Είπαμε από πωλήσεις πλατινένιος και airplay μόνο το Είσαι υπέροχη κ λίγο το Μη μου μιλάτε για εκείνη. Μια χαρά.minerboh έγραψε:Kαλα, δεν τα συγκρινω, τα γεγονοτα μιλανε και απο μονα τους! Ομως και εσυ μη μου λες οτι ειναι επιτυχια τα τραγουδια που ειπες, ειδικα το ''συνδρομο'', γιατι εχω και ευαισθητη καρδια. Εγω παντως βλεπω οτι ο Πλουταρχος τα πηγε παρα πολυ καλα με τον τελευταιο του δισκο. Και απο πωλησεις και απο airplay!MusicLover έγραψε:Οχι επιτυχίες είναι, μη μπερδεύεσαι!minerboh έγραψε:Ειχα την εντυπωση οτι μιλαγαμε για επιτυχιες και οχι για τραγουδια που ακουστηκαν απλα καποιες φορες στο ραδιο! Ενταξει! με αυτη τη λογικη καραεπιτυχιαρες ειναι και τα τραγουδια του Πλουταρχου που ανεφερα και πιο πανω!MusicLover έγραψε:Τι έχει ειπωθεί για το απαγορευμένο; Οι επιτυχίες του 10 Χ.Μ.; ΘΕΛΩ,ΑΓΑΠΗ,Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ,ΘΑ'ΘΕΛΑ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΛΑ,ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ.![]()
8)
Και έλεος που συγκρίνεις την επιτυχία αυτών των τραγουδιών με την "επιτυχία" των τραγουδιών του Πλούταρχου που ανέφερες.. Τεσπα μην το σκαλίζουμε πολύ αυτό που λέω τόση ώρα είναι ότι μόνο ο Χατζηγιάννης μοσχοπουλάει πλέον. Παπαρίζου,Πλούταρχος,Βανδή,Ρέμος άντε και Ζήνα (με δυσκολία) είναι στο ίδιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια..Πάνω σε αυτό που είπες ότι ο Πλούταρχος και η Παπαρίζου είναι τοπ και η Βανδή δεν είναι ας πούμε..
8)
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
-
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
-
Eγω ειπα απλα τα γεγονοτα! 8)MusicLover έγραψε:Εσύ αμφισβήτησες την επιτυχία της λέγοντας ότι δεν είναι τοπ, δεν το ξεκίνησα εγώ.minerboh έγραψε:Αυτο το σχολιο καλο θα ειναι να απευνθυθει σε αλλους!Entek έγραψε:kserw gw? apla gia na stamatisoume EPITELOUS na sizitame gia to an i Vandi einai epitiximeni!!!8)

Α τωρα προσθεθηκε και το ''μη μου μιλατε εκεινη''?MusicLover έγραψε:Είπαμε από πωλήσεις πλατινένιος και airplay μόνο το Είσαι υπέροχη κ λίγο το Μη μου μιλάτε για εκείνη. Μια χαρά.minerboh έγραψε:Kαλα, δεν τα συγκρινω, τα γεγονοτα μιλανε και απο μονα τους! Ομως και εσυ μη μου λες οτι ειναι επιτυχια τα τραγουδια που ειπες, ειδικα το ''συνδρομο'', γιατι εχω και ευαισθητη καρδια. Εγω παντως βλεπω οτι ο Πλουταρχος τα πηγε παρα πολυ καλα με τον τελευταιο του δισκο. Και απο πωλησεις και απο airplay!MusicLover έγραψε:Οχι επιτυχίες είναι, μη μπερδεύεσαι!minerboh έγραψε:Ειχα την εντυπωση οτι μιλαγαμε για επιτυχιες και οχι για τραγουδια που ακουστηκαν απλα καποιες φορες στο ραδιο! Ενταξει! με αυτη τη λογικη καραεπιτυχιαρες ειναι και τα τραγουδια του Πλουταρχου που ανεφερα και πιο πανω!MusicLover έγραψε:Τι έχει ειπωθεί για το απαγορευμένο; Οι επιτυχίες του 10 Χ.Μ.; ΘΕΛΩ,ΑΓΑΠΗ,Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ,ΘΑ'ΘΕΛΑ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΛΑ,ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ.![]()
8)
Και έλεος που συγκρίνεις την επιτυχία αυτών των τραγουδιών με την "επιτυχία" των τραγουδιών του Πλούταρχου που ανέφερες.. Τεσπα μην το σκαλίζουμε πολύ αυτό που λέω τόση ώρα είναι ότι μόνο ο Χατζηγιάννης μοσχοπουλάει πλέον. Παπαρίζου,Πλούταρχος,Βανδή,Ρέμος άντε και Ζήνα (με δυσκολία) είναι στο ίδιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια..Πάνω σε αυτό που είπες ότι ο Πλούταρχος και η Παπαρίζου είναι τοπ και η Βανδή δεν είναι ας πούμε..
