ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
mono to 2o cd tou poulhse ekeino me ta pas na me trellaneis, eisai h aitia , ax monaksia mou k.a.
nomizw aggikse k xryso
nomizw aggikse k xryso
olh auth h istoria me tin etaireia tou foivou kai tin stratia kallitexnwn pou prepei na grafei o foivos (ena tragoudi ka8e epoxi - wtf) mono kako mporei na prokalesei toso ston idio oso kai stous kallitexnes tou! epipleon vlepw neo album tis DV oxi Dekemvrio tou 2010 alla Dekemvrio tou 2012 kai 8a einai 5 nea tragoudia kai osa digital singles vgalei mexri tote (2-3 to xrono max?) apo ton kairo tou Iparxei Zoi!!! to idio kai gia kokkinou, petreli, kallidi, nino etc etc
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Ta digital singles pleon den 8a kykloforoun se cd efoson perasoun panw apo 6 mines apo tin kykloforia tous!!!!!!!Kai to "Yparxei Zwi" den 8a kykloforisei!
To tha mai allios tha kukloforisei!supernatural22 έγραψε:Ta digital singles pleon den 8a kykloforoun se cd efoson perasoun panw apo 6 mines apo tin kykloforia tous!!!!!!!Kai to "Yparxei Zwi" den 8a kykloforisei!
Πάλι καλά,μερικά κυκλοφορούν!H Sony έχει τουλάχιστον 20 τραγούδια που βγήκαν σαν promos και δεν κυκλοφόρησαν,το ίδιο και η Minos
Ο Ρυθμός παίζει συνέχεια: Αντώνης Δρέμπελας-Το Γράμμα και Tempology ft. Ηλίας - Χάνω τον κόσμο
Heaven αγάπη μουsupernatural22 έγραψε:Ο Ρυθμός παίζει συνέχεια: Αντώνης Δρέμπελας-Το Γράμμα και Tempology ft. Ηλίας - Χάνω τον κόσμο

Ο Μίχας πήγε στη Sony!
-
Καλώς τον Νικολήtgoj18 έγραψε:Ο Μίχας πήγε στη Sony!

MARO LYTRA-ELEVATOR LOVE
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το "Σπας (Είμαστε ένα)" θα παραμείνει ακυκλοφόρητο γιατί ανήκει στη heaven,και επίσης το cd του Καραφώτη μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει!
Mi swsei, megalo pligma gia tin elliniki diskografiasupernatural22 έγραψε:Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το "Σπας (Είμαστε ένα)" θα παραμείνει ακυκλοφόρητο γιατί ανήκει στη heaven,και επίσης το cd του Καραφώτη μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει!

tgoj18 έγραψε:Mi swsei, megalo pligma gia tin elliniki diskografiasupernatural22 έγραψε:Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το "Σπας (Είμαστε ένα)" θα παραμείνει ακυκλοφόρητο γιατί ανήκει στη heaven,και επίσης το cd του Καραφώτη μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει!![]()

