Δική σου άποψη.Όπως βλέπεις αρκετοί διαφωνούν μαζί σου αφού βρίσκουν το ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ένα πολύ καλό άλμπουμ.antidoto έγραψε:mprabo mas pou epivravevoume kai tis metriotites tora
ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΠΕΓΚΥ ΜΕ 2 ΔΙΣΚΟΥΣ!
-
Re: ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΠΕΓΚΥ ΜΕ 2 ΔΙΣΚΟΥΣ!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Εντάξει απόψεις είναι αυτές. Η δική μου άποψη είναι ότι το ΝΟΗΜΑ ήταν ο πρώτος δίσκος της Πέγκυς που έκανε τη διαφορά και την καθιέρωσε στην a-list κατηγορία τραγουδιστριών.Δεν καταλαβαίνω γιατί λές ότι ο Θεοφάνους έτρωγε σάντουιτς αφού αντικειμενικά έχει πολλά πραγματικά καλά τραγούδια. Αμέσως μετά βγήκε το ΕΝΑ που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο της άλμπουμ ως τώρα και μετά από ένα δύσκολο ΤΡΕΞΕ (καλά κομμάτια αλλά όχι τόσο ραδιοφωνικά στην πλειοψηφία τους) έβγαλε το ΠΑΘΟΣ που είναι πολύ καλοδουλεμένο.minerboh έγραψε:Κορυφαιοι δισκοι για Πεγκυ ηταν το ''μαζι σου'' και το ''ματωνω''.Στο ''νοημα'' προφανως ο Θεοφανους μαλλον ετρωγε σαντουιτς και το ''ενα'', αν και ηταν πιο καλυτερος δισκος, προσωπικα δεν....MusicLover έγραψε:Το ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ είναι κατά τη γνώμη μου στους 3 κορυφαίους της δίσκους (μαζί με το ΝΟΗΜΑ και το ΕΝΑ).Οι υπόλοιποι ακολουθούν.Δεν είχε κανένα κακό τραγούδι και είχε πολλά πολύ ΚΑΛΑ τραγούδια, όπως τα "Αν μ'αγαπάς","Χάνομαι","Σε γκρίζα οθόνη","Περπατώ στα κύματα","Μη μου λέτε μη" και "Όταν σωπαίνει ένα κορμί" του Σαμπάνη, το υπέροχο "Έλα νύχτα" του Κοργιαλά και τα άκρως μουκιδεϊκά "Αν θυμάμαι καλά" και "Φταις" που πάνε τρελά στην Πέγκυ (άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι η χημεία Ζήνα-Μουκίδης είναι ιδανική). Περιμένουμε τα νέα της τραγούδια δια χειρός Μουκίδη.
Οσο για το ''παθος'' μου αρεσε αλλα οχι σαν το ''ματωνω''.
Περιμενω και εγω τα νεα της κομματια!
