Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stelios έγραψε:παιδια αν παει στην heaven θα βγει η εκπομπη απο alpha?
ωχ... έχουμε κι αυτό
μακάρι να μη χαλάσει η συμφωνία και να δούμε το "ντοκιμαντέρ" γιατί είναι η μόνη ευκαιρία να δούμε υλικό από διάφορα live της Βίσση, γιατί αν περιμένουμε dvd και μαμακίες ....
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Εξάλλου τι πειράζει τον όμιλο, αν ακόμα κι ένας ανταγωνιστής τους διαφημίζει την Άννα;;;
Επίσης γιατί να αλλάξουν τα σχέδια για τον μικρό χώρο;;; Μην ξεχνάτε ότι αυτό συζητήται τουλάχιστον από τις 23 Μαρτίου (όταν και βγήκε η φήμη από τον ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ) μή σας πω και πολύ πιο πριν. Το πιο πιθανόν κι όλας, είναι ότι η συμφωνία έκλεισε τον Μάρτιο, απλά τώρα να ετοιμάζετε να ανακοινωθεί και επίσημα... Δεν νομίζω χθες να τις κάναν πρόταση. Επομένως οι αλλαγές στα πλάνα της ίσως να έγιναν και μετά από τη συμφωνία με τη Heaven!!!
Λέτε η Άννα να πήγε στην Κένυα γιατι ήθελε να πάει στην Παράδεισος ( )
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Ernesto δηλαδή πραγματικά εσύ πίστευες πως αν δεν πήγαινε στη Heaven δεν θα ξανασυνεργαζόταν με Καρβέλα;;;;
(την απάντηση σου περιμένουν όλοι οι αντιπάλοι σου για να τη δώσουν στους διάσημους υποστηρικτές σου - μιλάμε για τα βραβεία MUFA 2011 που φέτος γίνεται το σώσε - μπείτε στο "Περι Ανέμων..." και απολαύστε τα σπαρταριστικά backstage (κόντρες υποψηφίων - διαφημίσεις υποψηφίων - συνεντεύξεις - yakinthιες ειδήσεις κλπ) και, εννοείται, ψηφίστε!!! )
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:Ernesto δηλαδή πραγματικά εσύ πίστευες πως αν δεν πήγαινε στη Heaven δεν θα ξανασυνεργαζόταν με Καρβέλα;;;;
(την απάντηση σου περιμένουν όλοι οι αντιπάλοι σου για να τη δώσουν στους διάσημους υποστηρικτές σου - μιλάμε για τα βραβεία MUFA 2011 που φέτος γίνεται το σώσε - μπείτε στο "Περι Ανέμων..." και απολαύστε τα σπαρταριστικά backstage (κόντρες υποψηφίων - διαφημίσεις υποψηφίων - συνεντεύξεις - yakinthιες ειδήσεις κλπ) και, εννοείται, ψηφίστε!!! )
ειχα μια μικρή ελπίδα..αλλα τωρα με την μετακινησει της στον παραδεισο θα ακουσουμε διάφορα δυστυχώς....