Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
8a doume.. se mia ebdomada 8a kseroume..
-
Nαι έχεις δίκιο. Δεν ακούστηκε πολύ και δεν ήταν καθόλου δημοφιλές.Stavros έγραψε:e oxi kai polu... Koita, afou dn akousthke to filotimo pou htan kai kalo tragoudi ola ta alla apata tha pane!Chronisgreek έγραψε:8elw k ta pa8ainw akousthke polu pantws..!
http://www.youtube.com/watch?v=XfcqqZzZ4Tk
1,425,648 views
και το κλιπ
http://www.youtube.com/watch?v=MatIl5ETmic
141,472 views το μεγαλύτερο..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Afto to "foivos & spicy artists" ston titlo mou kanei kapws "foivos & kako synapadima" 

akoustike mia xara to "thelw kai ta pathainw", epaikse oso epaikse kai to de tha yparksei allo, mi pw kai pio poly
το θελω και τα παθαινω ακουστηκε σιγουρα περισσοτερο απο το φιλοτιμο.
I like people too much or not at all.
Πολύ σωστά, αν δεν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα ώστε να "τραβήξουν" και το δικό τους κοινό δεν θα έχει επιτυχία. Τώρα ο Γιασεμής τι είναι???stelios έγραψε:η μεγαλη πτωση στο ονομα φοιβος φανηκε με την spicy.εχει χασει τελειως την δυναμη του στα ραδιοφωνα.κανει συνεργασιες με αγνωστους τραγουδιστες,την στιγμη που δεν εχει εμπνευση για να τους επιβαλλει με τα τραγουδια του.με αταλαντους συνεργαζοταν και στο παρελθον (λεμπεσης) απλως τοτε και η κουτση μαρια εκανε επιτυχια με τον φοιβο.επισης δεν μου αρεσει που βγαζει μονο digital single.
Ωστόσο πρόσφατα πληροφορήθηκα (σίγουρα αρκετοί το γνωρίζεται...) ότι το πάλαι ποτέ επιτυχημένο άσμα του "ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ" δεν προοριζόταν για την Δέσποινα Βανδή. Στη ..."στροφή" το κέρδισε η Δέσποινα (και μια χαρά το είπε...) όμως για άλλη τραγουδίτρια το προόριζε αρχικά!
Gnk nmz olo ton disko 10 entoles gia allh tragoudistria ton proorize...chris3m έγραψε:Πολύ σωστά, αν δεν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα ώστε να "τραβήξουν" και το δικό τους κοινό δεν θα έχει επιτυχία. Τώρα ο Γιασεμής τι είναι???stelios έγραψε:η μεγαλη πτωση στο ονομα φοιβος φανηκε με την spicy.εχει χασει τελειως την δυναμη του στα ραδιοφωνα.κανει συνεργασιες με αγνωστους τραγουδιστες,την στιγμη που δεν εχει εμπνευση για να τους επιβαλλει με τα τραγουδια του.με αταλαντους συνεργαζοταν και στο παρελθον (λεμπεσης) απλως τοτε και η κουτση μαρια εκανε επιτυχια με τον φοιβο.επισης δεν μου αρεσει που βγαζει μονο digital single.
Ωστόσο πρόσφατα πληροφορήθηκα (σίγουρα αρκετοί το γνωρίζεται...) ότι το πάλαι ποτέ επιτυχημένο άσμα του "ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ" δεν προοριζόταν για την Δέσποινα Βανδή. Στη ..."στροφή" το κέρδισε η Δέσποινα (και μια χαρά το είπε...) όμως για άλλη τραγουδίτρια το προόριζε αρχικά!
plaka exei pantws to clipaki...MusicLover έγραψε:Nαι έχεις δίκιο. Δεν ακούστηκε πολύ και δεν ήταν καθόλου δημοφιλές.Stavros έγραψε:e oxi kai polu... Koita, afou dn akousthke to filotimo pou htan kai kalo tragoudi ola ta alla apata tha pane!Chronisgreek έγραψε:8elw k ta pa8ainw akousthke polu pantws..!
http://www.youtube.com/watch?v=XfcqqZzZ4Tk
1,425,648 views
και το κλιπ
http://www.youtube.com/watch?v=MatIl5ETmic
141,472 views το μεγαλύτερο..

