SECRET CONCERT ME ONIRAMA - 27/12 ΣΤΟ MAD (σελ.2) !

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

ΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑ :lol:
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

δικές σου είναι οι φωτογραφίες Μπιλάκο;
Nothing lasts forever but the earth and sky
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Viewmaster έγραψε:ΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑ :lol:
Έτσι γελάς;
Δεν είσαι η κυρία που κάνει θεαματική έξοδο στο βιντεάκι, ελπίζω... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=GwsQMnE4vx4
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

Viewmaster έγραψε:Aν και δε μου αρέσουν ιδιαίτερα θεωρώ τους Ονιράμα ένα πολύ πετυχημένο μέχρι στιγμής συγκρότημα!Δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς αυτό τον χλευασμό και την ειρωνεία !Τους Akcent ούτε η χώρα τους δεν τους επέλεξε το 2006 για το διαγωνισμό της Eurovision που ήταν υποψήφιοι!Πήγε ο Mihai με το Tornero!Πρέπει δηλαδή εγώ να τους θεοποιήσω επειδή βγάλανε ένα μεγάλο hit :?: :roll: :!:
GROUP ΜΕ HITS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ PLAYLISTS ΔΕΚΑΔΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤHAT'S MY NAME.EINAI TO ΚΥLIE,TO JOKERO,TO STAY WITH ME,TO LOVERS CRY.TO KYLIE EIXE ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η ΕUROVISΙΟΝ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Ή ΟΧΙ;ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ;EΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ TELEVOTING ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΙ AKCENT ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΛΛΑ Ο MIHAI YΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΛΟΓΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ JOKERO NAI MEN ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟRNERO ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ,ΜΑΛΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ AKCENT(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ)ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΟΠΟΙΩ ΤΟΥΣ ΟΝΙΡΑΜΑ? :lol:
Δως μου ένα παγάκι
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

creativeuser έγραψε:
Viewmaster έγραψε:Aν και δε μου αρέσουν ιδιαίτερα θεωρώ τους Ονιράμα ένα πολύ πετυχημένο μέχρι στιγμής συγκρότημα!Δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς αυτό τον χλευασμό και την ειρωνεία !Τους Akcent ούτε η χώρα τους δεν τους επέλεξε το 2006 για το διαγωνισμό της Eurovision που ήταν υποψήφιοι!Πήγε ο Mihai με το Tornero!Πρέπει δηλαδή εγώ να τους θεοποιήσω επειδή βγάλανε ένα μεγάλο hit :?: :roll: :!:
GROUP ΜΕ HITS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ PLAYLISTS ΔΕΚΑΔΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤHAT'S MY NAME.EINAI TO ΚΥLIE,TO JOKERO,TO STAY WITH ME,TO LOVERS CRY.TO KYLIE EIXE ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η ΕUROVISΙΟΝ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Ή ΟΧΙ;ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ;EΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ TELEVOTING ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΙ AKCENT ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΛΛΑ Ο MIHAI YΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΛΟΓΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ JOKERO NAI MEN ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟRNERO ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ,ΜΑΛΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ AKCENT(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ)ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΟΠΟΙΩ ΤΟΥΣ ΟΝΙΡΑΜΑ? :lol:
re crea otan vlepw megalo keimeno apo esena den sou krivw oti panta lew wx..gia poion xtypaei h kampana :lol:
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

GUNNER_10 έγραψε:
creativeuser έγραψε:
re crea otan vlepw megalo keimeno apo esena den sou krivw oti panta lew wx..gia poion xtypaei h kampana :lol:
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. :mrgreen: :lol:
Δως μου ένα παγάκι
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Κρε έχεις μια εμμονή με το μέγεθος... :lol:
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Onirama
Δείτε ποιοι πήγαν στη μυστική τους συναυλία!

Εικόνα

«Μυστική» Συναυλία , έδωσε το δημοφιλές γκρουπ των Onirama σε συνεργασία με το Mad, μαγεύοντας το κοινό με τις μοναδικές διασκευές διάσημων κομματιών όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να ερμηνεύουν.

