Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
http://www.youtube.com/watch?v=MwuPlFZv6tE&
«Felicita (Με Μια Ματιά)» 1η μετάδοση, στο Κοσμοράδιο 95,1
Το νέο CD «ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ» αναμένεται να κυκλοφορήσει και με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»!!!
Το νέο CD «ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ» αναμένεται να κυκλοφορήσει και με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»!!!
pote?!!!Manolis8888 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=MwuPlFZv6tE&
Παρε ανασα και παμε...
Αρχές Φλεβάρη.Ιανουάριο δεν θα βγει καμία κυκλοφορία από ότι φαίνεται!
κανονισε σουπερνατσουραλ. θελω ενημερωση απο πριν!supernatural22 έγραψε:Αρχές Φλεβάρη.Ιανουάριο δεν θα βγει καμία κυκλοφορία από ότι φαίνεται!
Παρε ανασα και παμε...
-
en tw metaksy mono rythmos den exei apokleistikothta.. pou kata ta alla phge heaven.. sfera k cosmoradio exoun..
Λαχτάρησε τους φίλους του, αλλά και τους εκατοντάδες θαυμαστές του ο Γιάννης Πλούταρχος, όταν δεν άντεξε άλλο και παραλίγο να καταρρεύσει επί σκηνής. Ο τραγουδιστής είναι ένας υποδειγματικός επαγγελματίας και παρά το γεγονός ότι από το προηγούμενο Σάββατο είχε προσβληθεί από γρίπη, έσφιξε τα δόντια και ανέβηκε στην πίστα για να βγάλει κανονικά το πρόγραμμα.
Ένιωθε όμως έντονη δυσφορία, είχε βήχα που τον ενοχλούσε πάνω στη σκηνή και ατονία. Αν και ο επιχειρηματίας του μαγαζιού του είχε προτείνει να μην ανοίξουν το μαγαζί εκείνη τη μέρα, ο Γιάννης Πλούταρχος ήθελε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παρότι οι δυνάμεις του είχαν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν. Πήγε κανονικά στο μαγαζί, ήπιε κάποια ζεστά ροφήματα και αφού άρχισε να αισθάνεται λίγο καλύτερα θέλησε να δουλέψει κανονικά, αφού το κέντρο ήταν κατάμεστο όπως κάθε φορά.
Την ώρα που ήταν στη σκηνή η Αμαρυλλίς, ο Γιάννης Πλούταρχος άρχισε να αισθάνεται έντονη δυσφορία. Πήρε όμως την απόφαση να βγει στη σκηνή, όμως η δυσφορία ήταν τόσο έντονη που δεν μπορούσε καλά καλά να αναπνεύσει. Έτσι ενημέρωσε το κοινό ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, κάλεσε τον αδερφό του επί σκηνής και αποχώρησε για το καμαρίνι του έχοντας τάσεις λιποθυμίας. Συνεργάτης του τον συνόδευσε σπίτι του, όπου και τον επισκέφτηκε γιατρός χορηγώντας του ακόμα πιο ισχυρή αντιβίωση.
ΠΗΓΗ: Espresso
Ένιωθε όμως έντονη δυσφορία, είχε βήχα που τον ενοχλούσε πάνω στη σκηνή και ατονία. Αν και ο επιχειρηματίας του μαγαζιού του είχε προτείνει να μην ανοίξουν το μαγαζί εκείνη τη μέρα, ο Γιάννης Πλούταρχος ήθελε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παρότι οι δυνάμεις του είχαν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν. Πήγε κανονικά στο μαγαζί, ήπιε κάποια ζεστά ροφήματα και αφού άρχισε να αισθάνεται λίγο καλύτερα θέλησε να δουλέψει κανονικά, αφού το κέντρο ήταν κατάμεστο όπως κάθε φορά.
Την ώρα που ήταν στη σκηνή η Αμαρυλλίς, ο Γιάννης Πλούταρχος άρχισε να αισθάνεται έντονη δυσφορία. Πήρε όμως την απόφαση να βγει στη σκηνή, όμως η δυσφορία ήταν τόσο έντονη που δεν μπορούσε καλά καλά να αναπνεύσει. Έτσι ενημέρωσε το κοινό ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, κάλεσε τον αδερφό του επί σκηνής και αποχώρησε για το καμαρίνι του έχοντας τάσεις λιποθυμίας. Συνεργάτης του τον συνόδευσε σπίτι του, όπου και τον επισκέφτηκε γιατρός χορηγώντας του ακόμα πιο ισχυρή αντιβίωση.
