Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
'Η να κάνουν ένα αμιγώς ποπ σχήμα τύπου Θάλασσα! Φέτος ας πούμε το λαϊκό με τον Ρουβά ήταν σχεδόν ανύπαρκτο!
Προσωπικά μου αρέσει σαν ιδέα, τώρα η υλοποίηση είναι άλλο πράγμα...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ρεμος-ρουβας πολυ βαρετο.πραγματικα ελπιζω να μην γινει.
βισση-παπαριζου ενδιαφερον συνδιασμος θα ηταν.αφου η αννα θελει να κανει
μπουζουκια καλυτερα με ελενα.μου αρεσει πιο πολυ απο βισση-ρεμος.
MOU ARESEI SAN IDEA VISSI - REMOS!!!
O REMOS EINAI ENA APO TA DUNATA LAIKA ONOMATA ALLA ME EPIPEDO..DEN EINAI TIS SEIRAS TON KIAMO, KOURKOULLI K ALLON!!
PISTEUO I ANNA 8A EPIXIRISEI FETOS NA KANEI LAIKO PROGRAMMA K AUTO FANIKEAPO TIN ALLAGH TOU FACE 2 FACE PROS TO TELOS TIS SEXON OTAN PROS8ESE POLLA LAIKA KOMMATIA STO PROGRAMMA THS....
ME TON REMO MPOROUN NA SUNIPARXOUN TELEIA STHN SKHNH....
XSLOVE έγραψε:MOU ARESEI SAN IDEA VISSI - REMOS!!!
O REMOS EINAI ENA APO TA DUNATA LAIKA ONOMATA ALLA ME EPIPEDO..DEN EINAI TIS SEIRAS TON KIAMO, KOURKOULLI K ALLON!!
PISTEUO I ANNA 8A EPIXIRISEI FETOS NA KANEI LAIKO PROGRAMMA K AUTO FANIKEAPO TIN ALLAGH TOU FACE 2 FACE PROS TO TELOS TIS SEXON OTAN PROS8ESE POLLA LAIKA KOMMATIA STO PROGRAMMA THS....
ME TON REMO MPOROUN NA SUNIPARXOUN TELEIA STHN SKHNH....
afto omws simenei ena laikopop disko???? giati ama einai etsi...ti na kanw to Remo
stelios έγραψε:βισση-παπαριζου ενδιαφερον συνδιασμος θα ηταν.αφου η αννα θελει να κανει
κι εγώ το προτιμώ.. θα είναι ένα αμιγώς ποπ πρόγραμμα
stelios έγραψε:βισση-παπαριζου ενδιαφερον συνδιασμος θα ηταν.αφου η αννα θελει να κανει
πάλι ποπ??? μπορει βεβαια να ειναι καλύτερα απο φετος!
πάλι ποπ??? μπορει βεβαια να ειναι καλύτερα απο φετος!
Το είδες καλέ και κρίνεις??
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη