....ΣΤΗΝ TV?
Δεν ξέρω αν το έβαλα σωστά εδώ το θέμα,και δεν ξέρω και αν θα το δείτε.Απλά ήθελα να ρωτήσω,τι videos έχουν τα μέλη του forum από εμφανίσεις τραγουδιστών στην tv/συνεντεύξεις/συναυλίες κλπ.Μιλάμε για αρχείο που δεν έχει κυκλοφορήσει σε dvd.Εγώ πχ έχω αρκετά videos από το STAR σχετικά με παλαιότερες απονομές ΜΑD Video Music Awards,μια συναυλία του Νίκου Βέρτη που είχε δείξει ο ANT1 το 2006,ένα αφιέρωμα στο Σάκη Ρουβά από την ίδια χρονιά,επίσης αρκετά videos από εμφανίσεις της Καλομοίρας στην tv (Πιο πολύ την Κυριακή,Big In Japan,καλεσμένη σε εκπομπές).Τα περισσότερα αν όχι όλα υπάρχουν στο youtube.
Γενικά υπάρχει στο αρχείο σας κάποια σπάνια εμφάνιση,που θα θέλατε να τη μοιραστείτε στο youtube.Τώρα τελευταία γίνεται μια προσπάθεια από αρκετούς στο youtube να ανεβάσουν παλιά videos συλλεκτικής αξίας,από δεκαετίες 80-90 με εμφανίσεις καλλιτεχνών.Αυτό που ψάχνω είναι κάποιες εμφανίσεις λίγο ξεχασμένων καλλιτεχνών όπως Γιώργο Αλκαίο,Γιώργο Λεμπέση,Μαριάντα Πιερίδη κλπ.Επίσης από Μαντώ θα ήθελα να δω περισσότερα videos,από εκπομπές δεκαετίας 90 (τα videoclips της ευτυχώς υπάρχουν όλα).Τότε οι εμφανίσεις των pop καλλιτεχνών ήταν κάπως σαν videoclips.Τέλος ψάχνω Μαζωνάκη από fame story 1 (2002) και το τονίζω fame story 1,επειδή είχε εμφανιστεί και στο fame story 3 (η εμφάνιση αυτή υπάρχει)
TΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ,AΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ...
- SFAKattack10
Re: TΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ,AΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ...
Εγω οτι σπανιο και μη που ειχα το εχω ανεβασει στο youtube, αλλα το καναλι μου εχει μονο Σφακιανακη. 
Υπαρχει ο notisthom στο youtube που εχει ανεβασει σχεδον τα παντα απο την δεκαετια ΄90.

Υπαρχει ο notisthom στο youtube που εχει ανεβασει σχεδον τα παντα απο την δεκαετια ΄90.