δεύτερο το τραγούδησε ο Λάμπης Λιβιεράτος στον τελευταίο δίσκο που έβγαλε,το 2003 και το τρίτο η Μαριάντα Πιερίδη στο δίσκο "Βάλε Φαντασία".Είχε κάνει και άλλα demos όπως το "Θα σε θυμάμαι όμορφη" που μπήκε σε δίσκο του Μητροπάνου,αλλά με άλλους στίχους,αλλά και το "Ανάσα μου" που κυκλοφόρησε μετά από 4 χρόνια στο δίσκο "Στιγμές-Best Of"
Ο Γιάννης Πλούταρχος πριν ηχογραφήσει το δίσκο "Πάει Λίγος Καιρός" ετοίμαζε ένα δίσκο με το Μάριο Τόκα,αλλά τελικά δεν έγινε (διέρρευσαν 6 demos από αυτό το δίσκο)...Επίσης εκείνη την περίοδο είχε ηχογραφήσει σε demos τα κομμάτια "Φταίω","Που ναι τα μάτια" & Άπλωσε τα χέρια σου",αλλά τελικά τελικά δεν μπήκαν σε κανένα δίσκο,το πρώτο το είπε ο Πάζης στο δίσκο "Δε χρωστάω σε κανέναν" και πρόσφατα ο Οικονομόπουλος,το δεύτερο το τραγούδησε ο Λάμπης Λιβιεράτος στον τελευταίο δίσκο που έβγαλε,το 2003 και το τρίτο η Μαριάντα Πιερίδη στο δίσκο "Βάλε Φαντασία".Είχε κάνει και άλλα demos όπως το "Θα σε θυμάμαι όμορφη" που μπήκε σε δίσκο του Μητροπάνου,αλλά με άλλους στίχους,αλλά και το "Ανάσα μου" που κυκλοφόρησε μετά από 4 χρόνια στο δίσκο "Στιγμές-Best Of"
Μάλλον το "Πως να το εξηγήσω" λες!creativeuser έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ).WoWoW έγραψε:@yak: ισχύει αυτό που λες, και ειδικότερα αν δεν κάνω λάθος, δεν ήθελε με τίποτα να τραγουδήσει τον στίχο "ως προς το μέγεθος"!![]()
@cre: ο βέρτης είχε κάποιες επιτυχίες όταν έσκασε μύτη όπως αυτές που αναφέρεις, αλλά νομίζω πως το "πες το μου ξανά" αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στην καρίερα του και ένα από τα signature songs του! Με κάθε επιφύλαξη βέβαια...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supernatural22 την Παρ Νοέμ 06, 2009 2:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΝΑΙ ΑΥΤΟ.supernatural22 έγραψε:Μάλλον το "Πως να το εξηγήσω" λες!creativeuser έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ).WoWoW έγραψε:@yak: ισχύει αυτό που λες, και ειδικότερα αν δεν κάνω λάθος, δεν ήθελε με τίποτα να τραγουδήσει τον στίχο "ως προς το μέγεθος"!![]()

Δως μου ένα παγάκι
-
I Marianta me auto ton disko itan ena vima prin na ginei mia ipologisimi dinami! an o epomenos tis diskos itan swsti kinisi tora i marianta 8a 8ewrito apo tis epitiximenes tragoudistries. to epomeno tis vima omws itan toso la8os pou tin erikse sta tartara, idiaitera pou anti na simmorfo8ei me o,ti epa8e me to "Ampra Katampra" ebgale 3 akoma diskous paromoiou tipou o enas xeiroteros apo ton allo!creativeuser έγραψε:ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ CD ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Η ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ POP ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ.ppapp2 έγραψε:aplose ta xeria sou tragoudara!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
- billakos24
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟPIC ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ. :P
ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΝΤΩΣ-ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ''ΤΡΑΛΑΛΑ-ΤΡΑΛΑΛΟ''
ΤΗΣ ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. :)
ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΝΤΩΣ-ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.
All of our endings can be found in our beginnings...
Δεν ξέρω για το Τραλαλά-Τραλαλό,αλλά ξέρω για ένα άλλο της τραγούδιbillakos24 έγραψε:
"Το πα".Άλλαξαν κάποιους στίχους ενώ πρόσθεσαν και φωνητικά στην τελική εκτέλεση!
Οι αρχικοί στίχοι ήταν οι εξής:
Το'πα,το΄πα,το'πα,το'πα και θα γίνει
να'σαι εσύ για μένα κόλαση και ασπιρίνη
και μετά τους άλλαξαν και έγινε ως εξής:
Το'πα,το'πα,το'πα μόνος του θα μείνει
για να τον αντέξω παίρνω ασπιρίνη
-
-
paidia to brhka edw, opoios 8elei na to katevasei:Δεν ξέρω αν υπάρχει στο youtube,αλλά αν ψάξεις σε διάφορα forums θα το βρεις!
http://greekddl.com/200902139177/greek- ... u-les.html
twra katalaba poio einai
teleio tragoudi einai... to akousa prosfata me ta best of tou mega kapou to edeiksan...
krima pou den to kykloforhsan... 8a ekane epityxia ekeinh thn epoxh me olo to stylaki pou eixane
Έχει ακουστεί πως τα κομμάτια "Θυμήσου" και "Θέλω να σε δω" της Δέσποινας Βανδή ηχογραφήθηκαν στα αγγλικά,αλλά δεν κυκλοφόρησαν!Μάλιστα και σε ένα cd της Δέσποινας που κυκλοφόρησε κάπου στο εξωτερικό,το cd Nymphea,έχει τον αγγλικό τίτλο του "Θέλω να σε δω" ενώ το κομμάτι που περιέχεται στο cd είναι το ελληνικό!
-
Oriste!supernatural22 έγραψε:Δεν ξέρω αν υπάρχει στο youtube,αλλά αν ψάξεις σε διάφορα forums θα το βρεις!Chronisgreek έγραψε:pou einai ayto? epsaksa youtube k den to brhka..exeis link? dwse na to akousomeΤο "Κι είχα που λες" διέρρευσε πρόσφατα σε tv-rip από το youtube και παραμένει ακυκλοφόρητο!
http://www.youtube.com/watch?v=2V6ctS5vT0g
Apo to 2:17 kai meta einai to tragoudi!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
den hthele na to pei kai elege sto foivo na to dwsei alloy logw ths frasisyakinthos έγραψε:WoWoW έγραψε:Ισχύει οτι η Καίτη είχε απορρίψει τον Παλιόκαιρο, καθώς θεώρησε πως αυτό το τραγούδι έπρεπε να ερμηνευτεί από αντρική φωνή.
Και επίσης είχε απορρίψει και το "πες το μου ξανά" που μετά έγινε η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Βέρτη! :D
Κάποτε πάντως είχε πει ότι με το ζόρι τραγούδησε ''το κάτι'' που τελικά έγινε μεγάλη επιτυχία...
ws pros to megethos..epeidh thn kai paidia..kai etsi ta vrikan sto na to pei psithirista.