ΠΗΓΗ: Espresso
-
akiri tou akirou mou fainetai auti i sinergasia
o plou exei anagki apo enan pragmatika kalo kai dinato disko kai de nomizo na ton apoktisei fetos
o plou exei anagki apo enan pragmatika kalo kai dinato disko kai de nomizo na ton apoktisei fetos
έχω βάρκα τα παράπονα
+1 κι εγώ αναρωτιέμαι τη λογική αυτής της συνεργασίας... Ο Πλού πάντως κάνει πολλά παράλογα πράγματα. Μετά από ένα σούπερ δίσκο όπως τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ φεύγει από μια από τις καλύτερες εταιρείες και κάνει συνεργασία εντελώς άκυρη!axizo_polla έγραψε:akiri tou akirou mou fainetai auti i sinergasia
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
Entek έγραψε:+1 κι εγώ αναρωτιέμαι τη λογική αυτής της συνεργασίας... Ο Πλού πάντως κάνει πολλά παράλογα πράγματα. Μετά από ένα σούπερ δίσκο όπως τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ φεύγει από μια από τις καλύτερες εταιρείες και κάνει συνεργασία εντελώς άκυρη!axizo_polla έγραψε:akiri tou akirou mou fainetai auti i sinergasia
mallon ta 5 paidia den ton afinoun na koimithei kala kai einai kourasmenos kai kanei vlakeies
kala kanei kai dokimazei kati allo ma ti einai auto to allo?
persina ksina stafilia
den akirono asfalos tin kariera kai tin aksia tou albano
ma se mia epoxi pou exei anagki apo freskies idees kai ixous
o jan plou kanei mia sinergasia pou gia mena --makari na kano lathos-- einai katadikasmeni apotixia
έχω βάρκα τα παράπονα
e ine mia efkeria na kanei duetto me ena megalo italo kallitexni! bravo tou kai kali tou tixi!
Παρε ανασα και παμε...
- SFAKattack10
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _6503.html
Μαλλον μουφα ειναι το ρεπορταζ. Ακομα και για τον Σφακιανακη λεει αλλα δεν εχω μαθει να μην πηγαινει καλα.
Μαλλον μουφα ειναι το ρεπορταζ. Ακομα και για τον Σφακιανακη λεει αλλα δεν εχω μαθει να μην πηγαινει καλα.
-
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
super!Slim_Shady έγραψε:edw kai to neo tou kommati me titlo " peiratiko"
http://www.youtube.com/watch?v=PBZhLAqdoeI

Παρε ανασα και παμε...
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ CD...
NOMIZΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ...ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΠΑΝΟ.
NOMIZΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ...ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΠΑΝΟ.
Πρωτοείδα ζωντανά τον Πλούταρχο, τη βραδιά που πέρασε. Πάρα πολύ καλός. Δεν το περίμενα. Πέρα από τη φωνή, τα τραγούδια που είναι λαικά και προσεγμένα, έχω να πω ότι το μυστικό της επιτυχίας του (το μαγαζί κυριολεκτικά κατάμεστο) είναι το ήθος σε συνδυασμό με την μεγάλη αίσθηση επικοινωνίας με το κοινό, σαν να τραγουδά ένας φίλος μας. ΄
Επίσης είναι ευκολαγάπητος...
Υπέροχος πάντως.
Μόνη γκρίνια για τους φαν των κακιών. (
) Λίγο φως παραπάνω... συχνά χανόταν σε κάποιο σκοταδάκι. Ένα σωρό προβολείς έχετε, ανάψτε τους ρε παιδιά. Όταν έκανε βόλτα ανάμεσα στο κοινό, ακούγαμε μια φωνή και δεν ξέραμε που ήταν.
Επίσης είναι ευκολαγάπητος...
Υπέροχος πάντως.
Μόνη γκρίνια για τους φαν των κακιών. (

τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
-
etsi opws fainetai apo ta promos to cd 8a einai ena arstourghma...!
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ!ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!Ο ΑΛΜΠΑΝΟ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΩΝΑΡΑ!ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ...ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ!ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΚΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ...
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!Ο ΑΛΜΠΑΝΟ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΩΝΑΡΑ!ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ...ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ!ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΚΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ...
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!