Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
γεια σας κι απο μενα! νεο μελος εδω παροτι χρονια σας διαβαζω, τωρα πλεον καταφερα να γινω και μελος!!!!!
το cd θα κυκλοφορησει τελος φλεβαρη με αρχες μαρτη καθως δειχνει, μιας και τωρα ειναι στην αμερικη για συναυλιες ο πλουταρχος. το βιντεοκλιπ του θησαυρου αναμενεται... 

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!Μήπως ξέρεις πόσα τραγούδια θα περιέχει το cd?Έχω ακούσει για 10 τραγούδια (9 + ο Θησαυρός)..το καλοκαιρινό "Το Φωνάζω" έχω ακούσει πως δεν θα περιέχεται!Επίσης,το video θα βγει σε περισσότερες από 20 μέρες?eirhnh_k έγραψε:γεια σας κι απο μενα! νεο μελος εδω παροτι χρονια σας διαβαζω, τωρα πλεον καταφερα να γινω και μελος!!!!!το cd θα κυκλοφορησει τελος φλεβαρη με αρχες μαρτη καθως δειχνει, μιας και τωρα ειναι στην αμερικη για συναυλιες ο πλουταρχος. το βιντεοκλιπ του θησαυρου αναμενεται...
οχι το φωναζω μαλλον δε θα περιεχεται! τα τραγουδια τωρα ειναι μαλλον λιγο ρευστο θεμα, αλλα γυρω στα 15-16 παντα εμπεριεχουν ολα τα cd του πλουταρχου! επομενως κι αυτο κατι αναλογο θεωρω πως θα ναι!
καλώς ήρθες Ειρήνη στο φόρουμ! 

Nothing lasts forever but the earth and sky
ευχαριστω πολυ adam/mada (καλα θυμαμαι οτι καποτε ετσι εμπαινες?) χιχι 

αα.. έχεις πολύ καλή μνήμη !eirhnh_k έγραψε:ευχαριστω πολυ adam/mada (καλα θυμαμαι οτι καποτε ετσι εμπαινες?) χιχι
δεν έχω αλλάξει nickname αλλά είναι το παρατσούκλι μου

Nothing lasts forever but the earth and sky
vlakeia na min simperilamvanete. eprepe na to valoun. einai kalitero apo ton Thisavro pou fainete pws den travaei!
to videoclip eida se mia ekpompi (MEGASTAR nomizw) oti giristike, kai oti o diskos 8a kikloforisei fevrouario.
to videoclip eida se mia ekpompi (MEGASTAR nomizw) oti giristike, kai oti o diskos 8a kikloforisei fevrouario.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Γι αυτο αλλωστε ειναι τοσες βδομαδες κολλημενο στο νο 1 .Entek έγραψε:vlakeia na min simperilamvanete. eprepe na to valoun. einai kalitero apo ton Thisavro pou fainete pws den travaei!

+1Entek έγραψε:vlakeia na min simperilamvanete. eprepe na to valoun. einai kalitero apo ton Thisavro pou fainete pws den travaei!
Παρε ανασα και παμε...
ισως και μαρτιο να κυκλοφορησει διοτι τωρα λογω συναυλιων να μην προλαβει να βγει μαρτη! ρευστα ολα, αλλα το φωναζω σιγουρα δε θα συμπεριληφθει με τα μεχρι τωρα δεδομενα! ισως θελει να αποφυγει να "γεμισει" το νεο δισκο με αναμασημενο κομματι! αγνωσται αι βουλαι του καλλιτεχνη 

Δεν γίνεται να τον πιέσετε σαν fanclub?εγώ αγοράζω Πλούταρχο.Αφού έχει πληρωθεί η παραγωγή,και έχει μπει και σε συλλογή της Minos,γιατί να μην κυκλοφορήσει σαν bonus track σε προσωπική του δουλειά.Πιστεύω ότι είναι λίγο μειονέκτημα,γιατί είναι ένα τραγούδι διαφορετικό από τα άλλα.Εκτός κι αν τον γεμίσει το δίσκο με 20 τραγούδια!eirhnh_k έγραψε:ισως και μαρτιο να κυκλοφορησει διοτι τωρα λογω συναυλιων να μην προλαβει να βγει μαρτη! ρευστα ολα, αλλα το φωναζω σιγουρα δε θα συμπεριληφθει με τα μεχρι τωρα δεδομενα! ισως θελει να αποφυγει να "γεμισει" το νεο δισκο με αναμασημενο κομματι! αγνωσται αι βουλαι του καλλιτεχνη
ki egw eimai iper tou To Fonazo! einai ekpliktiko tragoudi kai krima na leipei apo disko tou!
parte tin syllogi minos 2009 kalokairi tote 

Krouela agapes mou, Krouela
pare tin esy.
egw thelw to tragoudi se album tou ploutarxou!
egw thelw to tragoudi se album tou ploutarxou!
make a banner and move in front of the emi office 

Krouela agapes mou, Krouela