8)
-
Είπα ΛΙΓΟ, μην παίρνεις αέρα! :Pminerboh έγραψε:Α τωρα προσθεθηκε και το ''μη μου μιλατε εκεινη''?MusicLover έγραψε:Είπαμε από πωλήσεις πλατινένιος και airplay μόνο το Είσαι υπέροχη κ λίγο το Μη μου μιλάτε για εκείνη. Μια χαρά.minerboh έγραψε:Kαλα, δεν τα συγκρινω, τα γεγονοτα μιλανε και απο μονα τους! Ομως και εσυ μη μου λες οτι ειναι επιτυχια τα τραγουδια που ειπες, ειδικα το ''συνδρομο'', γιατι εχω και ευαισθητη καρδια. Εγω παντως βλεπω οτι ο Πλουταρχος τα πηγε παρα πολυ καλα με τον τελευταιο του δισκο. Και απο πωλησεις και απο airplay!MusicLover έγραψε:Οχι επιτυχίες είναι, μη μπερδεύεσαι!minerboh έγραψε:Ειχα την εντυπωση οτι μιλαγαμε για επιτυχιες και οχι για τραγουδια που ακουστηκαν απλα καποιες φορες στο ραδιο! Ενταξει! με αυτη τη λογικη καραεπιτυχιαρες ειναι και τα τραγουδια του Πλουταρχου που ανεφερα και πιο πανω!MusicLover έγραψε:Τι έχει ειπωθεί για το απαγορευμένο; Οι επιτυχίες του 10 Χ.Μ.; ΘΕΛΩ,ΑΓΑΠΗ,Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ,ΘΑ'ΘΕΛΑ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΛΑ,ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ.![]()
8)
8)

-
Δηλαδή την αμφισβήτησεςminerboh έγραψε:Eγω ειπα απλα τα γεγονοτα! 8)MusicLover έγραψε:Εσύ αμφισβήτησες την επιτυχία της λέγοντας ότι δεν είναι τοπ, δεν το ξεκίνησα εγώ.minerboh έγραψε:Αυτο το σχολιο καλο θα ειναι να απευνθυθει σε αλλους!Entek έγραψε:kserw gw? apla gia na stamatisoume EPITELOUS na sizitame gia to an i Vandi einai epitiximeni!!!8)

Δεν την αμφισβητησα εγω, τα γεγονοτα την αμφισβητουν, εγω απλα εκανα μια θιξη στα γεγονοτα αυτα!MusicLover έγραψε:Δηλαδή την αμφισβήτησεςminerboh έγραψε:Eγω ειπα απλα τα γεγονοτα! 8)MusicLover έγραψε:Εσύ αμφισβήτησες την επιτυχία της λέγοντας ότι δεν είναι τοπ, δεν το ξεκίνησα εγώ.minerboh έγραψε:Αυτο το σχολιο καλο θα ειναι να απευνθυθει σε αλλους!Entek έγραψε:kserw gw? apla gia na stamatisoume EPITELOUS na sizitame gia to an i Vandi einai epitiximeni!!!8)

Δεν υπαρχει ενδιαμεσο εδω αγαπητε μου!MusicLover έγραψε:Είπα ΛΙΓΟ, μην παίρνεις αέρα! :Pminerboh έγραψε:Α τωρα προσθεθηκε και το ''μη μου μιλατε εκεινη''?MusicLover έγραψε:Είπαμε από πωλήσεις πλατινένιος και airplay μόνο το Είσαι υπέροχη κ λίγο το Μη μου μιλάτε για εκείνη. Μια χαρά.minerboh έγραψε:Kαλα, δεν τα συγκρινω, τα γεγονοτα μιλανε και απο μονα τους! Ομως και εσυ μη μου λες οτι ειναι επιτυχια τα τραγουδια που ειπες, ειδικα το ''συνδρομο'', γιατι εχω και ευαισθητη καρδια. Εγω παντως βλεπω οτι ο