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΕΓΚΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΡΙΠΛΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΜΟΥ
Το λεω γιατι αν εξαιρεσεις το ομοτιτλο και το ''μη ρωτατε'' της εγραψε πατατες! Για το''ενα'' ειναι η αποψη σου και τη σεβομαι αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι το ''ματωνω'' και το ''μαζι σου'' ειναι οτι καλυτερο εχει παρουσιασει μεχρι τωρα η Πεγκυ! Το ''παθος'' ηταν καλη δουλεια, οπως ειπα και πριν, αλλα περιμενα κατι παραπανω!MusicLover έγραψε:Εντάξει απόψεις είναι αυτές. Η δική μου άποψη είναι ότι το ΝΟΗΜΑ ήταν ο πρώτος δίσκος της Πέγκυς που έκανε τη διαφορά και την καθιέρωσε στην a-list κατηγορία τραγουδιστριών.Δεν καταλαβαίνω γιατί λές ότι ο Θεοφάνους έτρωγε σάντουιτς αφού αντικειμενικά έχει πολλά πραγματικά καλά τραγούδια. Αμέσως μετά βγήκε το ΕΝΑ που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο της άλμπουμ ως τώρα και μετά από ένα δύσκολο ΤΡΕΞΕ (καλά κομμάτια αλλά όχι τόσο ραδιοφωνικά στην πλειοψηφία τους) έβγαλε το ΠΑΘΟΣ που είναι πολύ καλοδουλεμένο.minerboh έγραψε:Κορυφαιοι δισκοι για Πεγκυ ηταν το ''μαζι σου'' και το ''ματωνω''.Στο ''νοημα'' προφανως ο Θεοφανους μαλλον ετρωγε σαντουιτς και το ''ενα'', αν και ηταν πιο καλυτερος δισκος, προσωπικα δεν....MusicLover έγραψε:Το ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ είναι κατά τη γνώμη μου στους 3 κορυφαίους της δίσκους (μαζί με το ΝΟΗΜΑ και το ΕΝΑ).Οι υπόλοιποι ακολουθούν.Δεν είχε κανένα κακό τραγούδι και είχε πολλά πολύ ΚΑΛΑ τραγούδια, όπως τα "Αν μ'αγαπάς","Χάνομαι","Σε γκρίζα οθόνη","Περπατώ στα κύματα","Μη μου λέτε μη" και "Όταν σωπαίνει ένα κορμί" του Σαμπάνη, το υπέροχο "Έλα νύχτα" του Κοργιαλά και τα άκρως μουκιδεϊκά "Αν θυμάμαι καλά" και "Φταις" που πάνε τρελά στην Πέγκυ (άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι η χημεία Ζήνα-Μουκίδης είναι ιδανική). Περιμένουμε τα νέα της τραγούδια δια χειρός Μουκίδη.
-
Θεωρείς τα "ΣΟΥ Τ'ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ","ΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ","ΚΡΙΜΑ","ΟΛΑ" πατάτες; Ακόμα και το "ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ" που είναι τσιφτετέλι,είναι πολύ καλό!minerboh έγραψε:Το λεω γιατι αν εξαιρεσεις το ομοτιτλο και το ''μη ρωτατε'' της εγραψε πατατες! Για το''ενα'' ειναι η αποψη σου και τη σεβομαι αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι το ''ματωνω'' και το ''μαζι σου'' ειναι οτι καλυτερο εχει παρουσιασει μεχρι τωρα η Πεγκυ! Το ''παθος'' ηταν καλη δουλεια, οπως ειπα και πριν, αλλα περιμενα κατι παραπανω!MusicLover έγραψε:Εντάξει απόψεις είναι αυτές. Η δική μου άποψη είναι ότι το ΝΟΗΜΑ ήταν ο πρώτος δίσκος της Πέγκυς που έκανε τη διαφορά και την καθιέρωσε στην a-list κατηγορία τραγουδιστριών.Δεν καταλαβαίνω γιατί λές ότι ο Θεοφάνους έτρωγε σάντουιτς αφού αντικειμενικά έχει πολλά πραγματικά καλά τραγούδια. Αμέσως μετά βγήκε το ΕΝΑ που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο της άλμπουμ ως τώρα και μετά από ένα δύσκολο ΤΡΕΞΕ (καλά κομμάτια αλλά όχι τόσο ραδιοφωνικά στην πλειοψηφία τους) έβγαλε το ΠΑΘΟΣ που είναι πολύ καλοδουλεμένο.minerboh έγραψε:Κορυφαιοι δισκοι για Πεγκυ ηταν το ''μαζι σου'' και το ''ματωνω''.Στο ''νοημα'' προφανως ο Θεοφανους μαλλον ετρωγε σαντουιτς και το ''ενα'', αν και ηταν πιο καλυτερος δισκος, προσωπικα δεν....MusicLover έγραψε:Το ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ είναι κατά τη γνώμη μου στους 3 κορυφαίους της δίσκους (μαζί με το ΝΟΗΜΑ και το ΕΝΑ).Οι υπόλοιποι ακολουθούν.Δεν είχε κανένα κακό τραγούδι και είχε πολλά πολύ ΚΑΛΑ τραγούδια, όπως τα "Αν μ'αγαπάς","Χάνομαι","Σε γκρίζα οθόνη","Περπατώ στα κύματα","Μη μου λέτε μη" και "Όταν σωπαίνει ένα κορμί" του Σαμπάνη, το υπέροχο "Έλα νύχτα" του Κοργιαλά και τα άκρως μουκιδεϊκά "Αν θυμάμαι καλά" και "Φταις" που πάνε τρελά στην Πέγκυ (άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι η χημεία Ζήνα-Μουκίδης είναι ιδανική). Περιμένουμε τα νέα της τραγούδια δια χειρός Μουκίδη.
