CHART SHOW -kalutero laiko tragoudi 90's- PROVLEPSEIS
Re: CHART SHOW -kalutero laiko tragoudi 90's- PROVLEPSEIS
οτι τους εχεις παρει ολους..! 

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
-
e kala auto kai me to kanoniko mou onoma isxieijust feel έγραψε:οτι τους εχεις παρει ολους..!

έχω βάρκα τα παράπονα
Μήπως η Βανδή στο εν λόγω chart θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά, με άλλο τραγούδι σαφώς και δίσκο;Λέω εγώ τώρα
-
me pio einai giati den eida? kai ti thesi?stathis2b έγραψε:Μήπως η Βανδή στο εν λόγω chart θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά, με άλλο τραγούδι σαφώς και δίσκο;Λέω εγώ τώρα
έχω βάρκα τα παράπονα
axizo_polla έγραψε:e kala auto kai me to kanoniko mou onoma isxieijust feel έγραψε:οτι τους εχεις παρει ολους..!![]()
![]()
![]()
![]()

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
axizo_polla έγραψε:me pio einai giati den eida? kai ti thesi?stathis2b έγραψε:Μήπως η Βανδή στο εν λόγω chart θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά, με άλλο τραγούδι σαφώς και δίσκο;Λέω εγώ τώρα
16 με τον Περιττό!Και από ότι βλέπω γενικά έχει βάλει μόνο τσιφτετέλια,δεν έχει ζεϊμπέκικα και χασάπικα!Πχ από Τερζή θα μπορούσε να βάλει τον Παλιόκαιρο,που είχε ακουστεί πολύ περισσότερο από τον Άστατο που βγήκε
Den mas lete ki emas pou den vlepoume pws exei paei ws twra??
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
10.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ - Βγάλε το κραγιόν σουafn έγραψε:Den mas lete ki emas pou den vlepoume pws exei paei ws twra??
11.ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - Τα λαϊκά
12.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - Θέλεις
13.ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ - Άστατος
14.ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ - Γιατί κλαις
15.ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ - Με 2 μαρμάρινα φιλιά
16.ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ - Έχω κλάψει
17.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ - Ανεμώνα
18.ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ - Ο περιττός
19.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ - Ζηλεύω
20.ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ - Ναϊ ναϊ
21.ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Καμπριολέ
22.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - Βλέπω κάτι όνειρα
23.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ - Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο
24.ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ - Μπαμ και κάτω
25.ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ - Παίζεις με τη φλόγα
26.ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ - Τα σφάλματά σου πέλαγα
27.ΛΙΤΣΑ ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ - Όταν μια γυναίκα
28.ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - Θέλεις να τα φτιάξουμε
29.ANTZY ΣΑΜΙOY - To αδύνατο σημείο μου (κατά κόσμον "πιο χαμηλά, πιο χαμηλά")
30.ΕΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει
Κι όμως έχουν μπει χασάπικα όπως η Ανεμώνα του Κόκοταsupernatural22 έγραψε:axizo_polla έγραψε:me pio einai giati den eida? kai ti thesi?stathis2b έγραψε:Μήπως η Βανδή στο εν λόγω chart θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά, με άλλο τραγούδι σαφώς και δίσκο;Λέω εγώ τώρα
16 με τον Περιττό!Και από ότι βλέπω γενικά έχει βάλει μόνο τσιφτετέλια,δεν έχει ζεϊμπέκικα και χασάπικα!Πχ από Τερζή θα μπορούσε να βάλει τον Παλιόκαιρο,που είχε ακουστεί πολύ περισσότερο από τον Άστατο που βγήκε
Malista... Laika einai ta 2 panw-panw opws ta vlepw??
Egw apo Vandi tha evaza h to Nyxtolouloudo h to Spania!! Mias kai oi Profiteies vgikan telos tou '99...stathis2b έγραψε:Κι όμως έχουν μπει χασάπικα όπως η Ανεμώνα του Κόκοταsupernatural22 έγραψε:axizo_polla έγραψε:me pio einai giati den eida? kai ti thesi?stathis2b έγραψε:Μήπως η Βανδή στο εν λόγω chart θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά, με άλλο τραγούδι σαφώς και δίσκο;Λέω εγώ τώρα
Δεν παύει όμως να είναι μέσα στην δεκαετία των 90's.Eκτός αν οι μεγαλύτερες πωλήσεις σημειώθηκαν το 2000 και ίσως γι αυτο δεν μπήκε τραγούδι απ'αυτό τον δίσκοafn έγραψε:Egw apo Vandi tha evaza h to Nyxtolouloudo h to Spania!! Mias kai oi Profiteies vgikan telos tou '99...stathis2b έγραψε:Κι όμως έχουν μπει χασάπικα όπως η Ανεμώνα του Κόκοταsupernatural22 έγραψε:axizo_polla έγραψε:me pio einai giati den eida? kai ti thesi?stathis2b έγραψε:Μήπως η Βανδή στο εν λόγω chart θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά, με άλλο τραγούδι σαφώς και δίσκο;Λέω εγώ τώρα
-
i anemona einai zeimpekiko ki oxi xasapiko
έχω βάρκα τα παράπονα
-
esy kai olos o normal kosmos...alla oxi to chart showafn έγραψε:Egw apo Vandi tha evaza h to Nyxtolouloudo h to Spania!! Mias kai oi Profiteies vgikan telos tou '99...stathis2b έγραψε:Κι όμως έχουν μπει χασάπικα όπως η Ανεμώνα του Κόκοταsupernatural22 έγραψε:axizo_polla έγραψε:me pio einai giati den eida? kai ti thesi?stathis2b έγραψε:Μήπως η Βανδή στο εν λόγω chart θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά, με άλλο τραγούδι σαφώς και δίσκο;Λέω εγώ τώρα

-
-
eee oxi h vissh sto 7 me ta sentoniaaaa.....ierosulia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07.ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - Σεντόνια
08.ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Μαργαρίτες
09.ΑΝΤΥΠΑΣ - Καλησπέρα
08.ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Μαργαρίτες
09.ΑΝΤΥΠΑΣ - Καλησπέρα
Ναι, γραψε λαθοςaxizo_polla έγραψε:i anemona einai zeimpekiko ki oxi xasapiko
koutalideos19 έγραψε:eee oxi h vissh sto 7 me ta sentoniaaaa.....ierosulia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Giati kale??

την βαλανε με το σεντονα για να μην ειναι πιο ψηλα!
αυτοι εκει που ειναι και καλα στην ifpi πρεπει να τα χουν παρει με τα μηνυματα των fannatics και την χαντακωνουν!

αυτοι εκει που ειναι και καλα στην ifpi πρεπει να τα χουν παρει με τα μηνυματα των fannatics και την χαντακωνουν!

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..