Παρέα με τους : Giusy Ferreri, Akcent, Chicago Mass Choir, Ζέτα Δούκα, Τζώρτζια Κεφαλά και Ζωή Τηγανούρια κατάφεραν να μετατρέψουν το χώρο του Fuzz –που αποτέλεσε το σημείο συνάντησης. Η βραδιά ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές με τους Οnirama και την Ιταλίδα σταρ Giusy Ferreri να ερμηνεύουν τις επιτυχίες « Bang Bang», «Novembre», «Non Ti Scordar Mai Di Me» και «La Scala» που ξεσήκωσαν τους 300 νικητές που εξασφάλισαν το μαγικό χαρτάκι της εισόδου.

Το 9ο Mad Secret Concert τα είχε όλα: Ανατρεπτικές εκτελέσεις ,ντουέτα, χριστουγεννιάτικες μελώδιες και ένα τανγκό-έκπληξη του Θοδωρή Μαραντίνη με την Ζέτα Δούκα αποτέλεσαν και την σύνθεση της συναυλίας. Μουσικές στιγμές που αναμένεται να συζητηθούν η συνύπαρξη των Οnirama με τους Akcent όπου ερμήνευσαν την διασκευή του τραγουδιού «Τhat’s my name» αλλά και τα ντουέτα «Λευκά Δωμάτια» και «Επαναστάτης» με την Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλέ. Από την συναυλία δεν έλειπε η γιορτινή διάθεση καθώς στο κλείσιμο της , οι Onirama αποχαιρέτησαν το κοινό με κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμήνευσαν με το 20μελές γκρουπ των Chicago Mass Choir.Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η ερμηνεία του τραγουδιού «Μan In The Mirror» σε έναν φόρο τιμής στον βασιλιά της ποπ.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

yupi
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Μακάρι να τη δείξει το MAD,αφού δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε cd!
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

supernatural22 έγραψε:Μακάρι να τη δείξει το MAD,αφού δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε cd!
Ε ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
billakos24

ADAM2 έγραψε:δικές σου είναι οι φωτογραφίες Μπιλάκο;
ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ SECRET CONCERT ME ONIRAMA. :P

AΠO TO ΜΑD EINAI. :)
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

:lol: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
ADAM2
Επικοινωνία:

:lol: :lol: :lol:
σωστό σε βρίσκω!!
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Ο Μιχάλης πουθενά?Ας ευχηθούμε τουλάχιστον το 10o mad secret concert να είναι με το Μιχάλη!!!!!!!!!
ADAM2
Επικοινωνία:

supernatural22 έγραψε:Ο Μιχάλης πουθενά?Ας ευχηθούμε τουλάχιστον το 10o mad secret concert να είναι με το Μιχάλη!!!!!!!!!
μπορεί, γιατί είναι και στρόγγυλο το νούμερο :P
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

supernatural22 έγραψε:Ο Μιχάλης πουθενά?Ας ευχηθούμε τουλάχιστον το 10o mad secret concert να είναι με το Μιχάλη!!!!!!!!!
wraia idea...tha tan poly kalos sigoura! :wink:
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Άβαταρ μέλους
billakos24

:arrow: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ...

http://www.youtube.com/watch?v=iYMw3V5cDGE

:arrow: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ GIUSY FERRERI,EΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Κ.Α...

http://www.youtube.com/watch?v=VKFIzC-EqIE

:arrow: ONIRAMA FEAT GIUSY FERRERI - BANG BANG

http://www.youtube.com/watch?v=Y6ri_6JqwLY

:arrow: ONIRAMA FEAT CHICAGO MASS CHOIR - MAN IN THE MIRROR

http://www.youtube.com/watch?v=ddrRzsSOP_4

:arrow: ONIRAMA FEAT CHICAGO MASS CHOIR - SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN(rock)

http://www.youtube.com/watch?v=m7nzGtrDqYU

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.30 ΣΤΟ MAD TV... :santa:
Απάντηση