Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PENELOPE έγραψε:15 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΕ AL BANO!ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!180.000 ΔΙΣΚΟΙ!RESPECT!
..
Κι εσύ πίστεψες ότι πραγματικά έχει πουλήσει στα δισκοπωλεία 180,000? 15 φορές Πλατινένιος δεν έγινε γιατί οι πωλήσεις είναι από εφημερίδα, άρα δεν μετρούν επίσημα!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
PENELOPE έγραψε:15 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΕ AL BANO!ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!180.000 ΔΙΣΚΟΙ!RESPECT!
Ο Γιάννης Πλούταρχος εμφανίστηκε στην εκπομπή "Πρωινό mou" μέσω σύνδεσης με την Θεσσαλονίκη όπου θα εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί και μίλησε για τη κρίση και το πώς θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τον στηρίζουν και
τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται,αλλά και για το πρώτο βραβείο που
κατέκτησε στο φεστιβάλ του San Remo, την επιτυχία
της συνεργασίας που είχε με τον Al Bano και το 15 φορές πλατινένιο δίσκο του "2 φωνές,μία ψυχή". Μίλησε επίσης για τα νέα σχέδια του και προσκάλεσε όλους στο κέντρο που από σήμερα θα εμφανίζετε.
σημερα κυκλοφορει με το πρωτο θεμα το "δεν ειναι ο ερωτας παιδι της λογικης".περιλαμβανει και το τραγουδι "ποιο μονοπατι" που ειχε μπει στην επανακυκλοφορια.ωραια συσκευασια εχει και booklet με τους στιχους καθολου φτηνιαρικη εκδοση.μπραβο.
Εμένα μου λείπει το "Μόνο εσύ" και το best of.Το "Κρυμένα μυστικά" το έχω σε κανονική version χωρίς dvd,το "Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής" και "Πάει λίγος καιρός" τα έχω σε επανεκδόσεις.