Το ''μετανιωνω'' ειδικα θεωρω οτι ειναι ενα απο τα πιο βαρετα κομματια που ερμηνευσε ποτε η Πεγκυ!
ki egw pisteuw oti me to "Noima" egine no1 onoma, kathos eixe polu kala tragoudia kai episis to "Ena" einai sigoura ena apo ta kalutera albums tis
ΕΝΑ
01. Ένα
03. Το 'ξερα
05. Πες του
08. Εγώ τα σπάω
12. Στη Σαλονίκη
15. Είμαι εδώ
ΝΟΗΜΑ
01. Όλα
02. Νόημα
03. Ανυπομονώ
04. Μη ρωτάτε
05. Ένα σημάδι
06. Σου τ' ορκίζομαι
07. Κρίμα
08. Σβήσε τη φωτιά
09. Μετανιώνω
10. Για δύο μάτια
11. Μείνε ακόμα λίγο
nai, ap to noima m aresan OLA omws
01. Ένα
03. Το 'ξερα
05. Πες του
08. Εγώ τα σπάω
12. Στη Σαλονίκη
15. Είμαι εδώ
ΝΟΗΜΑ
01. Όλα
02. Νόημα
03. Ανυπομονώ
04. Μη ρωτάτε
05. Ένα σημάδι
06. Σου τ' ορκίζομαι
07. Κρίμα
08. Σβήσε τη φωτιά
09. Μετανιώνω
10. Για δύο μάτια
11. Μείνε ακόμα λίγο
nai, ap to noima m aresan OLA omws

MusicLover έγραψε:Δική σου άποψη.Όπως βλέπεις αρκετοί διαφωνούν μαζί σου αφού βρίσκουν το ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ένα πολύ καλό άλμπουμ.antidoto έγραψε:mprabo mas pou epivravevoume kai tis metriotites tora
ma den eipa oti ine diko sou. diki mou apopsi einai vevaia.

Παρε ανασα και παμε...
- billakos24
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΓΚΥ
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ CD ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ IFPI
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΠΑΘΟΣ'' ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.
ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ
ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ
ΣΕ STATUS ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 6(!) ΠΛΑΤΙΝΕΣ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΓΙΑ ΤΟ DOUBLE ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ
ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΩΝ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ CD ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ IFPI
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΠΑΘΟΣ'' ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.
ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ
ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ
ΣΕ STATUS ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 6(!) ΠΛΑΤΙΝΕΣ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΓΙΑ ΤΟ DOUBLE ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ
ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΩΝ.
All of our endings can be found in our beginnings...
sygxarhthria....alla ok siga th diafora..thelo na po oti me to kainourgio susthma thaxe kanei 2 p k sto parelthon..
