Νίνο
-
-
Re: ΝΙΝΟ-ΦΟΙΒΟΣ
Οι στίχοι του ρεφραιν είναι νηπιαγωγείου.Η μουσική δεν είναι κακή.Τον προτιμώ το Νίνο σε παλιότερα του.Δεν τον είχε ανάγκη το Φοίβο.
Δως μου ένα παγάκι
-
- Site Admin
Exeis dikio..as phgaine na vrei ton gonidi na tou dwsei pali kanena tragoudi..creativeuser έγραψε:Οι στίχοι του ρεφραιν είναι νηπιαγωγείου.Η μουσική δεν είναι κακή.Τον προτιμώ το Νίνο σε παλιότερα του.Δεν τον είχε ανάγκη το Φοίβο.
Can you answer??
-
Ειρωνικά το λες;Ernesto έγραψε:Exeis dikio..as phgaine na vrei ton gonidi na tou dwsei pali kanena tragoudi..creativeuser έγραψε:Οι στίχοι του ρεφραιν είναι νηπιαγωγείου.Η μουσική δεν είναι κακή.Τον προτιμώ το Νίνο σε παλιότερα του.Δεν τον είχε ανάγκη το Φοίβο.

Δως μου ένα παγάκι
-
- Site Admin
creativeuser έγραψε:Ειρωνικά το λες;Ernesto έγραψε:Exeis dikio..as phgaine na vrei ton gonidi na tou dwsei pali kanena tragoudi..creativeuser έγραψε:Οι στίχοι του ρεφραιν είναι νηπιαγωγείου.Η μουσική δεν είναι κακή.Τον προτιμώ το Νίνο σε παλιότερα του.Δεν τον είχε ανάγκη το Φοίβο.![]()
oxi vre..den to lew eirwnika, to lew sovara..pws sou hr8e auto??
Can you answer??
-
Δεν ξέρω το φαντάστηκα σαν ειρωνία.Και λέω ωχ έπεσα πάνω σε φαν του Φοίβου και θα τ'ακούσω.Ernesto έγραψε:creativeuser έγραψε:Ειρωνικά το λες;Ernesto έγραψε:Exeis dikio..as phgaine na vrei ton gonidi na tou dwsei pali kanena tragoudi..creativeuser έγραψε:Οι στίχοι του ρεφραιν είναι νηπιαγωγείου.Η μουσική δεν είναι κακή.Τον προτιμώ το Νίνο σε παλιότερα του.Δεν τον είχε ανάγκη το Φοίβο.![]()

Δως μου ένα παγάκι
-
emena o nino mou einai simpathis
kali foni kai exei pei kala tragoudia
kai prosopika pisteuo tou aksize kaluteri tixi
kali foni kai exei pei kala tragoudia
kai prosopika pisteuo tou aksize kaluteri tixi
έχω βάρκα τα παράπονα
-
to song einai sto styl tou nino opws ebgaze tosa xronia. m'arese tote to idio k twra!
-
- Site Admin
Oxi kai fan tou foivou..creativeuser έγραψε:Δεν ξέρω το φαντάστηκα σαν ειρωνία.Και λέω ωχ έπεσα πάνω σε φαν του Φοίβου και θα τ'ακούσω.Ernesto έγραψε:creativeuser έγραψε:Ειρωνικά το λες;Ernesto έγραψε:Exeis dikio..as phgaine na vrei ton gonidi na tou dwsei pali kanena tragoudi..creativeuser έγραψε:Οι στίχοι του ρεφραιν είναι νηπιαγωγείου.Η μουσική δεν είναι κακή.Τον προτιμώ το Νίνο σε παλιότερα του.Δεν τον είχε ανάγκη το Φοίβο.![]()

Can you answer??
-
Το στυλ είναι όντως ίδιο αλλά σαν τραγούδι είναι το χειρότερο που έχει προωθήσει στα 7 χρόνια του στη δισκογραφία.Chronisgreek έγραψε:to song einai sto styl tou nino opws ebgaze tosa xronia. m'arese tote to idio k twra!
Δως μου ένα παγάκι
-
8a doume poso 8a akoustei to kalokairi...
k 8a einai polu kalokarino hit!!!
k 8a einai polu kalokarino hit!!!
-
Ε ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ, ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ Ο ΝΙΝΟ,ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ!creativeuser έγραψε:Οι στίχοι του ρεφραιν είναι νηπιαγωγείου.Η μουσική δεν είναι κακή.Τον προτιμώ το Νίνο σε παλιότερα του.Δεν τον είχε ανάγκη το Φοίβο.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Βγάζει μάτι ότι είσαι αντιφοιβικός αλλά μην το δείχνεις τόσο βρε παιδί μου...creativeuser έγραψε:Το στυλ είναι όντως ίδιο αλλά σαν τραγούδι είναι το χειρότερο που έχει προωθήσει στα 7 χρόνια του στη δισκογραφία.Chronisgreek έγραψε:to song einai sto styl tou nino opws ebgaze tosa xronia. m'arese tote to idio k twra!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
- billakos24
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ-ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΝΙΝΟ ΠΑΝΤΑ.creativeuser έγραψε:Οι στίχοι του ρεφραιν είναι νηπιαγωγείου.Η μουσική δεν είναι κακή.Τον προτιμώ το Νίνο σε παλιότερα του.Δεν τον είχε ανάγκη το Φοίβο.
ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΜΠΕΙΡΙΑ''...

All of our endings can be found in our beginnings...
EPE3ERGASTIKE APO S-ANGELEntek έγραψε:ok, an ginotan theos gia mia mera 8a allaze tin...tileorasi!!! malista!
GUNNER_10 έγραψε:EPE3ERGASTIKE APO S-ANGEL...Entek έγραψε:ok, an ginotan theos gia mia mera 8a allaze tin...tileorasi!!! malista!
Ma ti einai afta pou les!!! O Nino ta xei diavasei afta kai tha provei se kiniseis!!! Ki episis tha sto allaksei ki o Creative!!
(I miss Media

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
afn έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:...Entek έγραψε:ok, an ginotan theos gia mia mera 8a allaze tin...tileorasi!!! malista!
Ma ti einai afta pou les!!! O Nino ta xei diavasei afta kai tha provei se kiniseis!!! Ki episis tha sto allaksei ki o Creative!!
(I miss Media![]()
..........not!
![]()
)

-