Entek έγραψε:h sillogi exei to "DEN EXEI SIDERA"?
nomizo ine to proto track
Entek έγραψε:h sillogi exei to "DEN EXEI SIDERA"?
kalo alla protimo to elliniko!!!!!supernatural22 έγραψε:Μιχάλης Χατζηγιάννης - Everyone Dance
http://www.youtube.com/watch?v=vhQ1QIwQRZk
Πόσο θεός μπορεί να είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To Θέλω είχε καθαρά ροκ ήχο, το Η καρδιά σου πέτρα όχι. Γέλα όσο θες.Stinky έγραψε:Ναι το Θέλω ήταν ροκια και η καρδια σου πετρα ποπακι...MusicLover έγραψε:Aυτό λέω κι εγώ. Αυτό που τα ονομάζουμε όλα ροκ είναι εκνευριστικό.Σιγά το ροκ ήχο που έχει το Η καρδιά σου πέτρα.ΠΟΠ είναι.tgoj18 έγραψε:kai ti einai re paneksupne mousikognosti? O idios o dimiourgos tou to xaraktirizei os "rock mpalanta", eleos pia me tous asxetous edw mesa...MusicLover έγραψε:Ναι και το Πυροτεχνήματα είναι jazz!tgoj18 έγραψε:1ον, το "Η καρδιά σου πέτρα" είναι rock μπαλάντα και ήταν το 2ο single
2ον, το 1ο single της Έλενας θα είναι το "Γύρνα με στο χτες", που θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες![]()
Δν γελάω....Απλώς κι εγώ θα ήθελα να πω το elevator love είναι βαρύ ζειμπέκικο με επιρροες τσιφτετελιού...MusicLover έγραψε:To Θέλω είχε καθαρά ροκ ήχο, το Η καρδιά σου πέτρα όχι. Γέλα όσο θες.Stinky έγραψε:Ναι το Θέλω ήταν ροκια και η καρδια σου πετρα ποπακι...MusicLover έγραψε:Aυτό λέω κι εγώ. Αυτό που τα ονομάζουμε όλα ροκ είναι εκνευριστικό.Σιγά το ροκ ήχο που έχει το Η καρδιά σου πέτρα.ΠΟΠ είναι.tgoj18 έγραψε:kai ti einai re paneksupne mousikognosti? O idios o dimiourgos tou to xaraktirizei os "rock mpalanta", eleos pia me tous asxetous edw mesa...MusicLover έγραψε:Ναι και το Πυροτεχνήματα είναι jazz!tgoj18 έγραψε:1ον, το "Η καρδιά σου πέτρα" είναι rock μπαλάντα και ήταν το 2ο single
2ον, το 1ο single της Έλενας θα είναι το "Γύρνα με στο χτες", που θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες![]()
Πίστευε ό,τι θες αγόρι μου, θα σου χαλάσουμε εμείς χατίρι; Άστον τρελό στην τρέλλα του..Stinky έγραψε:Δν γελάω....Απλώς κι εγώ θα ήθελα να πω το elevator love είναι βαρύ ζειμπέκικο με επιρροες τσιφτετελιού...MusicLover έγραψε:To Θέλω είχε καθαρά ροκ ήχο, το Η καρδιά σου πέτρα όχι. Γέλα όσο θες.Stinky έγραψε:Ναι το Θέλω ήταν ροκια και η καρδια σου πετρα ποπακι...MusicLover έγραψε:Aυτό λέω κι εγώ. Αυτό που τα ονομάζουμε όλα ροκ είναι εκνευριστικό.Σιγά το ροκ ήχο που έχει το Η καρδιά σου πέτρα.ΠΟΠ είναι.tgoj18 έγραψε:kai ti einai re paneksupne mousikognosti? O idios o dimiourgos tou to xaraktirizei os "rock mpalanta", eleos pia me tous asxetous edw mesa...MusicLover έγραψε:Ναι και το Πυροτεχνήματα είναι jazz!tgoj18 έγραψε:1ον, το "Η καρδιά σου πέτρα" είναι rock μπαλάντα και ήταν το 2ο single