(141.472 views to clip dn ta les kai polla...

auto gia kalo to les???tgoj18 έγραψε:akoustike mia xara to "thelw kai ta pathainw", epaikse oso epaikse kai to de tha yparksei allo, mi pw kai pio poly

οχι ολο τον δισκο.οταν ο φοιβος υπεγραψε αποκλειστικο συμβολαιο με την μινος επρεπε να βρεθει στην εταιρεια η καινουργια μουσα του.αρχικα ηταν να συνεργαστει με την ελενη πετα.για αυτην γραφτηκαν καποια τραγουδια απο της 10 εντολες.τοτε η ελενη ηταν ζευγαρι με τον δημητρη κοκκοτα και μεσω του δημητρη (που τοτε ηταν στενος συνεργατης και φιλος με τον φοιβο) ειχε γινει η γνωριμια ελενης-φοιβου.οταν τσακωθηκαν δημητρης και φοιβος ναυαγησε και η συνεργασια με την πετα.στην συνεχεια ο ματσας ηθελε τα τραγουδια να δωθουν στην κωνσταντινα που ειχε ηδη μια πετυχημενη συνεργασια με τον φοιβο.το 2008 διαβασα συνεντευξη της κωνσταντινας στην εσπρεσσο που ελεγε πως ειχαν δωθει πρωτα σε αυτην καποια απο τα τραγουδια του δισκου 10 εντολες.η ιδια ανεφερε πως αρνηθηκε την συνεργασια γιατι ηθελε να δουλεψει ξανα με τον μαριο τοκα.απο την συνεντευξη της φαινοταν οτι εχει μετανοιωσει για την τοτε αρνηση της.ανεφερε χαρακτηριστικα πως η βανδη ευνοηθηκε απο την δικια μου αρνηση.ο αχιλλεας θεοφιλου παραγωγος τοτε της δεσποινας επεισε τον φοιβο οτι πρεπει να συνεργαστει μαζι της.μαλιστα του ειχε προτεινει να της γραψει τραγουδια απο την περιοδο που ο φοιβος ηταν ακομα στην sony,τοτε ομως ειχε αρνηθει.οταν εκλεισε η συμφωνια δεσποινας-φοιβου γραφτηκαν συμπληρωματικα καποια τραγουδια του δισκου πανω στην φωνη της.Stavros έγραψε:Gnk nmz olo ton disko 10 entoles gia allh tragoudistria ton proorize...chris3m έγραψε:Πολύ σωστά, αν δεν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα ώστε να "τραβήξουν" και το δικό τους κοινό δεν θα έχει επιτυχία. Τώρα ο Γιασεμής τι είναι???stelios έγραψε:η μεγαλη πτωση στο ονομα φοιβος φανηκε με την spicy.εχει χασει τελειως την δυναμη του στα ραδιοφωνα.κανει συνεργασιες με αγνωστους τραγουδιστες,την στιγμη που δεν εχει εμπνευση για να τους επιβαλλει με τα τραγουδια του.με αταλαντους συνεργαζοταν και στο παρελθον (λεμπεσης) απλως τοτε και η κουτση μαρια εκανε επιτυχια με τον φοιβο.επισης δεν μου αρεσει που βγαζει μονο digital single.
I like people too much or not at all.
-
pali kala pou den egine oute me peta oute me kon/na.. pisteyw oti tairiazoun apoluta sth despoina..
Mα η Κωνσταντίνα τελικά δεν συνεργάστηκε με τον Τόκα στο δίσκο Δυνατά του 1997 αλλά με τον Τερζή! Άρα άδικα έχασε το Φοίβο μέσα από τα χέρια της...stelios έγραψε:οχι ολο τον δισκο.οταν ο φοιβος υπεγραψε αποκλειστικο συμβολαιο με την μινος επρεπε να βρεθει στην εταιρεια η καινουργια μουσα του.αρχικα ηταν να συνεργαστει με την ελενη πετα.για αυτην γραφτηκαν καποια τραγουδια απο της 10 εντολες.τοτε η ελενη ηταν ζευγαρι με τον δημητρη κοκκοτα και μεσω του δημητρη (που τοτε ηταν στενος συνεργατης και φιλος με τον φοιβο) ειχε γινει η γνωριμια ελενης-φοιβου.οταν τσακωθηκαν δημητρης και φοιβος ναυαγησε και η συνεργασια με την πετα.στην συνεχεια ο ματσας ηθελε τα τραγουδια να δωθουν στην κωνσταντινα που ειχε ηδη μια πετυχημενη συνεργασια με τον φοιβο.