Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Το cd βγαίνει σήμερα ή αύριο?Ανυπομονώ να το πάρω!
το cd βγαινει αυριο! σε ολα τα καταστηματα και περιπτερα συμφωνα με το δελτιο τυπου της δισκογραφικης! 

Λογικά στα περίπτερα θα κυκλοφορήσει με το ένθετο,στην έκδοση με τα 13€eirhnh_k έγραψε:το cd βγαινει αυριο! σε ολα τα καταστηματα και περιπτερα συμφωνα με το δελτιο τυπου της δισκογραφικης!
- Dimitris96
akousa shmera to tragoudi: ta eipa kai efyga, mou arese para poly !! mpravo ploutarxe synexize etsi 

Notis Sfakianakis
Πολύ καλό album...διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει!Το "Ραντεβού το Σεπτέμβρη" πολύ πρωτότυπο κομμάτι!
Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στη «Real Life» για την οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι, τη Eurovision και την επιλογή του Γιώργου Αλκαίου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision.
Για την οικονομική κρίση: «Η δουλειά μας δεν πάει καθόλου καλά. Ήδη υπάρχουν μέτρα που δεν ξέρω αν μπορεί να τα αντέξει. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά ως Έλληνες ή μεγιστοποιούμε τα πράγματα ή τα αγνοούμε ηθελημένα. Πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα».
Θα πήγαινε στη Eurovision; «Υπάρχουν πιο ικανά άτομα από μένα να πάνε. Είμαι διαφορετικός σε σχέση με το πώς έχει εξελιχθεί ο διαγωνισμός. Δε είναι ότι κάθε χώρα πάει εκπροσωπώντας την κουλτούρα της, τη μουσική και το στίχο στη γλώσσα της. Κι αυτό που με χαροποιεί στον Γιώργο Αλκαίο είναι ότι τραγουδάει στα ελληνικά. Όχι ότι κακώς πηγαίναμε μέχρι τώρα όπως πηγαίναμε, αλλά καλό θα ήταν να αλλάξει. Αν μπορούσα να εκπροσωπήσω τη χώρα με ελληνικό τραγούδι, ελληνικό στίχο, με μεγάλη μου χαρά».
Αν ήταν στα πρώτα του βήματα θα πήγαινε σε talent show; «Βέβαια. Συμφωνώ και υποστηρίζω όλα τα παιδιά. Είναι ένας τρόπος να δείξεις το ταλέντο σου. Είναι πάρα πολλές οι πληροφορίες, που δεν μπορείς ξαφνικά να βγάλεις ένα CD και να σε πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Μόνο που πρέπει τα παιδιά να κρατούν την αξιοπρέπειά τους και να μην πουλάνε τα πάντα για να πετύχουν».
http://www.yupi.gr/gossip/c16842/Giannh ... arxos.html
Για την οικονομική κρίση: «Η δουλειά μας δεν πάει καθόλου καλά. Ήδη υπάρχουν μέτρα που δεν ξέρω αν μπορεί να τα αντέξει. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά ως Έλληνες ή μεγιστοποιούμε τα πράγματα ή τα αγνοούμε ηθελημένα. Πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα».
Θα πήγαινε στη Eurovision; «Υπάρχουν πιο ικανά άτομα από μένα να πάνε. Είμαι διαφορετικός σε σχέση με το πώς έχει εξελιχθεί ο διαγωνισμός. Δε είναι ότι κάθε χώρα πάει εκπροσωπώντας την κουλτούρα της, τη μουσική και το στίχο στη γλώσσα της. Κι αυτό που με χαροποιεί στον Γιώργο Αλκαίο είναι ότι τραγουδάει στα ελληνικά. Όχι ότι κακώς πηγαίναμε μέχρι τώρα όπως πηγαίναμε, αλλά καλό θα ήταν να αλλάξει. Αν μπορούσα να εκπροσωπήσω τη χώρα με ελληνικό τραγούδι, ελληνικό στίχο, με μεγάλη μου χαρά».
Αν ήταν στα πρώτα του βήματα θα πήγαινε σε talent show; «Βέβαια. Συμφωνώ και υποστηρίζω όλα τα παιδιά. Είναι ένας τρόπος να δείξεις το ταλέντο σου. Είναι πάρα πολλές οι πληροφορίες, που δεν μπορείς ξαφνικά να βγάλεις ένα CD και να σε πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Μόνο που πρέπει τα παιδιά να κρατούν την αξιοπρέπειά τους και να μην πουλάνε τα πάντα για να πετύχουν».
01-Yπάρχω για σ'ενα 10/10 (τέλειο ξεκίνημα)
02-Δεν γίνεται 5/10
03-Xτύπα καρδιά μου 9/10
04-Πόσο ωραία μάτια έχεις 5/10
05-Mάγισσα 4/10 (εντελώς διαφορετικό άκουσμα)
06-To Xαστούκι της αγάπης 10/10
07-Eίσαι όμορφη 7/10
08-Προσωπικά δεδομένα 10/10
09-Φώς και ουρανέ μου 10/10
10-Aνοιξέ μου να μπώ 7/10
11-Πλάι μου μείνε 10/10
12-Tελευταίο λάθος 10/10
13-Tώρα που βρέχεις ουρανέ 4/10
14-Aπόψε αιμορραγώ 5/10
15-Tα είπα και έφυγα 10/10
16-Mέρα και νύχτα μαζί 6/10
17-Ραντεβού τον Σεπτέμβρη 10/10
18-To φωνάζω 10/10
19-Θησαυρός 10/10
Πολλά τσιφτετέλια έχει βάλει...αν δεν είχαν μπει 7 κομμάτια (και αν είχε βάλει άλλα στη θέση τους,από αυτά που έχουμε συνηθίσει),θα ήταν τέλειος δίσκος!Τώρα του βάζω 8/10 συνολικά μόνο και μόνο γιατί έχει τουλάχιστον 10 κομματάρες!Για την τιμή του όμως αξίζει!
02-Δεν γίνεται 5/10
03-Xτύπα καρδιά μου 9/10
04-Πόσο ωραία μάτια έχεις 5/10
05-Mάγισσα 4/10 (εντελώς διαφορετικό άκουσμα)
06-To Xαστούκι της αγάπης 10/10
07-Eίσαι όμορφη 7/10
08-Προσωπικά δεδομένα 10/10
09-Φώς και ουρανέ μου 10/10
10-Aνοιξέ μου να μπώ 7/10
11-Πλάι μου μείνε 10/10
12-Tελευταίο λάθος 10/10
14-Aπόψε αιμορραγώ 5/10
15-Tα είπα και έφυγα 10/10
16-Mέρα και νύχτα μαζί 6/10
17-Ραντεβού τον Σεπτέμβρη 10/10
18-To φωνάζω 10/10
19-Θησαυρός 10/10
Πολλά τσιφτετέλια έχει βάλει...αν δεν είχαν μπει 7 κομμάτια (και αν είχε βάλει άλλα στη θέση τους,από αυτά που έχουμε συνηθίσει),θα ήταν τέλειος δίσκος!Τώρα του βάζω 8/10 συνολικά μόνο και μόνο γιατί έχει τουλάχιστον 10 κομματάρες!Για την τιμή του όμως αξίζει!
να μαι κι εγω! μετα απο 2 ακουσματα στο cd εχω να πω πως ειναι ενα διαφορετικο cd απ οτι μας εχει συνηθισει ο πλουταρχος, δυστυχως για μενα που μ αρεσουν πιο πολυ τα κλασσικα πλουταρχικα, πολλα κομματια με απογοητευσαν, αλλα καποια εξ αυτων στην αντιπερα, ειναι απο τα πιο δυνατα που εχει βγαλει στη 12χρονη αυτη καριερα του! κορυφαια στιγμη του δισκου κατ εμενα, το ανοιξε μου να μπω, ενα κομματι του δημητρη κορδατζη ο οποιος ειναι και μπουζουξης του επι χρονια! αξιολογα ηταν επισης και του νινο, του γερμενη αλλα και 2 της δρουτσα! το δε τραγουδι του σερκου, ραντεβου το σεπτεμβρη μ αρεσε πολυ. οσο για τα τσιφτετελια οντως εχει βαλει πολλα κι αυτο κανει το δισκο στο αυτι μου λιγο κουραστικο, αλλα νομιζω πως εμπορικα θα παει καλα! αναφορικα με το δεσιμο του δισκου, πολυ προσεγμενο το λευκωμα και αξιολογη κινηση το οτι μεσα εχει και φωτο ολων των δημιουργων! συγχαρητηρια!
Δεν το αγόρασα!Πρωί πρωί μου το έστειλαν στο msn!Αύριο θα το πάρω!Αξίζει πάντως,και ειδικά η έκδοση με το λεύκωμα!
epeidi eimai ploutarxikos tha tolmisw na pw oti einai o xeiroteros diskos tou gianni,den katalabainw ton logo giati tosa polla tsiftetelia,kai exei mousikes mesa pou den tairiazoun ston gianni,ektos apo 8 tragoudia ta alla mou einai pantelws adiafora!!elpizw tin alli fora na einai o giannis pou kseroume!!!!
supernatural22 έγραψε:
Αν ήταν στα πρώτα του βήματα θα πήγαινε σε talent show; «Βέβαια. Συμφωνώ και υποστηρίζω όλα τα παιδιά. Είναι ένας τρόπος να δείξεις το ταλέντο σου. Είναι πάρα πολλές οι πληροφορίες, που δεν μπορείς ξαφνικά να βγάλεις ένα CD και να σε πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Μόνο που πρέπει τα παιδιά να κρατούν την αξιοπρέπειά τους και να μην πουλάνε τα πάντα για να πετύχουν».[/b]
apo tis liges apantiseis peri tou 8ematos pou mou aresan 1000%
Ka8olou to di8en stilaki pou exoun oi petiximenoi tis simerinis meras!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
diskara evgale pali o plou!!!!! ax gia ta epomena dyo xronia eimaste komple!!!!!!!! 

Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
babinio έγραψε:epeidi eimai ploutarxikos tha tolmisw na pw oti einai o xeiroteros diskos tou gianni,den katalabainw ton logo giati tosa polla tsiftetelia,kai exei mousikes mesa pou den tairiazoun ston gianni,ektos apo 8 tragoudia ta alla mou einai pantelws adiafora!!elpizw tin alli fora na einai o giannis pou kseroume!!!!
δυστυχως θα συμφωνησω! αλλα απ την αλλη παρατηρω οτι οι μη πλουταρχικοι το εκτιμουν δεοντος! τι να πω.. θα δειξει...
- Dimitris96
MEDIA έγραψε:diskara evgale pali o plou!!!!! ax gia ta epomena dyo xronia eimaste komple!!!!!!!!
diskara? mhpws akous to "oti gennietai stin psyxh" ????
milame gia ton makran xeirotero disko tou gianni ploutarxo!!!
01-Yπάρχω για σ'ενα 7/10
02-Δεν γίνεται 3/10
03-Xτύπα καρδιά μου 7/10
04-Πόσο ωραία μάτια έχεις 6/10
05-Mάγισσα 5/10
06-To Xαστούκι της αγάπης 8/10
07-Eίσαι όμορφη 3/10
08-Προσωπικά δεδομένα 9/10
09-Φώς και ουρανέ μου 7/10
10-Aνοιξέ μου να μπώ 9/10
11-Πλάι μου μείνε 8/10
12-Tελευταίο λάθος 8/10
14-Aπόψε αιμορραγώ 9/10
15-Tα είπα και έφυγα 10/10 (makran to kalitero kommati tou diskou!!!)
16-Mέρα και νύχτα μαζί 4/10
17-Ραντεβού τον Σεπτέμβρη 5/10
18-To φωνάζω 9/10
19-Θησαυρός 9/10
para para poly metrios diskos
dystyxos apogohtevtika para poly apo ton gianni

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris96 την Σάβ Μαρ 27, 2010 1:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Notis Sfakianakis
egw 8a to parw!
akousa 3 kommatia to To Fonazw 10/10, to Thisavro 7/10 kai to Ta Eipa Ki Efiga 10/10 (Tragoudara!).
Nomizw i mi Ploutarxikoi areskontai s auti tin ekseliksi giati tous eknevrize o tropos pou o Ploutarxos eklaie sinexeia! tora iremise!
Egw exw olous tous diskous tou ektos to prwto, to Ipirxan Orkoi giati argisa na to anakalipsw kai vasika girevw eukeria na to parw kai to Paei Ligos Kairos to opoio thewrw adiaforo album (den exw skopo na to agorasw ektos ki an to vrw 5-6 evro! mono tote!!!). Agapimeno album einai to Mikres Fotografies kai to Ola Se Sena Ta Vrika!
akousa 3 kommatia to To Fonazw 10/10, to Thisavro 7/10 kai to Ta Eipa Ki Efiga 10/10 (Tragoudara!).
Nomizw i mi Ploutarxikoi areskontai s auti tin ekseliksi giati tous eknevrize o tropos pou o Ploutarxos eklaie sinexeia! tora iremise!
Egw exw olous tous diskous tou ektos to prwto, to Ipirxan Orkoi giati argisa na to anakalipsw kai vasika girevw eukeria na to parw kai to Paei Ligos Kairos to opoio thewrw adiaforo album (den exw skopo na to agorasw ektos ki an to vrw 5-6 evro! mono tote!!!). Agapimeno album einai to Mikres Fotografies kai to Ola Se Sena Ta Vrika!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Το πήρα είναι τέλειο...τους στίχους τους έχει ξεχωριστά σε λεύκωμα,που έχει και συνεντεύξεις...ενώ το απλό cd δεν έχει καθόλου στίχους!Όσο το ακούω τόσο μ'αρέσει!Είναι κάτι διαφορετικό πιστεύω,όπως και το album "Όλα σε σένα τα βρήκα" ήταν λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα!Είναι ένας τέλειος τραγουδιστής και ότι κι αν τραγουδήσει το κάνει δικό του
συμφωνω στο οτι κι αν τραγουδησει τα κανει δικα του, απλα εγω σαν γνησια πλουταρχικη απογοητευτηκα ολιγον τι απ το συνολο του αλμπουμ! υπαρχουν και οι εξαιρεσεις εννοειται πολυ δυνατες που μ εντυπωσιασαν! παρολα αυτα, πιστευω οτι θα ναι εμπορικος απ την εννοια που ο Entek ανεφερε πιο πανω! θα τραβηξει και το μη πλουταρχικο ακροατηριο..supernatural22 έγραψε:Το πήρα είναι τέλειο...τους στίχους τους έχει ξεχωριστά σε λεύκωμα,που έχει και συνεντεύξεις...ενώ το απλό cd δεν έχει καθόλου στίχους!Όσο το ακούω τόσο μ'αρέσει!Είναι κάτι διαφορετικό πιστεύω,όπως και το album "Όλα σε σένα τα βρήκα" ήταν λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα!Είναι ένας τέλειος τραγουδιστής και ότι κι αν τραγουδήσει το κάνει δικό του