Η Γλυκερία έκανε β' φωνή στον Χαριτάτο! Πόση κατάντια!
-
-
pou sai re psyxi xathikes :Paxizo_polla έγραψε:geia sou brad...madonna edo!!!GUNNER_10 έγραψε:an ayto poy kanei fetos legetai entexno..egw eimai o brad pitt kai sas to krivwaxizo_polla έγραψε:meta to giouxarisma sti vasilissa tou entexnou repertoriou KAITI GARBI mallon polemo
xaxaxaxa
---mallon tora tha ksekinisoun polemo kai se mena---
-
πολλες τραγουδιστριες θα ήθελαν να μπορούσαν να κανουν δευτερες φωνές-ακομη και στους αφωνους!!!αλλα δυστυχως καποιες τραγουδιστριες του βεληνεκους της γλυκεριας δεν μπορούν ουτε πρωτες πια να κανουν!!!η γλυκερια όμως κανει τις ωραιοτερες δευτερες φωνες και δεν εχει το κομπλεξ να το κανει και σε καποιους ανθρωπους που δεν το εχουν!!εξαλλου ήταν μια χριστουγεννιατικη εκπομπη και τιποτα αλλο!!!!υπερβολες!!!!
-
Είναι μομφή για την Αλεξίου αυτό?vroxitonasterion έγραψε:πολλες τραγουδιστριες θα ήθελαν να μπορούσαν να κανουν δευτερες φωνές-ακομη και στους αφωνους!!!αλλα δυστυχως καποιες τραγουδιστριες του βεληνεκους της γλυκεριας δεν μπορούν ουτε πρωτες πια να κανουν!!!η γλυκερια όμως κανει τις ωραιοτερες δευτερες φωνες και δεν εχει το κομπλεξ να το κανει και σε καποιους ανθρωπους που δεν το εχουν!!εξαλλου ήταν μια χριστουγεννιατικη εκπομπη και τιποτα αλλο!!!!υπερβολες!!!!

MARO LYTRA-ELEVATOR LOVE
-
+ άπειρο!masilnto έγραψε:Όχι φυσικά.
Γιατί ανέφερε ότι η άλλη τραγουδίστρια & η Γλυκερία είναι του ίδιου βεληνεκούς.
Οπότε σίγουρα δεν αναφέρεται στη Χαρούλα.
Θα ήταν τουλάχιστο αστείο να το ισχυριστεί κάποιος που ξέρει στοιχειώδη πράγματα από το ελληνικό τραγούδι.
Υ.Γ. Τρελαίνομαι για Γλυκερία

MARO LYTRA-ELEVATOR LOVE
Γιατί δεν έχει το ίδιο βεληνεκές όμως κατά την γνώμη σας;
Επειδή τραγουδά χειρότερα; Ασφαλώς όχι. Επειδή χαλάει το κύρος της με τέτοιες κινήσεις κατ' εμέ βέβαια.
Κάποτε έκανε παρουσίαση δίσκου σε ριάλιτι, ανάμεσα σε παίχτες - σταρ εποχής, μια όποια Κυριακή, με Μικρούτσικο και Ψινάκη να σαχλαμαρίζουν από κάτω φιρουλί φιρουλό...
Σόρυ ''βροχή'', αλλά την έχω κι εγώ ψηλά και θα 'θελα να μην κάνει φάουλ κινήσεις.
Επειδή τραγουδά χειρότερα; Ασφαλώς όχι. Επειδή χαλάει το κύρος της με τέτοιες κινήσεις κατ' εμέ βέβαια.
Κάποτε έκανε παρουσίαση δίσκου σε ριάλιτι, ανάμεσα σε παίχτες - σταρ εποχής, μια όποια Κυριακή, με Μικρούτσικο και Ψινάκη να σαχλαμαρίζουν από κάτω φιρουλί φιρουλό...
Σόρυ ''βροχή'', αλλά την έχω κι εγώ ψηλά και θα 'θελα να μην κάνει φάουλ κινήσεις.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
- billakos24
ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΧΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
'Η ΜΕΤΡΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΟΚ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΑΛΕΞΙΟΥ Π.Χ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ
ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΞΕΠΕΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΚ.IT'S OK.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ''ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ'' ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΑΠΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΑΤΟ
ΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟYTΣΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ. :P
'Η ΜΕΤΡΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΟΚ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΑΛΕΞΙΟΥ Π.Χ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ
ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΞΕΠΕΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΚ.IT'S OK.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ''ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ'' ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΑΠΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΑΤΟ
ΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟYTΣΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ. :P
All of our endings can be found in our beginnings...
-
theiko to post su...vroxitonasterion έγραψε:ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΛΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ!!!

kales giortes se olous!
eipa na kanw mia ektakth emfanish... :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Δευ Δεκ 28, 2009 1:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vroxitonasterion έγραψε:ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΛΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... έλα !!! Πλάκα κάνεις; Θα ζήσω τέτοιο ντουέτο; Φανταστικό...
Ξέρεις ότι ξεκίνησαν και οι δυο από το ''Να η ευκαιρία''. Μακάρι να συνεργαστούν, ταιριάζουν πάρα πολύ !
(υπονοείς ότι ο Λιδάκης είναι τραγουδιστής τύπου Χαριτάτος; Ε, όχι κι έτσι...

MEDIA έγραψε:theiko to post su...vroxitonasterion έγραψε:ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΛΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ!!!
kales giortes se olous!
eipa na kanw mia ektakth emfanish... :D
Αχχ μου θύμησε το νικ σου τον Μίντια, ένα μέλος που σταμάτησε. Τι καλό παιδί... Καλώς ήρθες νέο μέλος!!!