το 2008 διαβασα συνεντευξη της κωνσταντινας στην εσπρεσσο που ελεγε πως ειχαν δωθει πρωτα σε αυτην καποια απο τα τραγουδια του δισκου 10 εντολες.η ιδια ανεφερε πως αρνηθηκε την συνεργασια γιατι ηθελε να δουλεψει ξανα με τον μαριο τοκα.απο την συνεντευξη της φαινοταν οτι εχει μετανοιωσει για την τοτε αρνηση της.ανεφερε χαρακτηριστικα πως η βανδη ευνοηθηκε απο την δικια μου αρνηση.ο αχιλλεας θεοφιλου παραγωγος τοτε της δεσποινας επεισε τον φοιβο οτι πρεπει να συνεργαστει μαζι της.μαλιστα του ειχε προτεινει να της γραψει τραγουδια απο την περιοδο που ο φοιβος ηταν ακομα στην sony,τοτε ομως ειχε αρνηθει.οταν εκλεισε η συμφωνια δεσποινας-φοιβου γραφτηκαν συμπληρωματικα καποια τραγουδια του δισκου πανω στην φωνη της.Stavros έγραψε:Gnk nmz olo ton disko 10 entoles gia allh tragoudistria ton proorize...chris3m έγραψε:Πολύ σωστά, αν δεν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα ώστε να "τραβήξουν" και το δικό τους κοινό δεν θα έχει επιτυχία. Τώρα ο Γιασεμής τι είναι???stelios έγραψε:η μεγαλη πτωση στο ονομα φοιβος φανηκε με την spicy.εχει χασει τελειως την δυναμη του στα ραδιοφωνα.κανει συνεργασιες με αγνωστους τραγουδιστες,την στιγμη που δεν εχει εμπνευση για να τους επιβαλλει με τα τραγουδια του.με αταλαντους συνεργαζοταν και στο παρελθον (λεμπεσης) απλως τοτε και η κουτση μαρια εκανε επιτυχια με τον φοιβο.επισης δεν μου αρεσει που βγαζει μονο digital single.
Επίσης ακούστηκε (νομίζω το πε η ίδια) ότι η Βίσση θα έλεγε 2 τραγούδια του Φοίβου σε κάποιο δίσκο της αλλά τελικά δεν "έκατσε" η συνεργασία και τα πε άλλη!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
krima.. nomizw tote gia to teleia legane gia th vissh..
δεν νομίζω να ταν το συγκεκριμένο...Chronisgreek έγραψε:krima.. nomizw tote gia to teleia legane gia th vissh..
-
ekeinh thn epoxh 8umamai akougotane entona k legame mono fhmes einai..
-
Εμ...βασικά το Δε θα υπάρξει άλλο δεν έπαιξε ούτε το μισό απ'όσο έπαιξε το Θέλω και τα παθαίνω.tgoj18 έγραψε:akoustike mia xara to "thelw kai ta pathainw", epaikse oso epaikse kai to de tha yparksei allo, mi pw kai pio poly
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
MusicLover έγραψε:Εμ...βασικά το Δε θα υπάρξει άλλο δεν έπαιξε ούτε το μισό απ'όσο έπαιξε το Θέλω και τα παθαίνω.tgoj18 έγραψε:akoustike mia xara to "thelw kai ta pathainw", epaikse oso epaikse kai to de tha yparksei allo, mi pw kai pio poly
μέχρι που έφτασε το Θέλω Και Τα Παθαίνω... γιατί νομίζω πως φαντάζεσε πράγματα πάλι!

http://billboard.com.gr/airplay/i25Entek έγραψε:MusicLover έγραψε:Εμ...βασικά το Δε θα υπάρξει άλλο δεν έπαιξε ούτε το μισό απ'όσο έπαιξε το Θέλω και τα παθαίνω.tgoj18 έγραψε:akoustike mia xara to "thelw kai ta pathainw", epaikse oso epaikse kai to de tha yparksei allo, mi pw kai pio poly
μέχρι που έφτασε το Θέλω Και Τα Παθαίνω... γιατί νομίζω πως φαντάζεσε πράγματα πάλι!
τουλαχιστον μεχρι το #43 απο τοτε που βγηκε το Billboard Airplay
http://radio1.gr/charts9/greek1105.htm
kai s'ayto mexri to 22, enw itan gia polles evdomades apo 23 mexri 28
Στο billboard η Βίσση έφτασε μέχρι το 25... Δε λέω ότι έκανε σούπερ περισσότερο airplay αλλά όχι ούτε και το μισό του Πετρέλλη! Έλεος με τους φαντασιοπλικτους!