Πλουταρχος τα πηγε παρα πολυ καλα με τον τελευταιο του δισκο. Και απο πωλησεις και απο airplay!MusicLover έγραψε:Οχι επιτυχίες είναι, μη μπερδεύεσαι!minerboh έγραψε:Ειχα την εντυπωση οτι μιλαγαμε για επιτυχιες και οχι για τραγουδια που ακουστηκαν απλα καποιες φορες στο ραδιο! Ενταξει! με αυτη τη λογικη καραεπιτυχιαρες ειναι και τα τραγουδια του Πλουταρχου που ανεφερα και πιο πανω!MusicLover έγραψε:Τι έχει ειπωθεί για το απαγορευμένο; Οι επιτυχίες του 10 Χ.Μ.; ΘΕΛΩ,ΑΓΑΠΗ,Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ,ΘΑ'ΘΕΛΑ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΛΑ,ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ.![]()
8)
8)
-
Ποιά γεγονότα ρε αγόρι μου; Εγώ απάντησα με επιχειρήματα, εσύ τι επιχείρημα έχεις να το στηρίζεις αυτό;minerboh έγραψε:Δεν την αμφισβητησα εγω, τα γεγονοτα την αμφισβητουν, εγω απλα εκανα μια θιξη στα γεγονοτα αυτα!MusicLover έγραψε:Δηλαδή την αμφισβήτησεςminerboh έγραψε:Eγω ειπα απλα τα γεγονοτα! 8)MusicLover έγραψε:Εσύ αμφισβήτησες την επιτυχία της λέγοντας ότι δεν είναι τοπ, δεν το ξεκίνησα εγώ.minerboh έγραψε:Αυτο το σχολιο καλο θα ειναι να απευνθυθει σε αλλους!Entek έγραψε:kserw gw? apla gia na stamatisoume EPITELOUS na sizitame gia to an i Vandi einai epitiximeni!!!8)
Kαι εσυ με ποια επιχειρηματα μου μιλησες? δυο-τρια τραγουδια που ακουστηκαν κανα δυο φορες και μια ανεπισημη διασκευη?! Ασε μας ρε φιλε!MusicLover έγραψε:Ποιά γεγονότα ρε αγόρι μου; Εγώ απάντησα με επιχειρήματα, εσύ τι επιχείρημα έχεις να το στηρίζεις αυτό;minerboh έγραψε:Δεν την αμφισβητησα εγω, τα γεγονοτα την αμφισβητουν, εγω απλα εκανα μια θιξη στα γεγονοτα αυτα!MusicLover έγραψε:Δηλαδή την αμφισβήτησεςminerboh έγραψε:Eγω ειπα απλα τα γεγονοτα! 8)MusicLover έγραψε:Εσύ αμφισβήτησες την επιτυχία της λέγοντας ότι δεν είναι τοπ, δεν το ξεκίνησα εγώ.minerboh έγραψε:Αυτο το σχολιο καλο θα ειναι να απευνθυθει σε αλλους!Entek έγραψε:kserw gw? apla gia na stamatisoume EPITELOUS na sizitame gia to an i Vandi einai epitiximeni!!!8)
-
Καλά οκ... Δεν έχει νόημα άλλη συζήτηση όπως βλέπεις..minerboh έγραψε:Kαι εσυ με ποια επιχειρηματα μου μιλησες? δυο-τρια τραγουδια που ακουστηκαν κανα δυο φορες και μια ανεπισημη διασκευη?! Ασε μας ρε φιλε!MusicLover έγραψε:Ποιά γεγονότα ρε αγόρι μου; Εγώ απάντησα με επιχειρήματα, εσύ τι επιχείρημα έχεις να το στηρίζεις αυτό;minerboh έγραψε:Δεν την αμφισβητησα εγω, τα γεγονοτα την αμφισβητουν, εγω απλα εκανα μια θιξη στα γεγονοτα αυτα!MusicLover έγραψε:Δηλαδή την αμφισβήτησεςminerboh έγραψε:Eγω ειπα απλα τα γεγονοτα! 8)MusicLover έγραψε:Εσύ αμφισβήτησες την επιτυχία της λέγοντας ότι δεν είναι τοπ, δεν το ξεκίνησα εγώ.minerboh έγραψε:Αυτο το σχολιο καλο θα ειναι να απευνθυθει σε αλλους!8)
