Basilis Karras - Siga To Pragma Kainourgio Tragoudi
-
Re: Basilis Karras - Siga To Pragma Kainourgio Tragoudi
ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΟΥΞΕ ΑΥΤΟ...
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Correction....παει για το κοντυνοτερο σκουπιδοτενεκε!
-
minerboh έγραψε:Correction....παει για το κοντυνοτερο σκουπιδοτενεκε!

MARO LYTRA-ELEVATOR LOVE
Εμα! Εχει ερμηνευσει ο Βασιλης κομματαρες και τωρα αναλωνεται με αυτο!Ποσο μου λειπουν οι εποχες του ''τηλεφωνησε μου'' και του ''αστην να λεει''!
-
Kαλά το Αστη Να Λέει ήταν ανυπέρβλητοο!!
MARO LYTRA-ELEVATOR LOVE
Κομματαρα απλα! και αν δε κανω λαθος ηταν και απο τα πρωτα κοοματια που ξεφευγε απο το υφος του Βασιλη!Viewmaster έγραψε:Kαλά το Αστη Να Λέει ήταν ανυπέρβλητοο!!
Ήταν σε δίσκο των Πυξ Λαξ,και το είχε γράψει ο Στόκας!minerboh έγραψε:Κομματαρα απλα! και αν δε κανω λαθος ηταν και απο τα πρωτα κοοματια που ξεφευγε απο το υφος του Βασιλη!Viewmaster έγραψε:Kαλά το Αστη Να Λέει ήταν ανυπέρβλητοο!!
Δεν το ηξερα! Το ειχα συνδεσει με τον Βασιλη μιας και το ερμηνευει!supernatural22 έγραψε:Ήταν σε δίσκο των Πυξ Λαξ,και το είχε γράψει ο Στόκας!minerboh έγραψε:Κομματαρα απλα! και αν δε κανω λαθος ηταν και απο τα πρωτα κοοματια που ξεφευγε απο το υφος του Βασιλη!Viewmaster έγραψε:Kαλά το Αστη Να Λέει ήταν ανυπέρβλητοο!!
Thanks for the tip sups!

-
Συγνώμη αλλά το ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ είναι ανάλαφρο όπως αυτό.Παρόμοιο στυλ, ο Δάντης το υπογράφει!minerboh έγραψε:Εμα! Εχει ερμηνευσει ο Βασιλης κομματαρες και τωρα αναλωνεται με αυτο!Ποσο μου λειπουν οι εποχες του ''τηλεφωνησε μου'' και του ''αστην να λεει''!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
exei dikio o mlv.thymizei kati apo thlefwnhse mu to song!!! 

Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
minerboh έγραψε:Δεν το ηξερα! Το ειχα συνδεσει με τον Βασιλη μιας και το ερμηνευει!supernatural22 έγραψε:Ήταν σε δίσκο των Πυξ Λαξ,και το είχε γράψει ο Στόκας!minerboh έγραψε:Κομματαρα απλα! και αν δε κανω λαθος ηταν και απο τα πρωτα κοοματια που ξεφευγε απο το υφος του Βασιλη!Viewmaster έγραψε:Kαλά το Αστη Να Λέει ήταν ανυπέρβλητοο!!
Thanks for the tip sups!
sorry minerboh nomises oti itan tou Vasili to kommati?
sigklonistikos Stokas kai foveri ermineia...
afto de kanw to kopo oute click na kanw
Παρε ανασα και παμε...
Nαι! Πραγματικα νομιζα οτι ηταν του Βασιλη! Το ειχα βρει αλλωστε και σε ενα best of του!
Οσο για mcl...ναι το ''τηλεφωνησε μου'' μπορει να ειναι παρομοιου υφους με το ''σιγα το πραμα'' αλλα το ''τηλεφωνησε μου'' ηταν κομματι που σε ξεσηκωνεστο λεπτο. Αυτο το νεο ειναι απλως μια απο τα ιδια ...δηλαδη ενα κακογραμμενο τραγουδακι για τα σκουπιδια!
Οσο για mcl...ναι το ''τηλεφωνησε μου'' μπορει να ειναι παρομοιου υφους με το ''σιγα το πραμα'' αλλα το ''τηλεφωνησε μου'' ηταν κομματι που σε ξεσηκωνεστο λεπτο. Αυτο το νεο ειναι απλως μια απο τα ιδια ...δηλαδη ενα κακογραμμενο τραγουδακι για τα σκουπιδια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minerboh την Τρί Φεβ 23, 2010 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
antigoni xrysi mou, afto pou ithele na pi i mina ine oti pistepse pos ine ena kommati apo tin prosopiki tou diskografia kai oxi to egrapse o karras 

Krouela agapes mou, Krouela
nai kai egw afto apantisa mwreKrouela έγραψε:antigoni xrysi mou, afto pou ithele na pi i mina ine oti pistepse pos ine ena kommati apo tin prosopiki tou diskografia kai oxi to egrapse o karras

Παρε ανασα και παμε...
Διέρρευσε το cd του Καρρά!Εκτός από το τελευταίο κομμάτι!
pote den marese o karras ton theorw poly spastiko tragoydisth kai anebhke epeidh akribws to reyma tote bohthoyse akomh kai toys skylades na kanoyn megalh kariera sthn ellada
+1Iasonas έγραψε:pote den marese o karras ton theorw poly spastiko tragoydisth kai anebhke epeidh akribws to reyma tote bohthoyse akomh kai toys skylades na kanoyn megalh kariera sthn ellada
Ouffou has just signed in....
Σιγα το τραγουδι