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Η Νατάσα έγινε πλατινένια αλλα τουλάχιστον δεν επιτείθεται σε συναδέλφους της οπως κάνει η Πέγκυ για ν'ασχοληθούν μαζι της...Krouela έγραψε:kala edo egine i theodoridou platinenia m'enan disko me 2 kala kommati kai ta ala asta na pane. Stin Peggy tha kolisoume ?antidoto έγραψε:mprabo mas pou epivravevoume kai tis metriotites tora
Τι πλήγμα κι αυτό στους θιασώτες της κόντρας εμπορικών-έντεχνων! Τι προβοκάτσια! Ποιος αγνόησε τους αγώνες τους; Μα η Τάνια Τσανακλίδου και η Πέγκυ Ζήνα οι οποίες βρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη ''Αποσιωπητικά'' και αντί να γυρίσει η μια την πλάτη στην άλλη αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και φωτογραφήθηκαν. Μάλιστα η Τάνια Τσανακλίδου δήλωσε για τη συνάδελφο της: ''Όποιος πει ότι η Πέγκυ δεν έχει φωνή μάλλον έχει πρόβλημα στα αυτιά του. Η φωνή της είναι βαθιά λαική και θυμίζει τραγουδίστριες παλιάς κοπής.Θα συνεργαζόμουν μαζί της βεβαίως.''. Όσο για την Ελεάνα Βραχάλη είπε για την φίλη της Πέγκυ: ''Δεν θα μπορούσε να μην ήταν απόψε εδώ η Πέγκυ. Τραγούδησε μάλιστα όπως και ο Μιχάλης(Χατζηγιάννης). Έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία τραγούδια για τον επόμενο δίσκο.Μετά την επιτυχία του τελευταίου cd θα παρουσιάσουμε περισσότερες ποπ μπαλάντες. Έχουμε ετοιμάσει μάλιστα μια διασκευή από ένα ιταλικό κομμάτι που θα σκίσει πιστεύω.Η συνεργασία μου με την Πέγκυ είναι από αυτές που δεν θα τελειώσουν ποτέ. ''
ΕΓΩ WEEKLY

ΕΓΩ WEEKLY

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Πέμ Φεβ 18, 2010 12:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Αυτα να τα ακουνε μερικοι κουλτοριαρηδες κομπλεξικοι με πολλα εξτρα κιλα με αδελφους που ρεζιλευονται τηλεοπτικα (Μικρουτσικος) και με γαμψες μυτες (Θηβαιος). Ενα μεγαλο μπραβο στη Τανια!MEDIA έγραψε:Τι πλήγμα κι αυτό στους θιασώτες της κόντρας εμπορικών-έντεχνων! Τι προβοκάτσια! Ποιος αγνόησε τους αγώνες τους; Μα η Τάνια Τσανακλίδου και η Πέγκυ Ζήνα οι οποίες βρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη ''Αποσιωπητικά'' και αντί να γυρίσει η μια την πλάτη στην άλλη αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και φωτογραφήθηκαν. Μάλιστα η Τάνια Τσανακλίδου δήλωσε για τη συνάδελφο της: ''Όποιος πει ότι η Πέγκυ δεν έχει φωνή μάλλον έχει πρόβήμα στα αυτιά του. Η φωνή της είναι βαθιά λαική και θυμίζει τραγουδίστριες παλιάς κοπής.Θα συνεργαζόμουν μαζί της βεβαίως.''. Όσο για την Ελεάνα Βραχάλη είπε για την φίλη της Πέγκυ: ''Δεν θα μπορούσε να μην ήταν απόψε εδώ η Πέγκυ. Τραγούδησε μάλιστα όπως και ο Μιχάλης(Χατζηγιάννης). Έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία τραγούδια για τον επόμενο δίσκο.Μετά την επιτυχία του τελευταίου cd θα παρουσιάσουμε περισσότερες ποπ μπαλάντες. Έχουμε ετοιμάσει μάλιστα μια διασκευή από ένα ιταλικό κομμάτι που θα σκίσει πιστεύω.Η συνεργασία μου με την Πέγκυ είναι από αυτές που δεν θα τελειώσουν ποτέ. ''
ΕΓΩ WEEKLY
![]()
![]()

Περιμενουμε τα νεα κομματια που εγραψε η Βραχαλη για τη Πεγκυ!