Διακόπτω λίγο αυτήν την ιδιαίτερα ευχάριστη ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων περί ελληνικής μουσικής και ρωτάω:MusicLover έγραψε:Είπαμε από πωλήσεις πλατινένιος και airplay μόνο το Είσαι υπέροχη κ λίγο το Μη μου μιλάτε για εκείνη. Μια χαρά.minerboh έγραψε:Kαλα, δεν τα συγκρινω, τα γεγονοτα μιλανε και απο μονα τους! Ομως και εσυ μη μου λες οτι ειναι επιτυχια τα τραγουδια που ειπες, ειδικα το ''συνδρομο'', γιατι εχω και ευαισθητη καρδια. Εγω παντως βλεπω οτι ο Πλουταρχος τα πηγε παρα πολυ καλα με τον τελευταιο του δισκο. Και απο πωλησεις και απο airplay!MusicLover έγραψε:Οχι επιτυχίες είναι, μη μπερδεύεσαι!minerboh έγραψε:Ειχα την εντυπωση οτι μιλαγαμε για επιτυχιες και οχι για τραγουδια που ακουστηκαν απλα καποιες φορες στο ραδιο! Ενταξει! με αυτη τη λογικη καραεπιτυχιαρες ειναι και τα τραγουδια του Πλουταρχου που ανεφερα και πιο πανω!MusicLover έγραψε:Τι έχει ειπωθεί για το απαγορευμένο; Οι επιτυχίες του 10 Χ.Μ.; ΘΕΛΩ,ΑΓΑΠΗ,Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ,ΘΑ'ΘΕΛΑ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΛΑ,ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ.![]()
8)
8)
Το Φαντάσου απλά είχε airplay; Μπήκε στα charts; Γιατί δε θυμάμαι.... Το ίδιο και για το Θά θελα...
xexasate k to thauma... :P :P :P
sumfono me mlv oti h vandi exei perisoteres epityxies apo th paparizou k ploutarxo oson afora ta souxe...epishs meta apo tria xronia h gh k h selini k ta ypoloipa akougonte akoma eno to kardia sou petra,pyrotexnimata einai afanta k xexasmena...opos k anti gia to eisai yperoxh pleon akoume mono to sto fonazo...
sumfono me mlv oti h vandi exei perisoteres epityxies apo th paparizou k ploutarxo oson afora ta souxe...epishs meta apo tria xronia h gh k h selini k ta ypoloipa akougonte akoma eno to kardia sou petra,pyrotexnimata einai afanta k xexasmena...opos k anti gia to eisai yperoxh pleon akoume mono to sto fonazo...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
- billakos24
βρε παιδια...τι συζητησεις ειναι αυτες
:P
διαφωνω αγαπητε Μανο στην προταση σου για την Ελενα...Αθηνα τα
Πυροτεχνηματα,Η καρδια σου πετρα παιζουν ακομη και πολυ,πολυ συχνα
μαλιστα.Δεν ξερω εκτος Αθηνας αν δεν παιζονται τοσο.
