Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τουλάχιστον ελπίζω να αξίζει η αναμονή για το cd της Τάμτας!Το κομμάτι είναι τέλειο και μακάρι και τα υπόλοιπα να είναι το ίδιο καλά!
1,5 χρόνο ηχογραφεί το cd για μόνο 10 τραγούδια!
re paidaki eisai apofasismenos na mi me afiseis na exw gnwmi e? prepei na to parw apofasi oti, opos kai gia ti Vandi paliotera, gia to Rouva yparxei provlima sto mc forum
antidoto έγραψε: re paidaki eisai apofasismenos na mi me afiseis na exw gnwmi e? prepei na to parw apofasi oti, opos kai gia ti Vandi paliotera, gia to Rouva yparxei provlima sto mc forum
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο Λ Ο Ι ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ «που ειναι αυτος να πει οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο» ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ!
antidoto έγραψε: re paidaki eisai apofasismenos na mi me afiseis na exw gnwmi e? prepei na to parw apofasi oti, opos kai gia ti Vandi paliotera, gia to Rouva yparxei provlima sto mc forum
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο Λ Ο Ι ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ «που ειναι αυτος να πει οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο» ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ!
Mono stin fantasia sou...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Vre paidia... Ti lyssa einai afti, otan mas aresei kati prepei na anaferoume oti aresei kai se pollous allous... Afou sas aresei esas ti to psaxnete apo ekei kai pera???
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη