Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο τίτλος του τραγουδιού της από το προηγούμενο album της νομίζω εκφράζει αυτό που θα πω...
Αυτές τις μέρες έπεσε...κυριολεκτικά στα χέρια μου το πρόσφταο album της Πέγκυς, απ' το οποίο είχα ακούσει μόνο το ΡΩΤΗΣΑ στα ραδιόφωνα κια κανένα άλλο. Ακούγοντας το προσεκτικά
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ λοιπόν...την άποψη μου
Το album είναι καταπληκτικό! τι όμορφα κομμάτια έχει μέσα....
Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από τα 2 προηγούμενα αλλά ταυτόχρονα πολύ αντι-εμπορικό! Δεν θα κάνει καθολική επιτυχία διότι λείπουν τα σουξεδάκια!!! Σίγουρα όμως δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανέναν...μα κανέναν που θα το ακούσει!
Ερμηνευτικά η Πέκγυ είναι στα καλύτερα της και ΜΠΡΑΒΟ τους που σε αυτούς τους καιρούς με τα τρελο-σουξέ και τα ποπ-πάκια βγήκε να κάνει τη διαφορά!!!
Σίγουρα θα το αγοράσω σύντομα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχω....
+gw ana8ewrhsa... sthn arxh me ksenerwse alla meta ta akousa ksana k ksana k m'aresan.. den einai ta trela hits opws ebgaze paliotera alla einai akougontai wraia..
Αν με δεις να κλαίω
Νομίζω πως είναι από τα καλύτερα ...ever
Λόγια Αγάπης
Αυτό δεν υπάρχει...η ερμηνεία της είναι συγκλονιστική!!!
και τι στίχος...
Είπες μένω μα σε ένιωσα να φεύγεις
Είπες φεύγω μα σε νιώθω ακόμα εδώ
Είπες σπάω μα σε είδα να αντέχεις
Είπες τέλος μα ακούω σ’ αγαπώ.
Νομίζω θα είναι το λατρεμένο μου γι αυτή τη σεζόν...
Πολύ καλό αλλά εγώ έχω φάει τεράστιο κόλλημα με το "Δε μου αξίζεις πια"...Κομματάρα και άκρως Πεγκύστικο τραγούδι! Είναι τέλειο...Επίσης λατρεύω Αν με δεις να κλαίω (καταπληκτική, εσωτερική ερμηνεία), Να μη σε συναντήσω... Εξαιρετική παραγωγή επίσης το άλμπουμ. Εξαιρετική δουλειά σίγουρα. Προτίνω για επόμενο κλιπ το ΔΕ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΙΑ, της πάει γάντι κ νομίζω είναι κ ραδιοφωνικό!
Chronisgreek έγραψε:+ to duetto kalo einai.. mono pou to xanei sto couple ligo.. paei ligo se psalmwdia..
είναι μεγάλο σε διάρκεια 5:30 λεπτά,και έχει μόνο 2 κουπλέ και 3 ρεφρέν.Αλλά τα κουπλέ έχουν πολλούς στίχους.Συνήθως η Πέγκυ Ζήνα δεν έβγαζε τόσο μεγάλα κομμάτια.Και τα υπόλοιπα του δίσκου έχουν μεγάλες διάρκειες με εξαίρεση τα κομμάτια Ρώτησα,Βήματα,Στης Ζωής Το Πάρτυ και Αν Με Δεις Να Κλαίω