Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!
ΝΕΟΣ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ 949!!!
Ο Ρυθμός 949 δεν σταματάει να σας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις,
μεγάλες αποκλειστικότητες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!
Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Σάκη Ρουβά, θα το ακούσετε μόνο
στο Πρώτο Μουσικό Ραδιόφωνο της πόλης.
«Σπάσε το χρόνο»!
Μια ακόμα μεγάλη αποκλειστικότητα του Ρυθμού 949 που… τα σπάει!!!
Θέλετε νέο Σάκη Ρουβά; Τον έχετε!
Γι’ αυτό όλοι Ρυθμό 949!
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ. (ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΑΩ). :D ΔΥΝΑΤΟ DANCE, ΠΙΟ "ΩΡΙΜΟ" ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ" ΚΑΙ ΤΟ "ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ". ΠΙΟ ADULT.
ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
ΜΠΡΑΒΟ SAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D :D :D :D :D :D
minerboh έγραψε:Aς ελπισουμε παντως να μην επαναληφθει η ιστορια του ''+σε θελω''- ''ηρθες''. Ενας πολυ καλος προπομπος για ενα ξενερωτο αλμπουμ!
Ωραίο αλμπούμ ήταν το ΗΡΘΕΣ. Είχε 5 πολύ ωραία τραγούδια. "'Ήρθες", "Χαμογέλα", "Βήματα" , "και σε θέλω", "Αν μπορούσα" (το κορυφαίο του άλμπουμ για εμένα). Μια χαρά. Μακάρι να είναι και το επομένο έτσι.
Oι πιο πολλοι παντως δεν συμμεριζονται την ιδια γνωμη με εσενα! Προσωπικα δεν θα το ελεγα κορυφαιο το ''ηρθες'' αλλα προχειροδουλεια με απαισιο εξωφυλλο!
minerboh έγραψε:Oι πιο πολλοι παντως δεν συμμεριζονται την ιδια γνωμη με εσενα! Προσωπικα δεν θα το ελεγα κορυφαιο το ''ηρθες'' αλλα προχειροδουλεια με απαισιο εξωφυλλο!
Όταν ένα αλμπουμ βγάζει το χιτ της χρονιάς και άλλα 4 τραγούδια που ακούστηκαν (άλλα πολύ και άλλα λιγότερο) είναι σίγουρα πετυχημένο.
minerboh έγραψε:Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι προχειροδουλεια! Αν δεν ηταν ο Ρουβας και το παρουσιαζε καποιος αλλος θα πηγαινε απατο!
ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΟΥΛΙΑ
Άσε που εγώ πιστευώ ότι το "και σε θέλω" θα΄γινόταν τεράστιο χιτ όποιος και να το έλεγε, το "ηρθές" αν το έλεγε η Βίσση θα γινόταν ακόμα πιο μεγαλό χιτ και το "χαμογέλα" αν το έλεγαν οι Ονιράμα θα γινόταν πολύ μεγαλό χιτ. Αρά δεν ιχσυεί αυτό που λες.
Υ.Γ : Ο Θεοφάνους είσαι ?