Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Του έκανε καλό λοιπόν η εταιρεία!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
θα δειξει,ειναι νωρις για συμπερασματα.afn έγραψε:Του έκανε καλό λοιπόν η εταιρεία!!
I like people too much or not at all.
Πάντως έχει καιρό να κάνει ένα hit...
αποψε αιμορραγω...afn έγραψε:Πάντως έχει καιρό να κάνει ένα hit...
I like people too much or not at all.
Ένα μεγάλο hit σαν τα παλιά του!! Αυτό ανέβηκε γρήγορα, αλλά έπεσε εξίσου γρήγορα...
Ναι ρε γιατί έτσι;afn έγραψε:Ένα μεγάλο hit σαν τα παλιά του!! Αυτό ανέβηκε γρήγορα, αλλά έπεσε εξίσου γρήγορα...
Aφού πήγε στη Heaven και έβγαλε το cd με τον Al Banο,σταμάτησαν να ακούγονται τα κομμάτια από το cd "Προσωπικά δεδομένα",οπότε πιθανότατα η προηγούμενη εταιρεία η Minos-EMI σταμάτησε να τον προωθεί.
Ποιος ξέρει... Τα ραδιόφωνα!!
κρίμα! χαμένη ευκαιρίαsupernatural22 έγραψε:Aφού πήγε στη Heaven και έβγαλε το cd με τον Al Banο,σταμάτησαν να ακούγονται τα κομμάτια από το cd "Προσωπικά δεδομένα",οπότε πιθανότατα η προηγούμενη εταιρεία η Minos-EMI σταμάτησε να τον προωθεί.
Nothing lasts forever but the earth and sky
ADAM2 έγραψε:κρίμα! χαμένη ευκαιρίαsupernatural22 έγραψε:Aφού πήγε στη Heaven και έβγαλε το cd με τον Al Banο,σταμάτησαν να ακούγονται τα κομμάτια από το cd "Προσωπικά δεδομένα",οπότε πιθανότατα η προηγούμενη εταιρεία η Minos-EMI σταμάτησε να τον προωθεί.
Το είχε βγάλει σχετικά πρόσφατα πριν αυτό το cd?
κυκλοφόρησε πέρυσι τον Απρίλιο
Και σε λίγους μήνες νέο cd?
Πω πω χάλια η μνήμη μου πάλι...

Πω πω χάλια η μνήμη μου πάλι...
τότε θα ήταν ελεύθερος ο Αλ Μπάνο 

Και είπε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη...?? 

Εμένα μου αρέσει ο Πλούταρχος. Δε μου αρέσουν όλα τα τραγούδια του, αλλά σε γενικές γραμμές πάντα έχει πολλά καλά τραγούδια στους δίσκους του.
Δε με ενοχλεί που βγάζει τόσο σύντομα νέο δίσκο, εφόσον το αποτέλεσμα είναι καλό όπως και στους δύο προηγούμενους δύο δίσκους του. Δεν είναι κακό κάποιος να δουλεύει πολύ, σε αντίθεση με άλλους που βγάζουν δίσκο κάθε 3-4 χρόνια.
Δε με ενοχλεί που βγάζει τόσο σύντομα νέο δίσκο, εφόσον το αποτέλεσμα είναι καλό όπως και στους δύο προηγούμενους δύο δίσκους του. Δεν είναι κακό κάποιος να δουλεύει πολύ, σε αντίθεση με άλλους που βγάζουν δίσκο κάθε 3-4 χρόνια.
Έτσι όμως καίγεται ο καλλιτέχνης... 

Δε νομίζω..Αν έχει καλά τραγούδια δεν καίγεται ποτέ!afn έγραψε:Έτσι όμως καίγεται ο καλλιτέχνης...
Δες τον Χατζηγιάννη που έβγαλε αρκετά καλύτερο δίσκο από παλιότερα... 

Το μια απ'τα ίδια δεν ήταν καλό τραγούδι...Και έπειτα πάλι έκανε επιτυχία και με τα τρία σινγκλ από το άλμπουμ του.afn έγραψε:Δες τον Χατζηγιάννη που έβγαλε αρκετά καλύτερο δίσκο από παλιότερα...
Και παίζει και ρόλο το ότι έχει αλλάξει η ελληνική μουσική - πλέον μόνο otherview/claydee/reckless/playmen κλπ κάνουν επιτυχία κυρίως!
Αυτό που λες είναι πολύ γενικό!
Κι ο Χατζηγιάννης δε θεωρείται ξεπερασμένος, έκανε επιτυχία πέρσι τεράστια με τραγούδι του! Φέτος όμως πολύ μέτρια για τον ίδιο...
Κι ο Χατζηγιάννης δε θεωρείται ξεπερασμένος, έκανε επιτυχία πέρσι τεράστια με τραγούδι του! Φέτος όμως πολύ μέτρια για τον ίδιο...