Playmen Claydee Ft Tαμτα-Tonight
Playmen Claydee Ft Tαμτα-Tonight
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
Re: Playmen Claydee Ft Tαμτα-Tonight
πάρα πολύ ωραίο, μπράβο!
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
- Site Admin
Πολύ καλό, αν και με κούρασε η μεγάλη εισαγωγή!!!

Can you answer??
με κούρασε η μεγάλη εισαγωγή! αλλα ειναι πολυ καλό! μπραβο τους PLAYMEN & CLAYDEE!!!
Παρε ανασα και παμε...
-
AYTO EINAI TO OFFICIAL CLIP? AYTA TA XA XOU THS EISAGWGHS DEN YPARXOUN STO KANONIKO SONG...
-
Μπράβο στους Playmen και τον Claydee.Επιτέλους ακούμε και στην Ελλάδα λίγη καθαρόαιμη dance μουσική γιατί τόσα χρόνια είχαμε γεμίσει στα tsift-beat.
Δως μου ένα παγάκι
creativeuser έγραψε:Μπράβο στους Playmen και τον Claydee.Επιτέλους ακούμε και στην Ελλάδα λίγη καθαρόαιμη dance μουσική γιατί τόσα χρόνια είχαμε γεμίσει στα tsift-beat.
Νόμιζα το είχαμε γυρίσει στα Rap/Hip Hop/R'n'B...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
μακριά από μας!
τώρα που επέστρεψε το dance ας το απολαύσουμε (όσο κρατήσει)
τώρα που επέστρεψε το dance ας το απολαύσουμε (όσο κρατήσει)

Nothing lasts forever but the earth and sky
Στην Ελλάδα λέω... 

-
Εννοούσα τα dance που έβγαζαν οι ντίβες της πίστας(δεν κατηγορώ κατ' ανάγκη τα τραγούδια αλλά τη λογίκη "άρπα κόλλα" στο νούμερο 1 του cd ένα dance και καπάκι στο 2 ένα χασάπικο.Και να 'χεις από πάνω και τις ελπίδες για "διεθνή καριέρα".Καλώς ή κακώς ο δρόμος πρέπει να ανοίγει στους νεότερους οπότε να ζήσουν οι playmen,o claydee και ο Mark Angelo.afn έγραψε:creativeuser έγραψε:Μπράβο στους Playmen και τον Claydee.Επιτέλους ακούμε και στην Ελλάδα λίγη καθαρόαιμη dance μουσική γιατί τόσα χρόνια είχαμε γεμίσει στα tsift-beat.
Νόμιζα το είχαμε γυρίσει στα Rap/Hip Hop/R'n'B...

Δως μου ένα παγάκι
-
Πολύ καλό!
Πολύ ωραίο! Μακάρι να ακουστεί...Τόσα χρόνια κάνουν οι Ρουμάνοι αυτού τους είδους την dance μουσική και έχουν κατακτήσει όλη την Ανατολική Ευρώπη... Ήρθε η ώρα να το κάνουμε και εμείς...
-
aporw giati den stelnoume tetoia tragoudia sth eurovision k na ta skisoume ola...!
Chronisgreek έγραψε:aporw giati den stelnoume tetoia tragoudia sth eurovision k na ta skisoume ola...!
Έχουν σταλεί κατά καιρούς και δεν έχουν ξεχωρίσει...
-
Τέτοια τραγούδια ακούγονται παντού στα Ευρωπαϊκά clubs αγαπιούνται ιδιαίτερα από τη νεολαία αλλά στη Eurovision δεν έχουν καμία τύχη.Το λόγο δεν τον ξέρω ακόμα.Πάντως πολλά του είδους είναι καλύτερα από κάποια που έχουν κερδίσει ειδικά στα 00's.
Δως μου ένα παγάκι
Αν στέλναμε ένα τέτοιο τραγούδι στην Γιουροβίζιον θα άρχιζαν όλοι να λένε "που είναι τα Ελληνικά στοιχεία"? Και αν είχε Ελληνικά στοιχεία θα έλεγαν ότι είναι κίτς. Δεν τους βρίσκεις πουθενά.creativeuser έγραψε:Τέτοια τραγούδια ακούγονται παντού στα Ευρωπαϊκά clubs αγαπιούνται ιδιαίτερα από τη νεολαία αλλά στη Eurovision δεν έχουν καμία τύχη.Το λόγο δεν τον ξέρω ακόμα.Πάντως πολλά του είδους είναι καλύτερα από κάποια που έχουν κερδίσει ειδικά στα 00's.
-
Aς ήταν καλό και ας μην είχε κανένα ελληνικό στοιχείο και ας έλεγαν όλοι ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι.Ποιο ήταν δηλαδή το Γερμανικό στοιχείο του Satellite που άνετα το έλεγες British-pop;Αυτόν τον περιορισμό με τις λύρες και τα μπουζούκια μόνο εμείς τον έχουμε σαν χώρα στο διαγωνισμό.Η Ιταλία δηλαδή φέτος πρέπει να εμφανιστεί φέτος χορεύοντας ταραντέλα.paidaki έγραψε:Αν στέλναμε ένα τέτοιο τραγούδι στην Γιουροβίζιον θα άρχιζαν όλοι να λένε "που είναι τα Ελληνικά στοιχεία"? Και αν είχε Ελληνικά στοιχεία θα έλεγαν ότι είναι κίτς. Δεν τους βρίσκεις πουθενά.creativeuser έγραψε:Τέτοια τραγούδια ακούγονται παντού στα Ευρωπαϊκά clubs αγαπιούνται ιδιαίτερα από τη νεολαία αλλά στη Eurovision δεν έχουν καμία τύχη.Το λόγο δεν τον ξέρω ακόμα.Πάντως πολλά του είδους είναι καλύτερα από κάποια που έχουν κερδίσει ειδικά στα 00's.

Δως μου ένα παγάκι