Καλά κάνεις...Πάω ν'ακουσω τη ροκια το Θέλω και στη συνέχεια το τοπ ζειμπεκικο του 2010....MusicLover έγραψε:Stinky έγραψε:Πίστευε ό,τι θες αγόρι μου, θα σου χαλάσουμε εμείς χατίρι; Άστον τρελό στην τρέλλα του..MusicLover έγραψε:Δν γελάω....Απλώς κι εγώ θα ήθελα να πω το elevator love είναι βαρύ ζειμπέκικο με επιρροες τσιφτετελιού...Stinky έγραψε:To Θέλω είχε καθαρά ροκ ήχο, το Η καρδιά σου πέτρα όχι. Γέλα όσο θες.MusicLover έγραψε:Ναι το Θέλω ήταν ροκια και η καρδια σου πετρα ποπακι...tgoj18 έγραψε:Aυτό λέω κι εγώ. Αυτό που τα ονομάζουμε όλα ροκ είναι εκνευριστικό.Σιγά το ροκ ήχο που έχει το Η καρδιά σου πέτρα.ΠΟΠ είναι.MusicLover έγραψε:
kai ti einai re paneksupne mousikognosti? O idios o dimiourgos tou to xaraktirizei os "rock mpalanta", eleos pia me tous asxetous edw mesa...![]()
+1! oi Coldplay einai rock sigkrotima eksallou!MusicLover έγραψε:To Θέλω είχε καθαρά ροκ ήχο.Stinky έγραψε:Ναι το Θέλω ήταν ροκια και η καρδια σου πετρα ποπακι...MusicLover έγραψε:Aυτό λέω κι εγώ. Αυτό που τα ονομάζουμε όλα ροκ είναι εκνευριστικό.Σιγά το ροκ ήχο που έχει το Η καρδιά σου πέτρα.ΠΟΠ είναι.tgoj18 έγραψε:kai ti einai re paneksupne mousikognosti? O idios o dimiourgos tou to xaraktirizei os "rock mpalanta", eleos pia me tous asxetous edw mesa...MusicLover έγραψε:Ναι και το Πυροτεχνήματα είναι jazz!tgoj18 έγραψε:1ον, το "Η καρδιά σου πέτρα" είναι rock μπαλάντα και ήταν το 2ο single
Entek έγραψε:+1! oi Coldplay einai rock sigkrotima eksallou!MusicLover έγραψε:To Θέλω είχε καθαρά ροκ ήχο.Stinky έγραψε:Ναι το Θέλω ήταν ροκια και η καρδια σου πετρα ποπακι...MusicLover έγραψε:Aυτό λέω κι εγώ. Αυτό που τα ονομάζουμε όλα ροκ είναι εκνευριστικό.Σιγά το ροκ ήχο που έχει το Η καρδιά σου πέτρα.ΠΟΠ είναι.tgoj18 έγραψε:kai ti einai re paneksupne mousikognosti? O idios o dimiourgos tou to xaraktirizei os "rock mpalanta", eleos pia me tous asxetous edw mesa...MusicLover έγραψε:Ναι και το Πυροτεχνήματα είναι jazz!tgoj18 έγραψε:1ον, το "Η καρδιά σου πέτρα" είναι rock μπαλάντα και ήταν το 2ο single
MusicLover έγραψε: To Θέλω είχε καθαρά ροκ ήχο, το Η καρδιά σου πέτρα όχι.
elevator love, elevator loveStinky έγραψε: Δν γελάω....Απλώς κι εγώ θα ήθελα να πω το elevator love είναι βαρύ ζειμπέκικο με επιρροες τσιφτετελιού...
Entek έγραψε:
+1! oi Coldplay einai rock sigkrotima eksallou!
Aν εννοείς εμένα είμαι ΑΛΛΟΣ όχι άλλη, δεν είναι όλοι θηλυκά εδώ μέσα. Τις πίπες φαίνεται ποιός τις λέει.tgoj18 έγραψε:e den mporw na akouw tin alli na leei pipes