http://billakosinthenight.blogspot.com/
ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ...WELL DONE...

de to antexw to martyrio afto....kai de ktypaei to tilefwno me pnigei to paraponoViewmaster έγραψε:Tώρα το είδα αυτόADAM2 έγραψε:άρπα!!!antidoto έγραψε:VEVAIA GIA NA LEME KAI TOU MADA TO DIKIO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antidoto έγραψε:a epeidi tora akousa tis ekteleseis tou 12 kai tou DTNX apo ti Nikol kai tin Valantw....friktes kai eimai kai poly evgenikos/epieikis vasika....
H Anna eipe oti ths arese pantws....Ernesto έγραψε:antidoto έγραψε:a epeidi tora akousa tis ekteleseis tou 12 kai tou DTNX apo ti Nikol kai tin Valantw....friktes kai eimai kai poly evgenikos/epieikis vasika....
eidika to 12 me thn nikol einai AISXOS!!!!!!!!!!
Stavros έγραψε:H Anna eipe oti ths arese pantws....Ernesto έγραψε:antidoto έγραψε:a epeidi tora akousa tis ekteleseis tou 12 kai tou DTNX apo ti Nikol kai tin Valantw....friktes kai eimai kai poly evgenikos/epieikis vasika....
ki esy exeis to omorfotero avatar pou exei mpei edw mesa edw kai poli kairoErnesto έγραψε:Stavros έγραψε:H Anna eipe oti ths arese pantws....Ernesto έγραψε:antidoto έγραψε:a epeidi tora akousa tis ekteleseis tou 12 kai tou DTNX apo ti Nikol kai tin Valantw....friktes kai eimai kai poly evgenikos/epieikis vasika....
h anna einai polu eugenikh...![]()
![]()
Entek έγραψε:ki esy exeis to omorfotero avatar pou exei mpei edw mesa edw kai poli kairoErnesto έγραψε:Stavros έγραψε:H Anna eipe oti ths arese pantws....Ernesto έγραψε:antidoto έγραψε:a epeidi tora akousa tis ekteleseis tou 12 kai tou DTNX apo ti Nikol kai tin Valantw....friktes kai eimai kai poly evgenikos/epieikis vasika....
h anna einai polu eugenikh...![]()
![]()
(1/6/2010)
billakos24 έγραψε:
Ρούλα Κορομηλά
Το Greek Idol, η εμφάνισή της και η κόντρα με τον Καπετανίδη
Μιλώντας στην εκπομπή «Κους Κους», η Ρούλα Κορομηλά έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα έχουν ακουστεί για το «Greek Idol» αλλά και τη μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση, από τη μέρα που έγινε γνωστό πως θα είναι η παρουσιάστρια του σόου, μέχρι και τον τελικό της περασμένης Δευτέρας.
«Η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι, όταν κάνεις τηλεόραση, δεν πρέπει να φοβάσαι» είπε η Ρούλα, εξηγώντας πως στο πρώτο live επικεντρώθηκε σε αυτό που είχε να κάνει, αφήνοντας στην άκρη τη γυναικεία της ματαιοδοξία: «Όταν βγήκα, πραγματικά δεν σκεφτόμουν τίποτα. Ένα απόλυτο κενό στα πρώτα δευτερόλεπτα. Πίστευα ότι έπρεπε να βγω να κάνω τη δουλειά μου όπως και αν ήμουν, ό,τι κι αν συνέβαινε. Ήμουν πολύ πρησμένη στο πρόσωπο, δεν ήμουν ικανοποιημένη από τα μαλλιά μου, είχα τις ανασφάλειές μου, αλλά έπρεπε να βγω να κάνω τη δουλειά μου. (…) Είναι δευτερεύουσας σημασίας το πώς θα βγεις εμφανισιακά».
Τόνισε παράλληλα ότι ποτέ δεν ζήτησε από τους ανθρώπους γύρω της να της επισημαίνουν μόνο τα θετικά — αυτό ακριβώς ήθελε και για την τηλεοπτική επιστροφή της: «Οι δικοί μου άνθρωποι δεν με κολακεύουν ποτέ. Ποτέ δεν με παίρνουν να μου πουν "ήσουν καταπληκτική" και τέτοια. Αντιθέτως, είναι οι άνθρωποι που με προσγειώνουν». Ωστόσο, τις κριτικές των media, η ίδια αποφεύγει να τις παρακολουθεί: «Θα σας πω την αλήθεια με το χέρι στην καρδιά: Δεν διαβάζω τις κριτικές, όχι γιατί απαξιώ και δεν υπολογίζω τους ανθρώπους που τα γράφουν, αλλά επειδή είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και ξέρω γιατί γράφονται κάποια πράγματα. Δεν με επηρεάζουν πλέον αυτά, δεν σημαίνει όμως ότι αγνοώ τους ανθρώπους που τα γράφουν».
Όσο για τις κόντρες μεταξύ της κριτικής επιτροπής αλλά και της ίδιας με τον Κώστα Καπετανίδη, η Ρούλα Κορομηλά ήταν κάθετη: «Δεν υπήρξε τίποτα στημένο. Λειτουργούσαμε όπως αισθανόμασταν. Δεν προσπάθησα ποτέ να κάνω κάτι επιτηδευμένο, ούτε κάτι έξω από αυτό που είμαι. Δεν μπορώ να παίξω ρόλους. Ούτως η άλλως, ο στόχος του καναλιού δεν ήταν να κάνουμε ριάλιτι και κίτρινες καταστάσεις. Όποια διαφωνία υπήρξε, έγινε on air και στην πραγματικότητα. Τη μέρα, για παράδειγμα, που ο Καπετανίδης μου είπε ότι λέω βλακείες, ξέχασα ότι είμαι στον αέρα και του την είπα όπως θα έκανα αν δεν ήμασταν στην τηλεόραση. Και μου την είπε κι αυτός. Με τον Κώστα μετά μιλάμε, τραγουδάμε, δεν υπάρχει καμία εμπάθεια μεταξύ μας».
Απάντησε ακόμη και στον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει πως το «Greek Idol» δεν είναι ένα πρωτότυπο project: «Ε, ωραία, ας κάνουν αυτοί τα πρωτότυπα. Ας μας πει ο Γιάννης ποιο είναι το πρωτότυπο για εκείνον. Τι θεωρεί τηλεοπτική πρωτοτυπία; Το "Dancing"; Στο "Μπράβο" όλοι οι καλλιτέχνες που είχαν έρθει δεν χορεύανε; Είναι πολύ ωραίο concept το "Dancing", αλλά δεν βλέπω και καμιά πρωτοτυπία σε αυτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό προϊόν».
http://www.yupi.gr/gossip/c19504/Royla_Koromhla.html
+1!ADAM2 έγραψε:καλά τα λέει η Ρούλα πιο πάνω! έμπαιιννεεεεε