"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΩΡΑΙΤΗ - ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ... SAKIS

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
XSLOVE

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από XSLOVE »

Ο ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΠΑΡΑΦΟΡΑ "ΣΤΟ ΣΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Το www.loveradio.gr έλαβε από τον στιχουργό Νίκο Μωραίτη email με την τοποθέτησή του στο θέμα με τίτλο "Ποιος είναι στιχουργός ?" που αναρτήθηκε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σχετικά με το νέο τραγούδι "Παράφορα" του Σάκη Ρουβά, την οποία και δημοσιεύουμε μαζί φυσικά με τα δικά μας σχόλια: "Σχετικά με ανάρτησή σας που είδα χθες (17/10/10) στο site σας www.loveradio.gr έχω να σημειώσω τα εξής:

1. Το τραγούδι «Παράφορα» που έγραψα σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου στο πλαίσιο συνεργασίας μας για άλλους καλλιτέχνες, δόθηκε στο Σάκη Ρουβά χωρίς την έγκριση και τη θέλησή μου.2. Με τον Σάκη Ρουβά δεν έχω συνεργασία για καθαρά καλλιτεχνικούς λόγους.
3. Δεν έχω δηλώσει το εν λόγω τραγούδι στην ΑΕΠΙ όπως αναληθώς αναφέρετε.
4. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν έχει θέσει ποτέ ως όρο τη μη συνεργασία μου με άλλους καλλιτέχνες και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη, αφού παράλληλα με τα δικά του τραγούδια σε στίχους μου κυκλοφoρούσαν τραγούδια μου με άλλους καλλιτέχνες πρώτης γραμμής. Η πληροφορία ότι γράφω όλο το δίσκο του είναι ψευδής, όπως και ότι μου έχει θέσει όρο να μην κυκλοφορήσω τραγούδια μου με άλλους καλλιτέχνες μέχρι την κυκλοφορία του δίσκου αυτού. Για του λόγου το αληθές, αυτή την περίοδο κυκλοφορούν μία σειρά από νέα τραγούδια μου με άλλους καλλιτέχνες. Όπως αντιλαμβάνεστε το δημοσιευμά σας είναι αναληθές ως προς μία σειρά από σημεία που με θίγουν προσωπικά, ως εκ τούτου ζητώ τη δημοσίευση της απάντησής μου για την αποκατάσταση της αλήθειας".Καταρχάς, ευχαριστούμε τον Νίκο Μωραίτη για την τοποθέτησή του, για την οποία έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής: 1. Μας επαληθεύει το γεγονός ότι αυτός είναι ο στιχουργός του "Παράφορα" όπως επίσης το ότι χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο "Νίκος Κωστιδάκης". Δεν μας εξηγεί το γιατί βέβαια.2. Μας εκπλήσσει η παραδοχή του ότι το τραγούδι γράφτηκε "σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου στο πλαίσιο συνεργασίας τους για άλλους καλλιτέχνες και δόθηκε στο Σάκη Ρουβά χωρίς την έγκριση και τη θέλησή του". Είναι γνωστό πως ο συνθέτης και ο στιχουργός έχουν το "απόλυτο δικαίωμα" να επιτρέψουν ή όχι, έστω και την τελευταία στιγμή, την κυκλοφορία ενός μουσικού έργου. Αν λοιπόν τα πράγματα έχουν έτσι όπως ο κ. Μωραίτης ισχυρίζεται και πόσο μάλλον όταν "δεν έχει συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά για καλλιτεχνικούς λόγους", γιατί επέτρεψε στην ΕΜΙ να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τραγούδι; 3. Γνωρίζουμε καλά πως ακόμα και αν κάποιος συνθέτης/στιχουργός ΔΕΝ δηλώσει το όνομα ή το έργο του στην ΑΕΠΙ, η ίδια η ΑΕΠΙ τον αναζητά για να του αποδώσει (ως οφείλει) τα νόμιμα δικαιώματα. Αρα, από τη στιγμή που παραδέχεται πως είναι ο στιχουργός του έργου, τα χρήματα θα τα πάρει...4. Οι πληροφορίες λένε ότι το θέμα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει όπως το γράφουμε. Αν το διαψεύδει, το σεβόμαστε. Ας μας πει όμως ΓΙΑΤΙ δήλωσε ψευδώνυμο στο "Παράφορα". Επίσης θα θέλαμε να μάθουμε ανοιχτά ΠΟΙΟΣ έδωσε το τραγούδι στην ΕΜΙ ΧΩΡΙΣ να τον ρωτήσει. Και όπως είχε δικαίωμα, έστω και μία μέρα πριν όπως μαθαίνουμε πως ισχυρίζεται ότι το έμαθε... Είναι αλήθεια, πως τέτοιες τακτικές (της ψευδωνυμίας) ακολουθούνται πολλές φορές από συνθέτες και στιχουργούς όταν οι ίδιοι ζητάνε να εμφανιστεί το όνομά τους ΜΟΝΟ αν υπογράφουν ολόκληρο τον δίσκο ενός καλλιτέχνη και όχι μόνο ένα τραγούδι... Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν επιβεβαιώνεται... love radio
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
Krouela
Επικοινωνία:

Re: "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΩΡΑΙΤΗ - ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ... SAKIS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Cheap Promo :whatever:
Krouela agapes mou, Krouela
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

