Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
καλα το χεσαμε το θεμα με την ΤΑΜΤΑ προτεινω να κλειδωθει το threat μας δουλευουν κανονικα απο τον Ιανουαριο του 2009
Στο τελος αλμπουμ δεν βλεπω να βγαινει Πραγματικα την συμπαθω πολυ και περιμενω 3 χρονια αυτο το cd και τωρα μου εχουν σπασει τα νευρα
Αρχες Μαρτιου κυκλοφορει το τριτο labum της Ταμτα με τιτλο ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Το cd θα περιεχει 10 ολοκαινουργια τραγουδια.
Πριν λιγο στο Mega Star εδειξε σε πρωτη προβολη στην θεση # 3 Το νεο βιντεο κλιπ tharros h alhueia
zaxos έγραψε:Το cd θα περιεχει 10 ολοκαινουργια τραγουδια.
Πριν λιγο στο Mega Star εδειξε σε πρωτη προβολη στην θεση # 3 Το νεο βιντεο κλιπ tharros h alhueia
από τα 50-60 που ηχογράφησε κράτησε τα 10...να δούμε αν θα είναι καλό!
Το Megastar κάνει και πρώτες μεταδόσεις τώρα?Και μάλιστα σε θέσεις?
Μάλλον το "Θάρρος Ή Αλήθεια" θα είναι bonus track και στο cd του Σάκη,από ότι μου είπε μια φίλη μου,όπως και το Πιο δυνατά (οπότε μάλλον τα νέα κομμάτια του θα είναι 7+ Σπάσε το Χρόνο,Θάρρος Η Αλήθεια,Πιο δυνατά)
Ελπίζω της Τάμτα να έχει καλά κομμάτια,και να μην κοστίζει 20€ όπως κόστιζε το πρώτο της cd.
supernatural22 έγραψε:Μάλλον το "Θάρρος Ή Αλήθεια" θα είναι bonus track και στο cd του Σάκη,από ότι μου είπε μια φίλη μου,όπως και το Πιο δυνατά (οπότε μάλλον τα νέα κομμάτια του θα είναι 7+ Σπάσε το Χρόνο,Θάρρος Η Αλήθεια,Πιο δυνατά)
Ελπίζω της Τάμτα να έχει καλά κομμάτια,και να μην κοστίζει 20€ όπως κόστιζε το πρώτο της cd.
Αν βγαλει δισκο με 10 το πολυ κομματια και κοστιζει 20ευ τοτε καλυτερα να παει να τραγουδησει στα Παρατραγουδα ντουετο με Κατμαν και φωνητικα να κανει η Γυναικα Μαραντονα! Λιγοτερη ζημια θα κανει στη καριερα της ετσι!
I Tamta 8a mporouse na kanei simantiki kariera an prosexe i idia ta vimata tis! to o,ti den bgazei album ka8e xrono mono iper tis mporei na leitourgisei. ftanei otan telika to kikloforei na to xeirizete me ton kalitero tropo!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!