poso dikio eixe h thea pegky otan milouse gia merikous aplytous spyriarides dhthen koultouriarides!!minerboh έγραψε:Αυτα να τα ακουνε μερικοι κουλτοριαρηδες κομπλεξικοι με πολλα εξτρα κιλα με αδελφους που ρεζιλευονται τηλεοπτικα (Μικρουτσικος) και με γαμψες μυτες (Θηβαιος). :MEDIA έγραψε:Τι πλήγμα κι αυτό στους θιασώτες της κόντρας εμπορικών-έντεχνων! Τι προβοκάτσια! Ποιος αγνόησε τους αγώνες τους; Μα η Τάνια Τσανακλίδου και η Πέγκυ Ζήνα οι οποίες βρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη ''Αποσιωπητικά'' και αντί να γυρίσει η μια την πλάτη στην άλλη αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και φωτογραφήθηκαν. Μάλιστα η Τάνια Τσανακλίδου δήλωσε για τη συνάδελφο της: ''Όποιος πει ότι η Πέγκυ δεν έχει φωνή μάλλον έχει πρόβήμα στα αυτιά του. Η φωνή της είναι βαθιά λαική και θυμίζει τραγουδίστριες παλιάς κοπής.Θα συνεργαζόμουν μαζί της βεβαίως.''. Όσο για την Ελεάνα Βραχάλη είπε για την φίλη της Πέγκυ: ''Δεν θα μπορούσε να μην ήταν απόψε εδώ η Πέγκυ. Τραγούδησε μάλιστα όπως και ο Μιχάλης(Χατζηγιάννης). Έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία τραγούδια για τον επόμενο δίσκο.Μετά την επιτυχία του τελευταίου cd θα παρουσιάσουμε περισσότερες ποπ μπαλάντες. Έχουμε ετοιμάσει μάλιστα μια διασκευή από ένα ιταλικό κομμάτι που θα σκίσει πιστεύω.Η συνεργασία μου με την Πέγκυ είναι από αυτές που δεν θα τελειώσουν ποτέ. ''
ΕΓΩ WEEKLY
![]()
![]()
latreuw thea pegkona!!!

Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Krouela έγραψε:kala edo egine i theodoridou platinenia m'enan disko me 2 kala kommati kai ta ala asta na pane. Stin Peggy tha kolisoume ?antidoto έγραψε:mprabo mas pou epivravevoume kai tis metriotites tora
ma den eipa oti ine to pio aparadekto cd. metrio to eipa. gnwmi mou re pedia.!
Παρε ανασα και παμε...
MEDIA έγραψε:Τι πλήγμα κι αυτό στους θιασώτες της κόντρας εμπορικών-έντεχνων! Τι προβοκάτσια! Ποιος αγνόησε τους αγώνες τους; Μα η Τάνια Τσανακλίδου και η Πέγκυ Ζήνα οι οποίες βρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη ''Αποσιωπητικά'' και αντί να γυρίσει η μια την πλάτη στην άλλη αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και φωτογραφήθηκαν. Μάλιστα η Τάνια Τσανακλίδου δήλωσε για τη συνάδελφο της: ''Όποιος πει ότι η Πέγκυ δεν έχει φωνή μάλλον έχει πρόβλημα στα αυτιά του. Η φωνή της είναι βαθιά λαική και θυμίζει τραγουδίστριες παλιάς κοπής.Θα συνεργαζόμουν μαζί της βεβαίως.''. Όσο για την Ελεάνα Βραχάλη είπε για την φίλη της Πέγκυ: ''Δεν θα μπορούσε να μην ήταν απόψε εδώ η Πέγκυ. Τραγούδησε μάλιστα όπως και ο Μιχάλης(Χατζηγιάννης). Έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία τραγούδια για τον επόμενο δίσκο.Μετά την επιτυχία του τελευταίου cd θα παρουσιάσουμε περισσότερες ποπ μπαλάντες. Έχουμε ετοιμάσει μάλιστα μια διασκευή από ένα ιταλικό κομμάτι που θα σκίσει πιστεύω.Η συνεργασία μου με την Πέγκυ είναι από αυτές που δεν θα τελειώσουν ποτέ. ''
ΕΓΩ WEEKLY
![]()
![]()
mia xara!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Μα δίκιο έχει η Τσανακλίδου. Όποιος πει ότι η Ζήνα δεν έχει φωνή μάλλον δεν ακούει καλά.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
fwnara exei i pegky!happy_end έγραψε:Μα δίκιο έχει η Τσανακλίδου. Όποιος πει ότι η Ζήνα δεν έχει φωνή μάλλον δεν ακούει καλά.