να μιλας για τον εαυτο σου.sow έγραψε:perissoteres pi8anothtes exoume na to pa8oume emeis to loumpagko kai to krats para h vissi

να μιλας για τον εαυτο σου.sow έγραψε:perissoteres pi8anothtes exoume na to pa8oume emeis to loumpagko kai to krats para h vissi
Καλά ναι ισχύει κι αυτό!! Τι σόι καθηγητής είμαι!!stelios έγραψε:να μιλας για τον εαυτο σου.sow έγραψε:perissoteres pi8anothtes exoume na to pa8oume emeis to loumpagko kai to krats para h vissi
Η Βίσση σε αντίθεση με Παπαρίζου και Θεοδωρίδου δεν ανοίκει 100% στη Sony. Έχει το δικό της label (Vanilla Records) και η Sony κάνει απλά διανομή. Επομένως είναι επιλογή της Βίσση για το πως ακριβώς θα χειριστεί τις κυκλοφορίες της...supernatural22 έγραψε:Άσχετο εντελώς,αλλά η Sony προωθεί πλέον μόνο νέους τραγουδιστές.Tα μοναδικά νέα ελληνικά cds που έχει κυκλοφορήσει η SONY το 2011 είναι της Shaya,των Otherview και των Κόκκινων Χαλιών.Και όλα σε φθηνές συσκευασίες χωρίς booklet.Ακόμα και το Best Of της Παπαρίζου,βγήκε αρχικά χωρίς booklet,και αποσύρθηκε,για να κυκλοφορήσει στη συνέχεια μια έκδοση με μόνο 8σέλιδο booklet.Αν αποχωρήσει η Άννα,έχει μείνει μόνο η Παπαρίζου και η Θεοδωρίδου (που και αυτές δεν τις έχει και σε καλύτερη μοίρα,αφού τους αφαιρεί τραγούδια από το αρχικό πλάνο που είχαν για τα albums τους).
Και η νέα τακτική της είναι να κυκλοφορεί οικολογικές συσκευασίες,με 8 κομμάτια maximum,στους νέους καλλιτέχνες (τουλάχιστον έτσι θα βγει το νέο cd του Σταύρου Μιχαλακάκου και του Νίκου Μίχα).Μόνο η Ήβη θα έχει κανονική συσκευασία,και 10 τραγούδια (από τα οποία 1-2 θα είναι karaoke).
+1Chronisgreek έγραψε:pantws an paei h vishh prepei na kanei kati dynato gia na epistrepsei k oxi metriothtes..
Το Nylon είχε καλύτερο στίχο από το Είσαι ας πούμε...Chronisgreek έγραψε:egw 8elw no2 alla sta agaph yperbolikh,kraygh,eisai klp.. tetoio styl.. k me kalo stixo ennoeitai giati to agaph einai esy,nylon,tsoules k.a eixan kalh mousikh alla stixo den..
+1afn έγραψε:Το Nylon είχε καλύτερο στίχο από το Είσαι ας πούμε...Chronisgreek έγραψε:egw 8elw no2 alla sta agaph yperbolikh,kraygh,eisai klp.. tetoio styl.. k me kalo stixo ennoeitai giati to agaph einai esy,nylon,tsoules k.a eixan kalh mousikh alla stixo den..
συγνώμη, αλλά έβγαλε μάτιEntek έγραψε:Aν εξαιρέσεις το refrain, οι στίχοι του Nylon ήταν εξαιρετικοί!
Εμένα για dance μου φαίνονται μια χαρά οι στίχοι παντού!!Entek έγραψε:Aν εξαιρέσεις το refrain, οι στίχοι του Nylon ήταν εξαιρετική!
συμφωνώ, δε θέλει κάτι παραπάνωafn έγραψε:Εμένα για dance μου φαίνονται μια χαρά οι στίχοι παντού!!Entek έγραψε:Aν εξαιρέσεις το refrain, οι στίχοι του Nylon ήταν εξαιρετική!