Παρε ανασα και παμε...
παιδια απο το νεο αλμπουμ της Ελενας το οποιο θα εχει 12 καομματια ποια ειναι μπαλαντες????
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
To Gurna me sto xtes, To An isoun agapi (to kseroume), kai to Filarakiazaxos έγραψε:παιδια απο το νεο αλμπουμ της Ελενας το οποιο θα εχει 12 καομματια ποια ειναι μπαλαντες????
Από το fanclub του Γιάννη Πλούταρχου στο fb
Ολοκληρώθηκε η νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου μας καλλιτέχνη που με τόση αγωνία περιμέναμε όλοι. Ο τίτλος του πολυαναμενώμενου cd "Προσωπικά δεδομένα". Το ομώνυμο τραγούδι κυκλοφορεί την Κυριακή 14/3 απο την εφημρίδα Real news δωρεάν για όλο τον κόσμο. Στη εφημερίδα θα υπάρχει ενα κουπόνι με κωδικό να κατεβάσετε το τραγούδι διαδικτυακά. Μια γεύση από την νέα εξαιρετική δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου μας δίνουν οι τίτλοι των τραγουδιών οι οποίοι μας παραπέμπουν στο γνώριμο και αγαπημένο σε όλους μας ύφος του πιο ερωτικού τραγουδιστή της χρονιάς.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOS EMI!
01. Υπάρχω για σένα (Αλέξανδρος Βουραζέλης μουσική - Νίκος Βαξαβανέλης στίχοι)
02. Δε Γίνεται (Κυριάκος Παπαδόπουλος μουσική - Ελένη Γιαννατσούλια στίχοι)
03. Χτύπα Καρδιά Μου (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino στίχοι)
04. Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις (Νίνο μουσική - στίχοι)
05. Μάγισσα (Αλέξανδρος Βουραζέλης μουσική - Νίκος Βαξαβανέλης στίχοι)
06. Το Χαστούκι Της Αγάπης (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino στίχοι)
07. Είσαι Όμορφη (Βαγγέλης Τούντας μουσική - Εύη Δρούτσα στίχοι)
08. Προσωπικά Δεδομένα (Βαγγέλης Τούντας μουσική - Εύη Δρούτσα στίχοι)
09. Φως Και Ουρανέ Μου (Μάριος Ψιμόπουλος μουσική - Εύη Δρούτσα στίχοι)
10. Ανοιξέ Μου Να Μπω (Δημήτρης Κορδατζής μουσική - Βασίλης Παπαδόπουλος στίχοι)
11. Πλάι Μου Μείνε (Βασίλης Κελαϊδής μουσική - Πάνος Φαλάρας στίχοι)
12. Τελευταίο Λάθος (Χριστόφορος Γερμενής μουσική - Βασίλης Γιαννόπουλος στίχοι)
13. Τώρα Που Βρέχεις Ουρανέ (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino στίχοι)
14. Απόψε Αιμορραγώ (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino στίχοι)
15. Τα Είπα Κι Έφυγα (Μάριος Ψιμόπουλος μουσική - Ελένη Γιαννατσούλια στίχοι)
16. Μέρα Και Νύχτα Μαζί (Βαγγέλης Τούντας μουσική - Εύη Δρούτσα στίχοι)
17. Ραντεβού Τον Σεπτέμβρη (Αλέξης Σέρκος μουσική - στίχοι)
18. Το Φωνάζω (Αλέξανδρος Βουραζέλης μουσική - Δημήτρης Τσάφας στίχοι)
19. Θησαυρός (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Valentino στίχοι)
Ολοκληρώθηκε η νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου μας καλλιτέχνη που με τόση αγωνία περιμέναμε όλοι. Ο τίτλος του πολυαναμενώμενου cd "Προσωπικά δεδομένα". Το ομώνυμο τραγούδι κυκλοφορεί την Κυριακή 14/3 απο την εφημρίδα Real news δωρεάν για όλο τον κόσμο. Στη εφημερίδα θα υπάρχει ενα κουπόνι με κωδικό να κατεβάσετε το τραγούδι διαδικτυακά. Μια γεύση από την νέα εξαιρετική δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου μας δίνουν οι τίτλοι των τραγουδιών οι οποίοι μας παραπέμπουν στο γνώριμο και αγαπημένο σε όλους μας ύφος του πιο ερωτικού τραγουδιστή της χρονιάς.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOS EMI!
01. Υπάρχω για σένα (Αλέξανδρος Βουραζέλης μουσική - Νίκος Βαξαβανέλης στίχοι)
02. Δε Γίνεται (Κυριάκος Παπαδόπουλος μουσική - Ελένη Γιαννατσούλια στίχοι)
03. Χτύπα Καρδιά Μου (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino στίχοι)
04. Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις (Νίνο μουσική - στίχοι)
05. Μάγισσα (Αλέξανδρος Βουραζέλης μουσική - Νίκος Βαξαβανέλης στίχοι)
06. Το Χαστούκι Της Αγάπης (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino στίχοι)
07. Είσαι Όμορφη (Βαγγέλης Τούντας μουσική - Εύη Δρούτσα στίχοι)
08. Προσωπικά Δεδομένα (Βαγγέλης Τούντας μουσική - Εύη Δρούτσα στίχοι)
09. Φως Και Ουρανέ Μου (Μάριος Ψιμόπουλος μουσική - Εύη Δρούτσα στίχοι)
10. Ανοιξέ Μου Να Μπω (Δημήτρης Κορδατζής μουσική - Βασίλης Παπαδόπουλος στίχοι)
11. Πλάι Μου Μείνε (Βασίλης Κελαϊδής μουσική - Πάνος Φαλάρας στίχοι)
12. Τελευταίο Λάθος (Χριστόφορος Γερμενής μουσική - Βασίλης Γιαννόπουλος στίχοι)
13. Τώρα Που Βρέχεις Ουρανέ (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino στίχοι)
14. Απόψε Αιμορραγώ (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino στίχοι)
15. Τα Είπα Κι Έφυγα (Μάριος Ψιμόπουλος μουσική - Ελένη Γιαννατσούλια στίχοι)
16. Μέρα Και Νύχτα Μαζί (Βαγγέλης Τούντας μουσική - Εύη Δρούτσα στίχοι)
17. Ραντεβού Τον Σεπτέμβρη (Αλέξης Σέρκος μουσική - στίχοι)
18. Το Φωνάζω (Αλέξανδρος Βουραζέλης μουσική - Δημήτρης Τσάφας στίχοι)
19. Θησαυρός (Χριστόδουλος Σιγανός μουσική - Valentino στίχοι)
-
wraioi syntelestes! mono 1 tou serkou evale???
ekeinos eixe pei oti hxografhsan 10 demo k phre mono to 1?
tespa kala tragoudia na einai!
ekeinos eixe pei oti hxografhsan 10 demo k phre mono to 1?
tespa kala tragoudia na einai!
δηλαδη εχει μονο 3 μπαλαντες??zaxos έγραψε:παιδια απο το νεο αλμπουμ της Ελενας το οποιο θα εχει 12 καομματια ποια ειναι μπαλαντες????
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E