Αντώνης Ρέμος
-
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
kai egw pisteuw tha einai poly wraios diskos kai eimaste ews twra sta 12 song mazi me ta 2 promo pou akougontai kai euelpistw na exei alla 2 me 3 kommatia
εμενα δεν με ενδιαφερει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα.γιατι να βγαλει 15 για να πανε χαμενα?οι μουσικοι παραγωγοι ειναι γνωστο οτι δεν ψαχνουν πια ιδιαιτερα τους δισκους.αν βγαλει 12 μια χαρα.εξαλλου κανενας καλλιτεχνης δεν βγαζει περισσοτερα τραγουδια πια.η γερμανου πως και δεν του γραφει?
I like people too much or not at all.
exeis dikio file gia tin poiotita!pantws kakws pou oi paragwgoi den to psaxnoun parapanw!epeidh o kontopoulos exei grapsei 4 ston antoni ek twn opoiwn ta 2 einai me kalatzi k to allo me mwraith isws to 4o einai me germanou
ραδιοφωνικη παραγωγοι,πονεμενη ιστορια.εχουν αντικατασταθει απο ημιδιασημους celebrities που παιζουν οτι υπαρχει στο playlist.
πιστευω οτι πολλοι απο αυτους, δεν αγαπουν πραγματικα την μουσικη και τους καλλιταχνες.δεν μπαινουν στην διαδικασια να ανακαλυψουν
ενα δισκο.για αυτο ολα τα ραδιοφωνα παιζουν τα ιδια τραγουδια και οι δισκοι βγαζουν 1-2 επιτυχιες.
πιστευω οτι πολλοι απο αυτους, δεν αγαπουν πραγματικα την μουσικη και τους καλλιταχνες.δεν μπαινουν στην διαδικασια να ανακαλυψουν
ενα δισκο.για αυτο ολα τα ραδιοφωνα παιζουν τα ιδια τραγουδια και οι δισκοι βγαζουν 1-2 επιτυχιες.

H διασκευή,έχει ηχογραφηθεί,αλλά δεν θα κυκλοφορήσει.Το είπε η ίδια η Όλγα Βλαχοπούλου στο facebook.Eπίσης δεν έχει αποφασιστεί ο τελικός αριθμός των τραγουδιών αλλά μάλλον θα είναι 10.Ο Αντώνης έχει ηχογραφήσει αρκετά κομμάτια,κάποια από τα οποία θα είναι εκτός.
ΕΣΠΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ (Η ΝΥΧΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑ 'ΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΕΔΩ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ
ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΘΥΜΑΜΑΙ
ΣΟΥ 'ΧΑ ΠΕΙ "ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΩ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ"
ΜΑ ΕΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ
ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΩ
ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΥΣΕΣ ΤΡΥΦΕΡΑ
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ
ΕΣΠΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ
ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ
ΠΡΩΤΟΣ ΠΩΣ ΕΓΩ Σ' ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ
ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΈΚΑΝΑ ΕΣΥ 'ΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ
ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΜΑΚΡΙΑ
ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΕΦΤΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ
ΕΙΧΕΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑ 'ΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΕΔΩ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ
ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΘΥΜΑΜΑΙ
ΣΟΥ 'ΧΑ ΠΕΙ "ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΩ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ"
ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΥΣΕΣ ΤΡΥΦΕΡΑ
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ
ΕΣΠΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ
ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ
ΠΡΩΤΟΣ ΠΩΣ ΕΓΩ Σ' ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ
ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΈΚΑΝΑ ΕΣΥ 'ΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ
ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΜΑΚΡΙΑ
ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΕΦΤΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ
ΕΙΧΕΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
-
poly liga ta 10 kommatia gia ton Remo krima
-
file supernatural22 pou ksereis gia ton arithmo twv kommatiwn to exeis sigouro?Afou exei kommatia giati den vgazei enan oloklirwmeno disko me 15 kommatia kai vgazei ena mizero cd me 10 mono ektwn opoiwn ta 2 idi akougontai
ελπιζω να ειναι 10 καινουργια συν τα 2 που κυκλοφορουν.
αρα καποιες απο τις συνεργασιες που εχουν ακουστει δεν ισχυουν.
για να ειμαι ειλικρινεις ποτε δεν πιστεψα οτι θα βγαλει 15.περασαν αυτες
οι εποχες για την δισκογραφια.
αρα καποιες απο τις συνεργασιες που εχουν ακουστει δεν ισχυουν.