Βεβαια αν βρισκω την οποιαδηποτε συγκριση Βισση-Βανδη γελοια,
αλλο τοσο βρισκω τη συγκριση Δεσποινας- Ελενας.
Αλλη καριερα,αλλα χρονια,διαφορετικες νοοτροπιες.
προς θεου σταματηστε αυτες τις συγκρισεις,δεν βγαζουν πουθενα κατ'εμε. :)

διαφωνω αγαπητε Μανο στην προταση σου για την Ελενα...Αθηνα τα
Πυροτεχνηματα,Η καρδια σου πετρα παιζουν ακομη και πολυ,πολυ συχνα
μαλιστα.Δεν ξερω εκτος Αθηνας αν δεν παιζονται τοσο.
Βεβαια αν βρισκω την οποιαδηποτε συγκριση Βισση-Βανδη γελοια,
αλλο τοσο βρισκω τη συγκριση Δεσποινας- Ελενας.
Αλλη καριερα,αλλα χρονια,διαφορετικες νοοτροπιες.
προς θεου σταματηστε αυτες τις συγκρισεις,δεν βγαζουν πουθενα κατ'εμε. :)
All of our endings can be found in our beginnings...
to thayma den einai epitixia paidia..einai angwsto san tragoudi..den einai kan gnwsto..tora an epaixe epanw mporei..yparxoyn tragoydia pou se sigekrimenes perioxes na epaixan kai na eixan perasei.alla egw milaw gia to geniko.manos έγραψε:agaphte mpilako sumfono mazi sou gia th sygrisi despoinas-elenas oti einai geloia....
oso gia thn athina de gnorizo ego pantos exo kairo na thn akouso...to thauma pantos akoma paizetai edo pera!!!
anyway auta einai k epiloges ton dj kamia fora..
-
Φυσικά και μπήκε σε charts το Φαντάσου απλά και δε νομίζω ότι είναι κάποιος που να μην το γνωρίζει... Το Θα'θελα πήγε βέβαια πολύ καλύτερα και δικαίως γιατί είναι στα καλύτερα της Δέσποινας ever...Stavros έγραψε:Διακόπτω λίγο αυτήν την ιδιαίτερα ευχάριστη ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων περί ελληνικής μουσικής και ρωτάω:MusicLover έγραψε:Είπαμε από πωλήσεις πλατινένιος και airplay μόνο το Είσαι υπέροχη κ λίγο το Μη μου μιλάτε για εκείνη. Μια χαρά.minerboh έγραψε:Kαλα, δεν τα συγκρινω, τα γεγονοτα μιλανε και απο μονα τους! Ομως και εσυ μη μου λες οτι ειναι επιτυχια τα τραγουδια που ειπες, ειδικα το ''συνδρομο'', γιατι εχω και ευαισθητη καρδια. Εγω παντως βλεπω οτι ο Πλουταρχος τα πηγε παρα πολυ καλα με τον τελευταιο του δισκο. Και απο πωλησεις και απο airplay!MusicLover έγραψε:Οχι επιτυχίες είναι, μη μπερδεύεσαι!minerboh έγραψε:Ειχα την εντυπωση οτι μιλαγαμε για επιτυχιες και οχι για τραγουδια που ακουστηκαν απλα καποιες φορες στο ραδιο! Ενταξει! με αυτη τη λογικη καραεπιτυχιαρες ειναι και τα τραγουδια του Πλουταρχου που ανεφερα και πιο πανω!MusicLover έγραψε:Τι έχει ειπωθεί για το απαγορευμένο; Οι επιτυχίες του 10 Χ.Μ.; ΘΕΛΩ,ΑΓΑΠΗ,Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ,ΘΑ'ΘΕΛΑ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΛΑ,ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ.![]()
8)
8)
Το Φαντάσου απλά είχε airplay; Μπήκε στα charts; Γιατί δε θυμάμαι.... Το ίδιο και για το Θά θελα...