XSLOVE έγραψε:.2. Με τον Σάκη Ρουβά δεν έχω συνεργασία για καθαρά καλλιτεχνικούς λόγους.
love radio
Το βρίσκω πολύ άκομψο και άτοπο αυτό που αναφέρει.
Δως μου ένα παγάκι
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

creativeuser έγραψε:
XSLOVE έγραψε:.2. Με τον Σάκη Ρουβά δεν έχω συνεργασία για καθαρά καλλιτεχνικούς λόγους.
love radio
Εννοεί μάλλον ότι επειδή γράφει μόνο σε έντεχνους,αλλά δεν το εξέφρασε σωστά!
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

supernatural22 έγραψε:
creativeuser έγραψε:
love radio
Ποιός είναι ο έντεχνος;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
creativeuser

Entek έγραψε:
supernatural22 έγραψε:
creativeuser έγραψε:
love radio
Ποιός είναι ο έντεχνος;
Έλα ντε.Έχει γράψει και σε Χατζηγιάννη και σε Τερζή και σε Ρέμο.Η εποχή που ο Ρουβάς ήταν ένας παρεξηγημένος τραγουδιστής της pop που λέει μόνο σαχλοτράγουδα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί εδώ και 10 χρόνια.
Δως μου ένα παγάκι
supernatural22

Ο Χατζηγιάννης,με την έννοια ότι δεν είναι τόσο pop όσο ο Ρουβάς.Επιπλέον ο Μωραϊτης γράφει κομμάτια και σε άλλους πιο έντεχνους πχ Μπάμπαλη,Ζουγανέλη,Ασλανίδου,Ραλλία κλπ.Δεν έχει γράψει σε κάποιον τόσο pop όσο ο Ρουβάς
creativeuser

Ο Χατζηγιάννης είναι τόσο pop όσο και ο Ρουβάς.Η μόνη τους διαφορά είναι στην εξωτερική εμφάνιση και στο γεγονός ότι ο Ρουβάς χορεύει καλά.
Δως μου ένα παγάκι
Krouela
Επικοινωνία:

n'akouso tora oti to oniro zo, xeria psila ktlp ine entexna tragoudia tha vgalo ta extension mou trixa trixa :fan:
supernatural22

Δεν είναι έντεχνα,αλλά έχουν την ποιότητα του Χατζηγιάννη.Φυσικά και ο Χατζηγιάννης δεν είναι Ρουβάς,ο Χατζηγιάννης έχει τη φωνάρα του,και το σαγηνευτικό βλέμμα του,ενώ ο Ρουβάς έχει ένα σώμα και μια κίνηση,και μια απλά καλή φωνή!
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

e nai, kai sou leei o Mwraitis, tha grapsw sto Xatzhgiannh pou exei kormara kai sagineutiko vlemma kai ton asximoulh ton rouva tha ton afisw
stathis2b

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stathis2b »

tgoj18 έγραψε:e nai, kai sou leei o Mwraitis, tha grapsw sto Xatzhgiannh pou exei kormara kai sagineutiko vlemma kai ton asximoulh ton rouva tha ton afisw
Το ότι ίσως σκέφεται οτι ο Χατζηγιάννης έχει φωνάρα και ο Σάκης όχι τόσο μηπως σας διαφεύγει; :wink:
Krouela
Επικοινωνία:

tgoj18 έγραψε:e nai, kai sou leei o Mwraitis, tha grapsw sto Xatzhgiannh pou exei kormara kai sagineutiko vlemma kai ton asximoulh ton rouva tha ton afisw
skase mori :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Krouela
Επικοινωνία:

stathis2b έγραψε:
Το ότι ίσως σκέφεται οτι ο Χατζηγιάννης έχει φωνάρα και ο Σάκης όχι τόσο μηπως σας διαφεύγει; :wink:
sorry xryso mou ala to oti o xatzigiannis exi fonara den ton kani entexno akoma :fan:
Krouela
Επικοινωνία:

supernatural22 έγραψε:Δεν είναι έντεχνα,αλλά έχουν την ποιότητα του Χατζηγιάννη.Φυσικά και ο Χατζηγιάννης δεν είναι Ρουβάς,ο Χατζηγιάννης έχει τη φωνάρα του,και το σαγηνευτικό βλέμμα του,ενώ ο Ρουβάς έχει ένα σώμα και μια κίνηση,και μια απλά καλή φωνή!
and your point is ? oh sorry there is no point :fan:
stathis2b

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stathis2b »

Krouela έγραψε:
stathis2b έγραψε:
sorry xryso mou ala to oti o xatzigiannis exi fonara den ton kani entexno akoma :fan:
Mα δεν είπα αυτό χρυσή μου, ίσα ίσα που εννοούσα ότι ίσως κριτηριο του ειναι η φωνη και οχι το ειδος που εκπροσωπεί :fan:
sweetbear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sweetbear »

ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ Ο ΡΟΥΒΑΣ,ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΤΑΙ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ!!!
TASTE MY DUST!!!
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

ο Χατζηγιαννης εχει γραψει σε Αρβανιτάκη και Νταλάρα. Ο πραγματικος λογος ομως που τον κανει έντεχνο ειναι το οτι
του γράφει στιχους ο Μωραιτης :fan:
in this mad mad world
Krouela
Επικοινωνία:

Xorigos Epikinonias OTE :fan:
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Δηλαδή η Αλεξίου έχει σαγινευτικό βλέμμα και θεωρείτε έντεχνη??? Η Καίτη δουλεύει πολύ πάνω σε αυτό το σαγινευτικό βλέμμα, ενώ η Νατάσα έκανε μια προσπάθεια αλλά το βλέμμα της παρέμεινε ασαγινευτικό!!! :lol:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Απάντηση