Δεν ξέρω για τον αριθμό των κομματιών ακριβώς,αλλά η heaven τόσα βγάζει.Στον Πλούταρχο έβγαλε 12,αλλά τα περισσότερα είναιΑ του Al Bano.Ακόμα και η Βίσση που είναι στη SONY (η οποία θεωρείται καλύτερη εταιρεία) έβγαλε 10 τραγούδια,και η Θεοδωρίδου 8.Δεν τους νοιάζει ότι έχουν κομμάτια,αυτό που έχει σημασία είναι,να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα παραγωγής,αφού εξάλλου από ένα δίσκο,όσο καλός και να είναι,μόνο 2-3 κομμάτια προωθούνται,και τα υπόλοιπα χάνονται.Ας είναι 10 (8 καινούργια + τα 2 γνωστά) αλλά να είναι όλα κομματάρες!
Μόνο ο Ρουβάς έβγαλε τελευταία 15 κομμάτια (τα 3 ήταν ήδη γνωστά : Σπάσε το χρόνο,Εμένα Θες,Παράφορα)
Οι συνεργασίες έγιναν,δηλαδή ηχογραφήθηκαν όλα τα κομμάτια,αλλά κάποια δεν θα κυκλοφορήσουν.Ακόμα και η ίδια η Όλγα Βλαχοπούλου δεν γνωρίζει πόσα ακριβώς δικά της κομμάτια θα μπουν στο δίσκο.stelios έγραψε: αρα καποιες απο τις συνεργασιες που εχουν ακουστει δεν ισχυουν.
Μόνο ο Ρουβάς έβγαλε τελευταία 15 κομμάτια (τα 3 ήταν ήδη γνωστά : Σπάσε το χρόνο,Εμένα Θες,Παράφορα)
-
tha kykloforisei apo efimerida to cd giati apo oti kserw sto prwto thema dinontai ta cd tou xatzigianni mexri kai tis 4 Apriliou?
Δεν γνωρίζω πως θα κυκλοφορήσει,πάντως με τη realnews είχαν κυκλοφορήσει μαζί το 7 του Χατζηγιάννη και το Summer Sensation της Βίσση.Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να δώσουν το νέο cd του Ρέμου και ένα παλιό του Χατζηγιάννη.gianniskard έγραψε:tha kykloforisei apo efimerida to cd giati apo oti kserw sto prwto thema dinontai ta cd tou xatzigianni mexri kai tis 4 Apriliou?
το αποκλειω να γινει παραλληλη κυκλοφορια χατζηγιαννη-ρεμου.για πολλους λογους.supernatural22 έγραψε:Δεν γνωρίζω πως θα κυκλοφορήσει,πάντως με τη realnews είχαν κυκλοφορήσει μαζί το 7 του Χατζηγιάννη και το Summer Sensation της Βίσση.Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να δώσουν το νέο cd του Ρέμου και ένα παλιό του Χατζηγιάννη.gianniskard έγραψε:tha kykloforisei apo efimerida to cd giati apo oti kserw sto prwto thema dinontai ta cd tou xatzigianni mexri kai tis 4 Apriliou?
-
ax zeta mexri kai stis kyklofories twn cd prokaleis provlimata
-
kanw mia teleutaia provlepsi kai stamataw meta me ton arithmo twv tragoudiwn tha einai 12 ta kainourgia +2 to stigmes kai to kommena pia ta daneika
-
18 Martiou kykloforei imera Paraskeui mou to eipe o Antwnis Vardis sto facebook
-
den mou to dieukrinise
an einai paraskevi,tote den 8a vgei me efhmerida!gianniskard έγραψε:den mou to dieukrinise
gianniskard έγραψε:18 Martiou kykloforei imera Paraskeui mou to eipe o Antwnis Vardis sto facebook
otan sto eipe, to orkistike?

Παρε ανασα και παμε...