μονο?το εχεις ακουσει ολο?afn έγραψε:Εντάξει 3 τραγούδια μου άρεσαν...
Πέγκυ Ζήνα
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)
I like people too much or not at all.
Δεν είμαι πολύ του ελληνικού μωρέ...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
οκ.afn έγραψε:Δεν είμαι πολύ του ελληνικού μωρέ...
Βρήκα αυτό στο profile του Γιάννη Δόξα,λέει ότι είναι νέο κομμάτι σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο "Αυτό που θέλω να'χω"
Δεν διευκρίνισε αν είναι για την Πέγκυ Ζήνα ή για άλλον:
Kουπλέ
Στης μοναξιάς μου τον Θεό, ακόμα γραφω "σ' αγαπώ" κι αν σβήνει το μελάνι, αιώνες μοιάζουν οι στιγμές, γιατί 'μαι όπως ήμουν χτες, ναυάγιο σε λιμάνι. Απονιά και κρίμα σου, να ΄μαι θύμα σου, να μη ζω
Ρεφρέν
Σα κύμμα σπάω το βράχο, μ΄αυτό που θέλω να΄χω είναι αυτό που δεν μπορώ. Με τσάκισες κι αντέχεις, παιχνίδι σου να μ΄έχεις, στη θάλασσά σου θα πνιγώ, να 'χω αυτό που δε μπορώ
Δεν διευκρίνισε αν είναι για την Πέγκυ Ζήνα ή για άλλον:
Kουπλέ
Στης μοναξιάς μου τον Θεό, ακόμα γραφω "σ' αγαπώ" κι αν σβήνει το μελάνι, αιώνες μοιάζουν οι στιγμές, γιατί 'μαι όπως ήμουν χτες, ναυάγιο σε λιμάνι. Απονιά και κρίμα σου, να ΄μαι θύμα σου, να μη ζω
Ρεφρέν
Σα κύμμα σπάω το βράχο, μ΄αυτό που θέλω να΄χω είναι αυτό που δεν μπορώ. Με τσάκισες κι αντέχεις, παιχνίδι σου να μ΄έχεις, στη θάλασσά σου θα πνιγώ, να 'χω αυτό που δε μπορώ
as elpisoume na mhn einai gia th vissi 

δεν σου αρεσε ο στιχος?sow έγραψε:as elpisoume na mhn einai gia th vissi
Πόσο συμφωνώ.......sow έγραψε:as elpisoume na mhn einai gia th vissi
Ενταξη απο τα κομμενα νυχια φαινεται καλυτερο παντως.afn έγραψε:Πόσο συμφωνώ.......sow έγραψε:as elpisoume na mhn einai gia th vissi

sth zhna 8a tairiazei perissotero, gia th vissi paraeinai laikotropo-klapsomounestelios έγραψε:δεν σου αρεσε ο στιχος?sow έγραψε:as elpisoume na mhn einai gia th vissi

Και ξανα-συμφωνώ!!!sow έγραψε:sth zhna 8a tairiazei perissotero, gia th vissi paraeinai laikotropo-klapsomounestelios έγραψε:δεν σου αρεσε ο στιχος?sow έγραψε:as elpisoume na mhn einai gia th vissi

εχει τραγουδησει και απο αυτα στο παρελθον η αννα.αλλα ναι δεν φανταζομαι ετσι την επιστροφη της.sow έγραψε:sth zhna 8a tairiazei perissotero, gia th vissi paraeinai laikotropo-klapsomounestelios έγραψε:δεν σου αρεσε ο στιχος?sow έγραψε:as elpisoume na mhn einai gia th vissi

Και ειδικά αν κάνει και τις εμφανίσεις που λέγεται, καμία σχέση...
kala exei pei kai polu pio "varia" kai xeiroterous stixous sigoura alla sth dedomenh stigmh kai vasei autou pou 8elei na parousiasei live de 8a h8ela kati tetoio.
συμφωνω.παντως δεν εχει ακουστει κατι για Δοξα.sow έγραψε:kala exei pei kai polu pio "varia" kai xeiroterous stixous sigoura alla sth dedomenh stigmh kai vasei autou pou 8elei na parousiasei live de 8a h8ela kati tetoio.
mas arkei h kontova, de 8eloume allous 

Μια χαρά είναι!! Άντε και η Βραχάλη!sow έγραψε:mas arkei h kontova, de 8eloume allous

Παντως για να δημοσιοποιησε τον στιχο λογικα το τραγουδι θα βγει συντομα.Οποια και αν το πει. 

Καλα εναν Καρβελα δεν νομιζω να τον γλυτωσετε.Ελπιζω μονο να ειναι μικρη η δοση αυτη την φορα.afn έγραψε:Μια χαρά είναι!! Άντε και η Βραχάλη!sow έγραψε:mas arkei h kontova, de 8eloume allous

kai th vraxalh 8eloume, fusika
o karvelas logika 8a uparxei alla 8a apotelei meionothta. Se kana mhna pantws prepei na paiksei kainourio tragoudi, kapoia einai sigoura etoima.

o karvelas logika 8a uparxei alla 8a apotelei meionothta. Se kana mhna pantws prepei na paiksei kainourio tragoudi, kapoia einai sigoura etoima.
Βίσση είναι αυτή! Μπορεί να αποφασίσει να πει μόνο Καρβέλα πάλι...sow έγραψε:kai th vraxalh 8eloume, fusika![]()