ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ HEAVEN!
Re: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ HEAVEN!
Εννοώ ότι πλέον οι Τσούλες είναι το ανώτερο που μπορεί να κάνει σε ραδιοφωνικό hit! Γιατί έχει και τόσα άλλα από πίσω...
Κι επίσης θέλω καλό δίσκο, αφού καλά πάει στα κέντρα και χωρίς ραδιοφωνικά τραγούδια...
Κι επίσης θέλω καλό δίσκο, αφού καλά πάει στα κέντρα και χωρίς ραδιοφωνικά τραγούδια...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
8eloume ta nyxia kai ta sousamia vol 2 

γιατι ειναι το ανωτερο οι τσουλες?μπορει να βγαλει κατι εξισου επιτυχημενο και με καλυτερο στιχο.το εχει κανει στο παρελθον.afn έγραψε:Εννοώ ότι πλέον οι Τσούλες είναι το ανώτερο που μπορεί να κάνει σε ραδιοφωνικό hit! Γιατί έχει και τόσα άλλα από πίσω...
οσο για τα κεντρα κατσε να δουμε τι θα γινει φετος.
I like people too much or not at all.
Εννοώ το ανώτερο σαν επιτυχία και ασφαλώς όχι σαν ποιότητα..
Η Βίσση είναι στα πρώτα 3-4 μπουζούκια (αν όχι το πρώτο) σχεδόν κάθε χρόνο που εμφανίζεται... Δε νομίζω πως τώρα θα έχει μεγαλύτερη κάμψη από τους υπόλοιπους!

Η Βίσση είναι στα πρώτα 3-4 μπουζούκια (αν όχι το πρώτο) σχεδόν κάθε χρόνο που εμφανίζεται... Δε νομίζω πως τώρα θα έχει μεγαλύτερη κάμψη από τους υπόλοιπους!
Δε θα το έλεγα ότι είναι το ανώτερο σαν επιτυχία... Απλά δε βγάζει καλά dance/pop τραγούδια... Ή τουλάχιστον όχι τόσο καλά όσο άλλα που παίζουν πολύ στα radio...
Το ανώτερο για Βίσση αυτή την εποχή... Τώρα δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει με τον Ρυθμό!
θα γινει θαυμα.afn έγραψε:Το ανώτερο για Βίσση αυτή την εποχή... Τώρα δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει με τον Ρυθμό!

Ανάσταση νεκρών? 

Ο ρυθμός έπαιζε και το fabulous πολύ λόγω αποκλειστικής μετάδοσης...
Αλλά και πάλι ανέβηκε διακριτικά...
peakare sto 11...
pounentism makis pounentis
Mporeite na mantepsete to agapimeno mou tragoudi apo tin latremeni mou anna vissi?
tou grafoun polloi, apantaei se olous oxi ktl kai meta grafei:
To agapimeno mou tragoudi dystyxws den to exete akousei akomi... tha einai sto neo tis cd!!!
an pote kykloforisei apo tin heaven tha kano triimero eortasmo!
Mporeite na mantepsete to agapimeno mou tragoudi apo tin latremeni mou anna vissi?
tou grafoun polloi, apantaei se olous oxi ktl kai meta grafei:
To agapimeno mou tragoudi dystyxws den to exete akousei akomi... tha einai sto neo tis cd!!!
an pote kykloforisei apo tin heaven tha kano triimero eortasmo!
Είναι του γιατρού ο άνθρωπος! Ξέρει το νέο τραγούδι της και λέει μακάρι να το κυκλοφορήσει αυτός...??

afn έγραψε:Είναι του γιατρού ο άνθρωπος! Ξέρει το νέο τραγούδι της και λέει μακάρι να το κυκλοφορήσει αυτός...??![]()

Nothing lasts forever but the earth and sky
to oti einai filoi sas diafeugei?
tgoj18 έγραψε:to oti einai filoi sas diafeugei?
και να προμοταρει απο τωρα το νεο της τραγουδι απο αλλη εταιρεια; Μου κανει υποπτο...

εβαλε και το τοπ-5 του απο τραγουδια της, οποτε μαλλον για μπαλαντα προκειται (ισως ειναι αυτο που ειχε ακουστει για κοντοβα-καρβελας).
5. Ekei 4. Na ton agapas 3. Kanenas 2. Gia teleutaia fora Kai to apolyto no 1: PALI GIA SENA.
γενικα εχει ξεσκιστει να αναφερει τη βισση, αν οντως δεν ισχυει η μεταγραφη τι να πω..

sow έγραψε:tgoj18 έγραψε:to oti einai filoi sas diafeugei?
και να προμοταρει απο τωρα το νεο της τραγουδι απο αλλη εταιρεια; Μου κανει υποπτο...
εβαλε και το τοπ-5 του απο τραγουδια της, οποτε μαλλον για μπαλαντα προκειται (ισως ειναι αυτο που ειχε ακουστει για κοντοβα-καρβελας).
5. Ekei 4. Na ton agapas 3. Kanenas 2. Gia teleutaia fora Kai to apolyto no 1: PALI GIA SENA.
γενικα εχει ξεσκιστει να αναφερει τη βισση, αν οντως δεν ισχυει η μεταγραφη τι να πω..
Τότε πραγματικά είναι του γιατρού!!

Μα καλά πόσο φίλος να είναι που ξαφνικά τώρα του βάζει τα νέα τραγούδια της? Και να λέει μακάρι να το κυκλοφορήσω εγώ!!

απο ολα τα τραγουδια της βισση αυτα ειναι τα αγαπημενα του?sow έγραψε:tgoj18 έγραψε:to oti einai filoi sas diafeugei?

μηπως του εβαλε ο καρβελας να ακουσει το καινουργιο τραγουδι της βισση?
μια χαρα ειναι τα αγαπημενα του, ειδικα το ν1